Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2557, Did:0, useCase: 3

Video: Ģenerālis un Bukmeikers par NBA sezonas startu, intrigām

Kristaps Driķis
Aizvadītajā naktī startēja jaunā Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) sezona. Generālis Valdis Valters un Bukmeikers Arvīds Rasa tikās, lai pārrunātu jaunās sezonas potenciālās intrigas. Šī ir video 1.daļa. Video 2.daļa pieejama šeit: Ģenerālis pret Bukmeikeru: NBA prognozes: cik...
Vērtējums: +13

     [+] [-]

, 2014-10-29 10:12, pirms 9 gadiem
un ko beigas nogrieza ?

     [+] [-]

, 2014-10-29 10:32, pirms 9 gadiem
Pārāk īss video

     [+] [-]

, 2014-10-29 10:45, pirms 9 gadiem
Video otrā daļa jau tuvākajās dienās būs pieejama...

     [+] [-]

, 2014-10-29 13:05, pirms 9 gadiem
Kada jega veido 2 dalas?vienigais variants, sanak divi sizeti,lidz ar to nav japiepulas taisit velvienu rakstu,lai papildinatu savu honoraru.#halavas

     [+] [-]

, 2014-10-29 13:08, pirms 9 gadiem
Pāris lietām, ko Bukmeikers teica negribētos piekrist.
It īpaši par Pelicans- Ok, ārējā līnija ir uz jautājuma zīmes, tas noteikti, bet jautājumā par Davis un Asik spēli vienlaikus laikumā jautājumiem nevajadzētu būt! JO Asik ir izteikts Centrs. Davis labi met pustālos un spēlē pa 4. numuru! Nav tas kas bija ar Howardu un Pelicans 100% dabūs 41 uzvaru šogad!! Ok, pa lielam savāks pret austrumiem, bet savāks!!

  +3 [+] [-]

, 2014-10-29 13:40, pirms 9 gadiem
Vienmēr interesanti paklausīties šos abus. Lai vai, cik īpašs būtu Ģenerālis, no sporta tomēr kaut ko saprot.

     [+] [-]

, 2014-10-29 16:18, pirms 9 gadiem
Par CHI diezgan garām spriež. Visi zinam viņiem pēdējās sezonas, ka arī bez Rouza viņi ir top3 komanda. Tagad ar Rouzu un Gazolu tur vispār runām nevajadzētu būt.

     [+] [-]

, 2014-10-29 16:26, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Par CHI diezgan garām spriež. Visi zinam viņiem pēdējās sezonas, ka arī bez Rouza viņi ir top3 komanda. Tagad ar Rouzu un Gazolu tur vispār runām nevajadzētu būt.
kāda top3 komanda? da faq, max konf. pusfinals

  +1 [+] [-]

, 2014-10-29 17:17, pirms 9 gadiem
Viss jau +/- normaali, bet aizmirsaat piemineet melnaako no zirgiem - Warriors.

     [+] [-]

, 2014-10-29 18:03, pirms 9 gadiem
negribaas piekrist Arviidam paaris jaut. Anthony Davis liigaa ienaaca kaa PF un pagaashsezon speeleeja pa C nepiecieshamiibas deelj. Vinji ar Ashiku iet kopaa perfekti, ko jau daljeeji pieraadiija 1. speele. Davis ir vnk no citas planeetas un buus naakamais MVP aiz Lebrona un KD, kaa to jau teica Valdis.

Gasol - ne pirmaa svaiguma? Ar visu to pagaashsezon vinss VIDEEJi speelee meta 17ppg un to dariija disfunkcionaalaa komandaa. Chikaagaa vinji ar Noa buus labaakie savstarpeejie piespeeleetaaji NBA, un dos taadu jaudu uzbrukumaa, kaads Chikaagai veel nav bijis zem groziem. Plus Taj Gibson, Mirotichs un Makdermonts - nu galiigi neslikta groza apaksha, ja Makdermontu laizh pa 4.

Indiaana iekluus playoff? Vinjiem pagaashsezon bija viens no suudiigaakajiem uzbrukumiem NBA, bet tagad Stephenson un George ir aizstaats ar Stuckey un CJ Miles.. taa buus pilniiga katastrofa..

