Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Liepājnieki pārbaudes spēlē pieveic "Tauras"

Jānis Pārums

Liepājnieki pārbaudes spēlē pieveic "Tauras"
Vladimirs Osipovs un futbolisti treniņa laikā
Foto: liepajniekiem.lv

"Liepājas metalurgs" futbolisti, gatavojoties jaunajai sezonai pirms Ziemassvētkiem aizvadīja pārbaudes spēli ar Lietuvas klubu "Tauras" un pārliecinoši uzvarēja, vēsta liepājniekiem.lv.

Spēle "Olimpijas" stadionā beidzās ar rezultātu 4:0. Vārtus guva Tamošausks, Kuzņecovs, Savaļnieks un Ikaunieks. Pirmajā puslaikā spēlēja pamatsastāva spēlētāji, otrajā – arī vairāki jaunie Liepājas futbolisti. Mājinieku sastāvā bija arī japānis Minori Sato, kurš pērn pārstāvēja Gulbenes komandu. Vēl nav zināms vai Sato paliks Liepājā arī turpmāk. Vairāki Liepājā augušie futbolisti (Sitenkovs, Šlampe vecākais un Koršakovs) pārstāvēja "Tauras", jo šobrīd atrādās Lietuvas klubam.

Decembra otrajā pusē "Liepājas metalurgs" uzsāka gatavošanos jaunajai sezonai. Laika apstākļi vairāk piemēroti ziemas sporta veidiem, taču futbolisti par spīti tiem cītīgi trenējas divreiz dienā, izņemot nedēļas nogales, kad notiek pa vienam treniņam dienā. Joprojām nav skaidrības par komandas budžetu, leģionāru piesaistīšanu, vienības otro treneri, kas varētu tapt zināms nākamā gada sākumā. Janvārī komandai paredzēta treniņnometne Marijampolē, Lietuvā.

Pašlaik Vladimira Osipova vadībā ir 15 futbolistu no pērnā gada sastāva un vēl astoņi jaunieši no dublieru komandas. Futbolisti, kas gatavojas nākamajai sezonai: Pāvels Šteinbors, Dzintars Zirnis, Antons Jemeļins, Toms Mežs, Artjoms Kuzņecovs, Pāvels Mihadjuks, Toms Tamošausks, Pāvels Surņins, Roberts Savaļnieks, Igors Aleksejevs, Jevgēņijs Golovins, Jurģis Kalns, Vitālijs Kavaļausks, Vladimirs Kamešs, Andrejs Prohorenkovs, Agris Otaņķis, Dāvis Ikaunieks, Ēriks Punculs, Dmitrijs Hmizs, Endijs Šlampe, Reinis Flaksis, Edgars Potapenko, Krišjānis Dinsbergs.

Izmantotie resursi:
liepājniekiem.lv

  +2 [+] [-]

, 2010-12-27 14:20, pirms 14 gadiem
Principā 3. vietu LV varētu (un vajadzētu) izcīnīt arī ar šādu sastāvu

  +3 [+] [-]

, 2010-12-27 14:20, pirms 14 gadiem
kur Spole?

  +5 [+] [-]

, 2010-12-27 14:30, pirms 14 gadiem
>>>Edgars
Interesanti,kurām divām komandām būtu vēl spēcīgāks sastāvs par LM?
Kaut ko prognozēt ir vēl krietni par ātru.

  +2 [+] [-]

, 2010-12-27 15:50, pirms 14 gadiem
Edgars rakstīja: Principā 3. vietu LV varētu (un vajadzētu) izcīnīt arī ar šādu sastāvu
Tikko pavēroju statistiku uz to brīdi, kad komandu 2 sezonas atpakaļ, starpposmā starp Andrejevu un Abramčiku, trenēja Osipovs. Rezultāti bija lieli, bet tikpat daudz tika arī ielaists. Tas nozīmē, ka Osipovs būs tendēts uz uzbrukuma futbolu, kas no tā sanāks, to redzēsim, kaut gan laika sprīdis, kur Vladimirs bija pie stūres, bija gaužām mazs. Dzīvosim, redzēsim. Manuprāt tīri pieklājīgs sastāvs jau ir uz doto brīdi. Ja mertena ceha "valdnieks" atvērs maciņu diviem, trim spēlētājiem, to skaitā vārtsargs, būs jau ideāli.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-27 16:08, pirms 14 gadiem
Juris_Churis rakstīja: kur Spole?
Otrajā puslaikā bija vārtos.
Kaut ko secināt tiešām pāragri - spēle 23. decembrī bija uz sniegaina un vietām ledaina laukuma, Tauras izskatījās ļoti švaki, spēle gandrīz uz vieniem vārtiem, kuros bija no LM aizdotais Potapenko.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-27 16:19, pirms 14 gadiem
Prieks redzēt tik daudz jauno futbolistu!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-27 16:23, pirms 14 gadiem
kasparello99 rakstīja: Tikko pavēroju statistiku uz to brīdi, kad komandu 2 sezonas atpakaļ, starpposmā starp Andrejevu un Abramčiku, trenēja Osipovs. Rezultāti bija lieli, bet tikpat daudz tika arī ielaists. Tas nozīmē, ka Osipovs būs tendēts uz uzbrukuma futbolu, kas no tā sanāks, to redzēsim, kaut gan laika sprīdis, kur Vladimirs bija pie stūres, bija gaužām mazs. Dzīvosim, redzēsim. Manuprāt tīri pieklājīgs sastāvs jau ir uz doto brīdi. Ja mertena ceha "valdnieks" atvērs maciņu diviem, trim spēlētājiem, to skaitā vārtsargs, būs jau ideāli.
Atceroties, ka tie paši Kalns un Kirhners kā reiz 18 gados kļuva ja ne par pamatsastāva spēlētājiem, tad par tādiem kuri regulāri nāca uz maiņu tad, manuprāt gan jau no esošās jaunatnes vismaz 1-2 būs uz to spējīgi.

Gan jau, ka Grebis būs atpakaļ un lai pacīnītos par ko vairāk ļoti prasītos kāds labs spēlētājs vidējā līnijā. Bet citādi, būtu ļoti simpātiski, ja pacīnītos saviem spēkiem.

     [+] [-]

, 2010-12-27 19:25, pirms 14 gadiem
Nu prieks par jaunajiem - Ikaunieku un Savaļnieku. Viņi jau nu ir pirmās komandas vērti. Arī Flaksis labi jauniešu izlasēs spēlē, ne velti dabūja balvu gada labāko spēlētāju apbalvošanas ceramonijā. Prieks man arī redzēt tik daudz jaunu spēlētāju uzvārdu. Lai viņiem veicas sevi pierādīt. Arī Tauras ir labs partneris - LM var izīrēt un aizdot savus spēlētājus, kam komandā neatrodas vieta. Pērn tā bija ar to pašu Kuzņecovu.

Cerams, ka pamazām jautājumi saistībā ar Metalurgu sāks rast risinājumus un mēs par to dzirdēsim! Vienu gan es pateikšu - Sato būtu reāli labs pastiprinājums. Bet, ko pati Gulbene Virslīgā bez līderiem darītu?

Un, jā, prieks par uzvaru.