Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" pēc gadu ilgas sadarbības šķiras no marokāņu uzbrūkošā spēlētāja Lukili

Agris Suveizda

"Riga" pēc gadu ilgas sadarbības šķiras no marokāņu uzbrūkošā spēlētāja Lukili
Karims Lukili. Foto: Zigismunds Zālmanis/rigafc.lv

Latvijas futbola klubs "Riga" pavēstījis par sadarbības izbeigšanu pēc abpusējas vienošanās ar 25 gadus veco Nīderlandē dzimušo marokāņu malējo pussargu Karimu Lukili.

Pirms tam aizvadījis labu sezonu Nīderlandes klubā "Helmond Sport" un otrajā spēcīgākajā līgā 37 spēlēs guvis deviņus vārtus, Lukili pagājušajā vasarā pievienojās "Riga". Sezonas atlikušajā daļā Lukili Virslīgā astoņās spēlēs guva vienus vārtus, bet Eirokausos sāka vienu no četrām spēlēm.

Lukili komandā palika arī šogad un Virslīgas sezonas pirmajā daļā sāka deviņas no sešpadsmit cīņām un guva vienus vārtus, taču Eirokausos netika pieteikumā. Ieskaitot arī kausu, Lukili "Riga" karjerā kopumā aizvadīja 30 spēles (17 sākumsastāvā) un guva divus vārtus.

Pirms diviem mēnešiem "Riga" šķīrās no franču uzbrucēja Žana Baptista Leo, kurš sezonas pieteikumā netika savainojuma dēļ. Nu viņš atgriezies Grieķijas piektajā spēcīgākajā klubā "Giannina" un parakstījis trīs gadu līgumu. Virslīgā francūzis sāka deviņas no divdesmit vienas spēles un guva četrus vārtus. 2020. gadā Leo, 20 spēlēs gūdams 10 vārtus, palīdzēja "Giannina" triumfēt Grieķijas otrajā līgā un līdz marta sākumam, kad pievienojās "Riga", spēlēja arī Superlīgā.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/646

  +1 [+] [-]

, 2022-07-27 20:56, pirms 2 gadiem
Čempionlīgā šobrīd Žalgiris Malmē vadībā pret zviedru klubu 1-0 un divu spēļu summā 2-0.Paliek interesanti.Jāskatās otrais puslaiks.

     [+] [-]

, 2022-07-28 13:18, pirms 2 gadiem
10 dienu "Riga" rīcībā juridiski bija 21 ārzemju spēlētājs (ieskaitot Ogundži).