Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Lajuks: ""Daugava" spēlēs labākajā sastāvā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Lajuks: ""Daugava" spēlēs labākajā sastāvā"
Romāns Lajuks

Daugavpils "Daugavas" futbola kluba direktors Romāns Lajuks sarunā ar portālu Sportacentrs.com nevēlējās kritizēt Rīgas "Skonto" par tā izvēli Latvijas Superkausa spēli aizvadīt ne tajā labākajā sastāvā.

2013. gada Latvijas futbola sezonu bija paredzēts atklāt ar Latvijas Superkausa spēli starp iepriekšējā gada Virslīgas čempioniem Daugavpils "Daugavu" un kausa ieguvēju Rīgas "Skonto". Jau labu laiku iepriekš tika uzsākts darbs "Celtnieka" stadiona sakopšanai šai cīņai, tomēr grandioza mača vietā laukumā, visticamāk, būs vērojama divu dažāda līmeņa komandu spēle, jo rīdzinieku pamatsastāvs šajā laikā trenēsies Turcijā.

"Daugavas" kluba direktors Romāns Lajuks nevēlējās kritizēt rīdziniekus par pieņemto lēmumu doties uz Turciju: "Šajā jautājumā nav daudz ko komentēt, tā ir katra kluba darīšana. Katram ir savas prioritātes. Dabiski, ka būtu labāk spēlēt pret spēcīgāko sastāvu, bet neko darīt. Mēs spēlēsim ar labāko sastāvu, tāpat kā mēs darījām arī Virslīgas Ziemas kausā. Jāizmanto katra iespēja spēlēt, nemeklēsim papildus pretiniekus.

Sakarā ar Superkausa spēli mums kopā ar "Skonto" pirmajiem jāiesniedz pieteikums jaunajai Virslīgas sezonai. Tas mums ir jāizdara līdz pirmdienai. Kad visi dokumenti tiks nokārtoti, nosauksim arī sastāvu, šobrīd nevēlos izplatīt neoficiālo informāciju.

Sestdien mums ir paredzēta spēle ar BFC "Daugavu". Šai spēlei būs tikai treniņa raksturs, nekāda derbija noskaņojuma nebūs [smejas]. Pēc Superkausa spēles gatavosimies Latvijas kausam [16. martā pret "Jūrmalu"]. Darbosimies ierastajā treniņritmā. Pirms Virslīgas sezonas sākuma varētu tikt aizvadītas vairākas pārbaudes spēles, bet šobrīd konkrētu pretinieku un datumu vēl nav."

  +1 [+] [-]

, 2013-02-28 12:23, pirms 12 gadiem
Protams ka nekritizē, jo sanāks spēlēt pret stipri vājāku sastāvu un D-pills ieies vēsturē kā pirmā komanda ka iegūs šo kausu Latvijā

  -2 [+] [-]

, 2013-02-28 12:29, pirms 12 gadiem
mexikano rakstīja: Protams ka nekritizē, jo sanāks spēlēt pret stipri vājāku sastāvu un D-pills ieies vēsturē kā pirmā komanda ka iegūs šo kausu Latvijā
Man vairāk patīk tas, ka viņš parāda attieksmi pret Latvijas sportu, arī hokejā Latgale bija līdz pēdējam elpas vilcienam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-01 00:08, pirms 12 gadiem
Labākajā sastāvā, tas puskomandas gruzīni, vai maldavaškas?