Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas komandas pārbaudes cīņās rāda dominanci pret ziemeļu kaimiņiem

Emils Ozerinskis

Virslīgas komandas pārbaudes cīņās rāda dominanci pret ziemeļu kaimiņiem
Rendijs Šibass. Foto: FS Metta

Turpinot gatavošanās procesu jaunajai sezonai, vairākas Latvijas futbola Virslīgas komandas salīdzinājušas spēkus ar ziemeļu kaimiņiem. Čempione RFS un "Metta" tika pie panākumiem Livonijas kausa cīņās, bet valmierieši ar 2:0 uzveica Igaunijas čempionvienību "Flora".

Latvijas čempionvienība RFS Livonijas ziemas kausa A divīzijas spēlē tikās ar kaimiņvalsts ceturto spēcīgāko komandu "Paide". Viktora Moroza trenētajai komandai vadībā ļāva izvirzīties japāņa Mikazes Nagasavas precīzais sitiens spēles 12. minūtē. Pirmais puslaiks ar rīdzinieku 1:0 pārsvaru arī noslēdzās. Otrajā puslaikā tika pilnībā nomainīti abu vienību sastāvi, bet RFS pārsvaru līdz 2:0 palielināja jamaikietis Kenrojs Kempbels. Uz brīdi igauņi samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet drīz vien RFS atbildēja ar diviem vārtiem, izceļoties Dmirtijam Zelenkovam un Mārtiņam Ķiguram. Tādējādi ar beigu rezultātu 4:1 tika fiksēta RFS otrā uzvara Livonijas ziemas kausā.

RFS sākumsastāvs: Nerugals, Marešs, Lipuščeks, Prenga, Savaļnieks, Paničs, Žaleiko Nagasava, Savičs, Diomandē, Lemajičs.
Uz maiņu: Vilkovs, Cucurs, Mikuļskis, Ošs, Ndžiki, Zelenkovs, Ikaunieks, Odišarija, Miņins, Ķigurs, Kempbels, Golijanins.

Otro uzvaru guva Livonijas ziemas kausa B grupā iekļautā "Metta". Andra Riherta trenētie puiši ar rezultātu 3:0 uzveica Narvas "Trans". Divus no trīs vārtiem guva zaļibalto rindās zem pārbaudāmo spēlētāju statusa spēlējošie futbolisti, taču šī ziemas turnīra spēļu protokoli ļauj viegli atšifrēt spēlētājus, kuru identitātes citkārt paliktu neuzzinātas. Pirmos vārtus mettiešiem jau septītajām minūtē guva Šači Kobajaši, kura rezultatīvais sitiens palika vienīgais pirmajā puslaikā. Otrajā spēles daļā rīdzinieku labā izcēlās lietuvietis Kristups Keršis un Mahamudu Dembele, nokārtojot uzvaru ar 3:0.

Mettas sākumsastāvs: Sorokins, Aizpurietis, Vējkrīgers, Jesse, Vasiļevskis, Zants, Čiņajevs, Patrikejevs, Pakulis, Keršis, Kobajaši.
Uz maiņu: Tolmanis, Pļaviņš, Šibass, Vientiess, Rēķis, Melnis, Rukhadze, Oliveira, Agomonsu, Dembele.

