Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS avārijā tiek cauri sveikā, vienam spēlētājam deguna lūzums

Agris Suveizda

RFS avārijā tiek cauri sveikā, vienam spēlētājam deguna lūzums
Emersons pārbaudes spēlē Helsinkos. Foto: Pauļus Jaķelis/RFS

Latvijas futbola čempionvienības RFS preses sekretārs Pauļus Jaķelis portālam Sportacentrs.com apstiprināja, ka komandas autobusā esošās personas tikušas cauri sveikā tikai ar izbīli un salīdzinoši maznozīmīgām traumām.

Vakardienas pēcpusdienā RFS pārbaudes spēlē Helsinkos ar rezultātu 2:0 pārspēja Somijas čempioni HJK, taču atceļā uz mājām pavisam netālu no galamērķa iekļuva frontālā sadursmē ar vieglo automašīnu. RFS autobuss apgāzies un uz sāna ievēlies grāvī, bet vieglais auto esot cietis smagāk. Negadījums noticis pie Saulkrastiem.

RFS sociālajos tīklos drīz vien ziņoja, ka visi komandas pārstāvji ir dzīvi un iztikuši bez nopietnām traumām, un arī vēlāk būtiski savainojumi nav konstatēti. "Ņemot vērā avārijas nopietnību, mums ļoti paveicās. Vairākiem spēlētājiem tika sniegta medicīniskā palīdzība, vienam ir deguna lūzums, citiem ir zobu, galvas, muskuļu sasitumi, bet kopumā nopietnu savainojumu, kas varētu apdraudēt turpmākās futbola gaitas, par laimi, nav," portālam Sportacentrs.com teica Jaķelis. "Svētdiena pēc spēles jebkurā gadījumā būtu bijusi brīvdiena, bet par tālāko grafiku un iespējamām izmaiņām tajā pašlaik grūti teikt – šobrīd viss ir nolikts uz pauzes. Uz treniņnometni Turcijā mums būtu jādodas 9. februārī." Slimnīcā pēc avārijas tika nogādāti trīs RFS pārstāvji, tostarp divi spēlētāji.

"Sākumā nemaz neapjēdzu, ka autobuss frontāli sadūrās ar mašīnu, nevis kādu dzīvnieku. Autobuss iegāzās grāvī, kas bija pilns ar ūdeni, un ūdens pamazām ieplūda arī autobusā. Apkārt kliedza, lai katrs pārbauda, vai tuvumā sēdošajiem viss ir kārtībā, un meklē āmurīšus, ar kuriem izsist logus. No autobusa izkļuvām caur lūkām, bija slapji un ļoti auksti, putenis gan, šķiet, jau bija mitējies. Centāmies cits citam palīdzēt, un, par laimi, nevienam nopietnu ievainojumu nebija," Jaķelis turpināja.




     [+] [-]

, 2022-01-30 12:58, pirms 3 gadiem
Tas graavis tiešām ir pilns ar ūdeni???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-01-30 17:04, pirms 3 gadiem
Kas tad nauda priekš lidenes nebija?

  -1 [+] [-]

, 2022-01-30 17:27, pirms 3 gadiem
Frontālā sadursme ar vieglo... Kad beidzot policija sāks tvarstīt tos skrējējus, kas apdzen kur pagadās? Pilnīgi droši, ka te ir negadījums tieši no tās sērijas.

     [+] [-]

, 2022-01-30 17:46, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Kas tad nauda priekš lidenes nebija?
Pilnīgi iespējams ka lidot uz Somiju un tad lidot atpakaļ sanāktu daudz ilgāk, jo čarteru ieslīpēt ērtajā laikā nav tik veigli un pēc laika pilnīgi iespējams nesanāktu. No rīta Rīgas lidostā pat kovid laikos visai blīva kustība, vakaros iespējams +- tas pats. Tādēļ saskaņot rītu ar Rīgu un vakaru ar Helsinkiem būtu problemātiski.

     [+] [-]

, 2022-01-30 22:44, pirms 3 gadiem
Māris tak teica,ka kāposts ir maz