Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

eSports.lv LMT Virslīgas 2. apļa simboliskā izlase

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Pirms nepilnām divām nedēļām noslēdzās LMT Virslīgas jeb Latvijas futbola čempionāta 2. aplis, un portāls eSports.lv sastādījis savu simbolisko izlasi, ar kuru piedāvājam iepazīties.

eSports.lv redakcija sastādījusi simbolisko izlasi LMT Virslīgā otrajā aplī. Protams, arī tā zināmā mērā ir subjektīva, un katram var būt savs viedoklis par to, kuram spēlētājam izlasē ir vieta, kuram - ne.

Arī lasītājiem ir iespēja izteikt savu viedokli par labāko spēlētāju Virslīgā, balsojot par katras komandas izvirzīto kandidātu. Lai balsotu par labāko 2. apļa futbolistu Virslīgā, spiediet ŠEIT.

eSports.lv LMT Virslīgas 2. apļa simboliskā izlase

Vārtsargs

Māris Eltermanis. "Dinaburg" pamatvārtsargs, no "Ventspils" izīrētais Māris Eltermanis, turpina sargāt komandas vārtus ļoti pārliecinoši. Darba viņam netrūkst, un ar attieksmi treniņos viņš sasniedzis gan labu formu, gan līmeni. Arī ielaisto vārtu skaits (14) ir otrs zemākais Virslīgā.

Aizsargi

Jevgeņijs Simonovs. "Dinaburg" malējais aizsargs spēlē bez lieka riska un savu darbu paveic ļoti pārliecinoši, palīdzēdams gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Patiešām teicama spēle otrajā aplī, manāmas kļūdas noteikti nepieļāva.

Ritus Krjauklis. Otro reizi šosezon "Dinaburg" aizsargs Ritus Krjauklis iekļūst eSports.lv simboliskajā izlasē. Taču pelnīti - U-21 izlases spēlētājs labi veic savus pienākumus aizsardzībā, pieslēdzas arī uzbrukumam, un savā pozīcijā patlaban ir viens no labākajiem Latvijā.

Igors Savčenkovs. Augumā slaidais "Ventspils" aizsargs pārliecinoši turpina iesākto, labi spēlēdams aizsardzības centrā. Ar savu spēli futbolists izpelnās uzaicinājumus uz Latvijas izlasi, un pēdējā mačā pret Rumāniju arī iznāca debitēt valstsvienības sastāvā.

Igors Korabļovs. Malējais "Rīgas" aizsargs ir viens no retajiem pamatsastāva futbolistiem, kas vēl palicis komandā. Kapteinis savu darbu aizsardzībā paveic labi, un, lai arī vairs netiek saukts uz nacionālo valstsvienību, pieredzējušais Korabļovs liekas kļūdas nepieļauj.

Pussargi

Jurijs Sokolovs. "Daugavas" malējais pussargs ir viens no retajiem, kuru ir vērts atzīmēt Daugavpils klubā 2. aplī. Tehnisks un visai ātrs, rada daudz briesmu pretinieku aizsardzībai. Vienīgā problēma - spēlētāja sniegums reizēm ir nestabils.

Igors Semjonovs. Ilgu laiku laukumā dažādu problēmu neredzēts, ar visai pārliecinošu spēli atgriezies Igors Semjonovs. Futbolists atkarojis vietu "Skonto" pamatsastāvā vidējās līnijas centrā, savu darbu izdara ļoti labi, kā rezultātā atkal izpelnījās izsaukumu uz Latvijas izlasi. Tiesa gan, pagaidām vēl līdz spēlēšanai valstsvienībā patālu.

Pāvels Koļcovs. "Dinaburg" līderis, centra pussargs, kurš izdara ļoti daudz melnā darba, taču tajā pašā laikā veiksmīgi organizē uzbrukumus un ne velti izpelnās regulārus izsaukumus uz Latvijas izlases nometni. Līdz spēlēšanai izlasē gan vēl kāds laiks jāpagaida, taču viņš ir uz pareizā ceļa.

