Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Lapsa: "Kozjaikins bija lielisks"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lapsa: "Kozjaikins bija lielisks"
Vindavas galvenais treneris Andrejs Lapsa

Ventspils "Vindavas" treneris Andrejs Lapsa pēc šodien uzvarētās spēlēs pret Rēzeknes "Blāzmu" ar 2:0 slavēja visu savu komandu, bet īpaši izcēla Vitāliju Kozjaikinu.

"Vindavas" treneris Andrejs Lapsa: "Nospēlējām labi, panācām vēlamo rezultātu. Brīžiem šis te mazais Ventspils mākslīgais laukums mums traucē izpausties, jo manai komandai nepieciešams plašums, taču šodien tas netraucēja uzvarēt.

Ļoti labi nospēlēja uzbrukuma duets Vitālijs Kozjaikins un Oļegs Semjonovs. Ne viens, ne otrs vārtus neguva, taču visas 90 minūtes turēja sasprindzinājumā pretinieku aizsardzības līniju. Tāpat labi spēli diriģēja Tadas Gražiunas, dodot pārliecību aizsargiem. Liepājā tieši tā mums pietrūka - ielaidām divus ātrus vārtus 5. un 17. minūtēs, bet turpinājumā būtībā cīnījāmies kā līdzīgs ar līdzīgu. Pie visa vainīgs bija pārliecības trūkums mača sākumā.

Domāju, ka "Blāzma" pēc ielaistajiem vārtiem centīsies lauzt mača gaitu, tomēr mēs nospēlējām ļoti droši un pārliecinoši. Kas svarīgi, mūsu noskaņojums pēc šīs spēles manāmi uzlabojies - līdz šim it kā spēlējām labi, bet visu laiku kaut kā pietrūka un rezultātu kā nebija, tā nebija.

Tagad tik jācer, ka drīzumā mūsu sastāvā sāks spēlēt ukraiņu uzbrucējs Ēriks Vešuks. Vai viņš izjauks uzbrukuma duetu Kozjaikinu un Semjonovu? Nē, nav teikts, Vešukam savs pārākums būs jāpierāda laukumā. Piemēram, Kozjaikins šodien nospēlēja vienkārši lieliski - spēlē pret liepājniekiem viņš nebija sastāvā, bet treniņos sevi pierādīja un šodien arī izmantoja savu iespēju spēlē pret "Blāzmu". Kozjaikins šodien spēlēja ļoti centīgi un produktīvi. Kas cenšas, tam sanāk.

Esmu priecīgs par šo uzvaru, īpaši tāpēc, ka tas dos papildus pārliecību turpmākajām cīņām. Varbūt beidzot būsim kļuvuši spēcīgāki tieši psiholoģiskajā ziņā. Vēl tikai jāsagaida savainoto spēlētāju atgriešanos laukumā - Skaras un Samoilova. Vajag pastiprināt iekšējo konkurenci - ir slikti, ja tev ir 11 kvalitatīvi spēlētāji, bet nav 12. un 13.

Līdz šim spēlējām visai miegaini, ceru, ka turpmāk tas pazudīs un spēlēsim pārliecinoši."

Saistītais raksts:
"Vindava" beidzot apspēlē "Blāzmu"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-27 21:55, pirms 16 gadiem
Pagājušā sezonā Samoilovs ļoti labi pildīja malējā pussarga funkcijas,šogad sakarā ar problēmām uzbrukumā Samoilovs bieži spēlējis priekšā ,rezultātā ne
šis ne tas drīzāk zaudējis savu spēli.

  -1 [+] [-]

, 2008-07-27 23:53, pirms 16 gadiem
Pagaidām, gan šim klubam tāpat kā to sponsoriem Stepanovam un Berķim būs vien jāpaliek ierādītā vietā - pie parašas!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-28 01:23, pirms 16 gadiem
pazors Blāzmai!!!!!! Man kauns par jums.... >

     [+] [-]

, 2008-07-28 14:30, pirms 16 gadiem
konkurence var būt ja tā ir godīga,nevis ja ir spēlētāji kurus bīda vai nu senči vai vēl kaut kas.Un galīgi nav saprotams ko dara viesspēlētāji kuriem liekas vispār nav nekas no futbola,vienīgi varbūt ātras kājas.