Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Zināmi Latvijas minigolfa kausa izcīņas uzvarētāji

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Zināmi Latvijas minigolfa kausa izcīņas uzvarētāji
Foto: Ritvars Raits

Svētdien Saldus rajonā, „Smukumuižas” minigolfa laukumos notika 2009. gada Latvijas Kausa izcīņas minigolfa sacensību noslēgums.

Pēc pirmā apļa vadībā izvirzījās Ģirts Ieleja, uzrādot labāko apļa rezultātu 22, ko sacensību turpinājumā nespēja atkārtot neviens no dalībniekiem. Turpinājumā Ģirtam tik labi neveicās, sešos apļos viņš kopā savāca 168 punktus, palika otrais, bet uzvaru ar 164 punktiem izcīnīja Madara Kirša. Trešajā vietā šoreiz Ilze Kupce, viņai 172 punkti.

Latvijas kausu 2009. gada sezonas kopvērtējumā kungu konkurencē otro gadu pēc kārtas ieguva Ģirts Ieleja, otrajā un trešajā vietā šoreiz Igaunijas pārstāvji Mareks Tikerberi un Toivo Vallo (visi- OC „Limbaži”).

Dāmu konkurencē arī Madara Kirša Latvijas kausu izcīnīja otro gadu pēc kārtas. Aiz viņas palika Ilze Kupce un Kristiāna Kirša.

Komandu cīņā šoreiz cīņa izvērsās īpaši spraiga. Pirms pēdējā sacensību posma minigolfa kluba (MGK) „Līva” komandas handikaps bija desmit punkti. Taču ar to nepietika, lai izcīnītu uzvaru kausa izcīņas kopvērtējumā. Pirms pēdējā apļa MGK „Līva” zaudēja OC „Limbaži” spēlētājiem jau piecus punktus. Sasprindzinātā gaisotnē liepājniekiem pēdējo apli izdevās nospēlēt labāk, bet ar to bija par maz, lai izcīnītu uzvaru. OC „Limbaži” uzvarēja sezonas kopvērtējumā ar divu (!) punktu pārsvaru un ieguva Latvijas 2009. gada kausu minigolfā.

Informāciju sagatavoja:
Inese Kupce