Marians Pahars. "Skonto" futbolists ne velti kādreiz spēlēja Anglijas premjerlīgā un guva daudz vārtus. Viņa meistarība nevīst - lai gan no asākām divcīņām Marians izvairās un lielāko mača daļu var būt neredzams, viņam pietiek sagaidīt kaut vienu momentu, un parasti tas tiek realizēts. Vienalga, vai tas būtu izgājiens, soda sitiens vai pendele.

Uzbrucēji

Vīts Rimkus. "Ventspils" uzbrukuma līderis joprojām priecē un traucās pēc kārtējā "bombardiera" titula. Seši vārti arī otrajā aplī, un, lai gan Vīts atvadījies no Latvijas izlases, pašlaik valsts čempionātā labāku un stabilāku uzbrucēju neatrast.

Kristaps Grebis. "Liepājas metalurgā" spēlē arvien labāk, vairāk un bīstamāk. Šķiet, atguvis kādreizējo spēles garšu, jo arvien biežāk gūst vārtus, un ne velti Kristaps izsaukts uz Latvijas izlasi. Ar cīņassparu apveltītais futbolists laukumā ir redzams un ļoti noderīgs komandai.

Lai balsotu par labāko 2. apļa futbolistu Virslīgā, spiediet ŠEIT.

eSports.lv LMT Virslīgas 2. apļa simboliskā izlase

Grafiskais izkārtojums

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-08-29 18:00, pirms 16 gadiem
forsi

  +1 [+] [-]

, 2008-08-29 18:03, pirms 16 gadiem
Visi pelnīti!

  +5 [+] [-]

, 2008-08-29 18:06, pirms 16 gadiem
Paharu vareeja pirkšā likt..

  +5 [+] [-]

, 2008-08-29 18:09, pirms 16 gadiem
alguns rakstīja: Neredzu nevienu leģionāru.

Un tas ir slikti?

  -3 [+] [-]

, 2008-08-29 18:09, pirms 16 gadiem
Būtu labi ja arī balsošanā Grebis būtu iekļauts!

  -3 [+] [-]

, 2008-08-29 18:15, pirms 16 gadiem
Pahars91 rakstīja: Paharu vareeja pirkšā likt..

nja, manuprāt, Pahars nav ielikts īsti tajā pozīcijā, kāda laukumā spēlē... bet tas jau ar nav tik svarīgi!
Manuprāt, šī apļa stabili labākais spēlētājs!!
nesaku to tiaki tādēļ, ka esmu Skonto fans!
ejat, apskatat, ka viņš spēlē... !

Rindjuks ar bija pelnijis būt 11niekā~!

     [+] [-]

, 2008-08-29 18:50, pirms 16 gadiem
Labs raksts Autor.
Nav kur piesieties.

     [+] [-]

, 2008-08-29 18:51, pirms 16 gadiem
Dinaburg pārsvars ir manāms.

     [+] [-]

, 2008-08-29 19:05, pirms 16 gadiem
Nja prieks ka pie rezervistiem arii Ginchas Freimanja vaardu var ieraudziit , domaaju ka nebuus vairs ilgi jaagaida kad redzeesim vinju arii izlses krekla!

  -1 [+] [-]

, 2008-08-29 19:56, pirms 16 gadiem
Torres!!!

     [+] [-]

, 2008-08-30 19:14, pirms 16 gadiem
Labs! Šitādus vajadzētu biežāk taisīt - pēc katra apļa. Tikai ar iespēju iesaistīties lasītājam, varētu lasītājs izveidot savu apļa "zvaigžņu komandu" un tad pie reizas nobalsot par labāko spēlētāju. Divas aptaujas vienā. Un pēc tam varētu uzdod jautājumus un esports nointervēt kopvērtējuma labāko spēlētāju (tā kā tas ir tagad)!

Bombonka autoram!

     [+] [-]

, 2008-08-31 13:46, pirms 16 gadiem
jaa, Grebi vajadzeja ieklaut balsosanaa