Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Golubevs pēc punkta Valmierā šķiras no "Super Nova" un atgriežas Čehijā

Emils Ozerinskis

Golubevs pēc punkta Valmierā šķiras no "Super Nova" un atgriežas Čehijā
Sergejs Golubevs. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

"Optibet" futbola Virslīgas pastarīte Salaspils "Super Nova" pēc neizšķirta 1:1 pret pērnās sezonas čempioni "Valmieru" pavēstījusi par šķiršanos no Sergeja Golubeva. Komandas galvenā trenera vietas izpildītāja funkcijas pārņems Igors Korobļovs.

"Oficiāli paziņojam, ka pēc abpusējas vienošanās Sergejs Golubevs atstāj mūsu komandu un atgriežas Čehijā, kur turpinās trenera karjeru Karlovi Vari pilsētas klubā “Slavia”. Latvijas speciālistam svarīgā karjeras momentā mūsu klubs nāca viņam pretim un nelika šķēršļus atgriežoties Čehijā. Mēs pateicamies Sergejam Golubevam par darbu mūsu klubā un novēlam panākumus turpmākajā karjerā," teikts Salaspils "Super Nova" sagatavotajā paziņojumā.

"Līdz sezonas beigām ar "Super Nova" strādās pieredzējušais treneris Igors Korabļovs. Viņam tā labi pazīstama nodarbe. Dzelžainais Igors Korabļovs izpildīja mūsu komandas galvenā trenera pienākumus gan pagājušajā sezonā, gan šajā. Svarīgi atzīmēt, ka visās šajās spēlēs Igora Korabļova komanda laukumā izskatījās ļoti cienīgi un nemainīgi rādīja kvalitatīvu futbolu," ieskicēta kluba galvenā trenera pozīcija atlikušajām sezonas sešām spēlēm.

Igors Korobļovs nupat kā zaudēja Virslīgas visu laiku spēlēm visbagātākā futbolista statusu, jo viņam priekšā aizsteidzās "Daugavpils" futbola leģenda Valerijs Afanasjevs. Korobļovam šobrīd gan priekšā ir dzeltenzilās komandas vadīšana sezonas atlikušajās sešās spēlēs, kurās gan salaspilieši savu pozīciju turnīra tabulā izmainīt nevar.

Virslīgas spēlēm bagātākie futbolisti

SpēlētājsSezonasSkaits
Valerijs Afanasjevs2004.-484
Igors Korabļovs1992.-2015.483
Gatis Kalniņš2000.-2019.416
Dzintars Zirnis1993.-2013.413
Mihails Ziziļevs1992.-2013.409

Korobļovs "Super Nova" stūri ņēma rokā jau komandas debijas sezonā, starpposmā pēc Andreja Lapsas atlaišanas un pirms Andreja Koliņko noalgošanas. Trīs pērnā gada jūnija spēlēs Korobļova vadībā "Super Nova" piedzīvoja trīs cienīgus "sausos" zaudējumus. Korobļova rokās bija arī komandas gatavošana aizvadītajā starpsezonā, kad vēl nebija zināms vai salaspiliešiem tiks dota biļete uz Virslīgas turnīru vai būs jaatgriežās Nākotnes līgas čempionātā. Šosezon Korobļovs vadīja "Super Nova" divās spēlēs pēc Koliņko atbrīvošanas un pirms Golubeva pievienošanās komandai.

48 gadus vecā Sergeja Golubeva vadībā "Super Nova" aizvadīja 12 Virslīgas spēles, kurās guva divus punktus, cīnoties neizšķirti pret "Jelgavu" un šodien atņemot punktus "Valmierai". Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā salaspilieši zaudēja tieši pret "Valmieru".

     [+] [-]

, 2023-09-27 21:48, pirms 8 mēnešiem
golubevs labs treneris,bet tā komanda tak ir pilnīgi bomāri. vēl savilka visādus afro,kkāds ukrainis no 50 līgas,jautājums priekš kam...

     [+] [-]

, 2023-09-28 09:07, pirms 8 mēnešiem
SuperNova pēc izcīnīta punkta pret Valmieru šķiras no trenera, bet Valmiera pēc diviem pazaudētiem punktiem pret pastarīti treneri nemet nost. Loģika!