Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" nevajadzīgo horvātu Šāriču pie sevis paņem galvenā konkurente RFS

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Riga" nevajadzīgo horvātu Šāriču pie sevis paņem galvenā konkurente RFS
Tomislavs Šaričs (no labās). Foto: imago images/Inpho Photography/Scanpix

Latvijas Virslīgas čempione "Riga" pirms pāris dienām paziņoja, ka komandu pametis horvātu pussargs Tomislavs Šāričs, ar kuru netika turpināta sadarbība. Portāls Sportacentrs.com noskaidroja, ka viņš pievienojies vicečempionei RFS.

27 gadus vecais Tomislavs Šāričs pievienojās "Riga" 2018. gada vasarā, un kopā ar komandu viņš divas reizes kļuva par Virslīgas čempionu, kā arī izcīnīja Latvijas kausu. Horvātijas U21 izlasē spēlējušais futbolists pagājušajā sezonā rīdzinieku rindās laukumā devās 20 mačos Virslīgā, gūstot divus vārtus. Vienus no vārtiem viņš iesita pret savu jauno komandu RFS.

Pirms dažām dienām "Riga" paziņoja, ka ar Šāriču beidzies līgums, kas bija noslēgts līdz 2020. gada vasarai, un pieņemts lēmums sadarbību ar horvātu neturpināt. Taču Šāričs nav pametis Latvijas galvaspilsētu – RFS sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja, ka panākta vienošanās ar brīvo aģentu. Tagad notiek darbs, lai pieteiktu viņu Virslīgas sezonai.

Pāreju periodam jāsākas 19. jūnijā. Šāriča pievienošanās arī nozīmē, ka RFS būs jāpamet kādam no ārzemniekiem, jo komandas leģionāru pieteikums gaidāmajai sezonai jau ir pilns. Pastāv iespēja, ka prom dosies pat divi leģionāri.

Jāpiezīmē, ka portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka interesi par Šāriču izrādīja arī Lietuvas čempione Marijampoles "Sūduva". Pats Šāričs gan nav gribējis doties uz Lietuvu, priekšroku dodot karjeras turpināšanai dzimtenē, tomēr RFS izdevies pārliecināt pussargu par palikšanu Rīgā.

Uz "Sūduva" nule devās Latvijas izlases pussargs Gļebs Kļuškins, pārceļoties tieši no RFS. Lai gan viņam bija spēkā esošs līgums ar RFS, tika panākta vienošanās par Kļuškina pāreju bez transfēra maksas.

     [+] [-]

, 2020-05-27 18:48, pirms 4 gadiem
02:12 - kas tā par huiņu?