Lakers vieniigaa intriga ir, cik trojkas vinji izmetiis pa sezonnu (trenerim Skotam laikam pret trulnjikiem ir alergjija), vai Kobe nokjers naakamo rezultatiivo speleetaaju sarakstaa un vai Buuzers atkal atjaunos matus ar puushamaaa paliidziibu

     [+] [-]

, 2014-10-29 18:05, pirms 9 gadiem
plus pie melnajiem zirdzinjiem vareeja piemineet Wizards. Wall, Beal, Pierce, nene, Gortat ir viens no labaakajiem starting five Eastaa, tik nez kas vinjiem ar to solinju..

atsevisks temats veel par ruukijiem, bet nu vispaar solaas buut laba sezona.

     [+] [-]

, 2014-10-29 18:32, pirms 9 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: kāda top3 komanda? da faq, max konf. pusfinals
Es runāju par sezonu, ka viņi ir top3 East arī bez Rouza. Tādi viņi bija pag. sezon, tādi viņi bija aizpag. sezon.

Un ar saviem F.A.Q. vari iet ieskrieties, pokemon.

     [+] [-]

, 2014-10-29 18:55, pirms 9 gadiem
Iljasova rakstīja: plus pie melnajiem zirdzinjiem vareeja piemineet Wizards. Wall, Beal, Pierce, nene, Gortat ir viens no labaakajiem starting five Eastaa, tik nez kas vinjiem ar to solinju..

atsevisks temats veel par ruukijiem, bet nu vispaar solaas buut laba sezona.
Oo jā. Wizards būs spēks.

     [+] [-]

, 2014-10-29 18:58, pirms 9 gadiem
Interesants video. ļoti daudzām lietām var piekrist. Vislabāk patika tieši tas ka NOP tik nosaukti kā komanda kas pārsteigs negatīvi. Manuprāt, naglai uz galvas. Es uzskatu, ka šeit atslēgas spēlētājs ir tieši Evans, jo viņš var uztaisīt spēli. Viņš, ja sāks spēli sākumsastāva, būs point forward, jo neaizmirsisim ka rookie sezonā viņš bija tieši PG. Manuprāt jāmaina Gordons, ja kāds ņems pret kādu pure shooter. Un tad var kaut ko domāt.

Gribētos piekrist arī par Pacers, jo lai kādas problēmas viņiem tagad arī nebūtu austrumos vajag ļoti maz lai tiktu PO. šī komanda balstās uz aizsardzību. Ok nav viņu pagājušā gada top ārējie aizsargi, bet ticu Vogela sistēmai.
Runājot par pārsteigumiem, kapēc ne Bucks? Ja Greek freak tiešam spēles kā saspēlnieks viņi varētu nebūt nemaz TIK slikti. Play-off? Nez vai, bet sezonas gaitā mācēs iekost.

Gribējās jau teikt, ka Lakers arī varētu nebūt tik ļoti slikti kā viņus mālē, bet tagad, redzot, kas notika ar Randle, un fakts, ka spēlētāji viens pēc otra krīt kā lapas rudenī, optimismam diži pamata nav. Kobem ir 36 nevis 26 un tas visu arī pasaka, jā izskatās, ka būs tuvu savam ierastajam līmenim, taču vecums ir vecums.

Negibētos piekrist tam ka Kemba nav metējs. Bet Šarlote kopumā... nuu nezinu. Nez kapēc ir tāda aizdoma, ka Stephenson sajauks t.s. chemistry.

P.S. Kungi, Filadelfijas gadījumā lūdzu neizmirstam par Nerlens Noel. Manuprāt viens no ROY top kandidātiem šogad.

     [+] [-]

, 2014-10-30 17:34, pirms 9 gadiem
Valdiņa intrigu atceros pirms fināliem - Spurs nekādu variantu neesot Tālāk jau vairs no viņa intrigas par NBA mani neinteresē

     [+] [-]

, 2014-10-30 17:44, pirms 9 gadiem
Par Popu nevajag sapņot, ilgāk par 2 sezonām viņš nepaliks, drīzāk jau šī ir pēdējā.