"Valmiera" dalībai Livonijas ziemas kausa turnīrā nav pieteikusies, jo sarunāt pārbaudes spēles pret ziemeļu kaimiņiem Gaujas krasta komandai nav bijušas problēmas. Šodien vidzemnieki devās uz Vīlandi, lai sacenstos ar Igaunijas čempionvienību "Flora". Jurģa Kalna trenētā komanda katrā no puslaikiem gūstot pa vieniem vārtiem, nokārtojot panākumu ar 2:0. Vārtus valmieriešu labā guva abi vienīgie līdz šim izziņotie vidzemnieku papildinājumi Lūkass Vapne un Džeisons Bambula.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-27 21:00, pirms 3 mēnešiem
Vienmēr ir kaitinājusi komandu vēlme spēlēt glabiņus ar pārbaudāmo spēletāju Nr 1,2 utt.Varētu domāt,ka komandas pārbauda baigās zvaigznes un ,ka tikai konkurenti tos nenoceļ.Katram pārbaudāmam spēlētājam ir vārds un uzvārds un labi,ka tāds pārbaudes turnīrs šo māžošanās nepieļauj,bet līdzjutēji netā var pameklēt par šiem spēlētājiem info.Interesanti taču.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-27 21:30, pirms 3 mēnešiem
Divi no mūsu pārbaudājamiem spēlētājiem,kā raksta FS Meta ir Kobajaši,japāņu spēletājs,kurš spēlējis ASV un Dānijā amatieru līmenī un Dembele,par kuru netā dod informāciju,ka profesionāls franču izcelsmes spēlētājs,kura pēdējais klubs ir Beļģijā,bet domāju ,ka šeit ir vārda un uzvārda sakritība,jo Metta tādu spēlētāju nespēj finansiāli pacelt.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-27 22:28, pirms 3 mēnešiem
alguns rakstīja: Vienmēr ir kaitinājusi komandu vēlme spēlēt glabiņus ar pārbaudāmo spēletāju Nr 1,2 utt.Varētu domāt,ka komandas pārbauda baigās zvaigznes un ,ka tikai konkurenti tos nenoceļ.Katram pārbaudāmam spēlētājam ir vārds un uzvārds un labi,ka tāds pārbaudes turnīrs šo māžošanās nepieļauj,bet līdzjutēji netā var pameklēt par šiem spēlētājiem info.Interesanti taču.
Pilnīgi piekrītu, virslīgai viļņveidīgi esmu sekojis jau kādu laiku, bet pēdējos gadus 6 mazliet pastiprinātāk un vienmēr ir kritis uz nerviem tas "pārbaudāmais"

  +1 [+] [-]

, 2024-01-28 00:46, pirms 3 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Pilnīgi piekrītu, virslīgai viļņveidīgi esmu sekojis jau kādu laiku, bet pēdējos gadus 6 mazliet pastiprinātāk un vienmēr ir kritis uz nerviem tas "pārbaudāmais"
Sava vaina jāuzņemās arī žurnālistiem, kas to pieļauj un raksta. Galu galā tas pats Edmunds, kas nereti zina vairāk, varētu publicēt kā ir nevis ievērot pieklājību un drukāt pārbaudāmos.

     [+] [-]

, 2024-01-28 01:33, pirms 3 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Sava vaina jāuzņemās arī žurnālistiem, kas to pieļauj un raksta. Galu galā tas pats Edmunds, kas nereti zina vairāk, varētu publicēt kā ir nevis ievērot pieklājību un drukāt pārbaudāmos.
Agris Suveizda twiterī liek info par pārbaudes spēlēm.

     [+] [-]

, 2024-01-28 05:24, pirms 3 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Pilnīgi piekrītu, virslīgai viļņveidīgi esmu sekojis jau kādu laiku, bet pēdējos gadus 6 mazliet pastiprinātāk un vienmēr ir kritis uz nerviem tas "pārbaudāmais"
Par tiem pārbaudāmajiem ir cita lieta. Vienkārši mēs dzīvojam ierēdniecības izveidotā totalitārā režīmā, kur gan VID, gan migrācijas dienests, redzot, ka kāds melnādainis ar tūristu vīzu spēlē profesionālā klubā, momentā atradīs, kur piesiet bumbas, to tās glupās, bet traki iedomīgās bābas no VID dara labprāt, izskatās, tur darbinieku atlasē ir princips pieņemt tikai sociopātes. Trīs spēles nospēlēsi, piešūs lietu par nereģistrētas saimnieciskās darbības veikšanu, uzreiz būs lieta, soda naudas, nokavējuma naudas un rezultātā mazajam neģerēnam zīmogs pasē ar aizliegumu iebraukt Šengenas zonā uz pieciem gadiem. M

  +1 [+] [-]

, 2024-01-28 12:23, pirms 3 mēnešiem
"Valmiera" dalībai Livonijas ziemas kausa turnīrā nav pieteikusies, jo sarunāt pārbaudes spēles pret ziemeļu kaimiņiem Gaujas krasta komandai nav bijušas problēmas.

Vai šis būtu tas iemesls,kāpēc Valmiera neoiedalās turnīrā???

     [+] [-]

, 2024-01-29 16:04, pirms 3 mēnešiem
alguns rakstīja: Vai šis būtu tas iemesls,kāpēc Valmiera neoiedalās turnīrā???
Droši vien nesaskaņas starp "Valmieras" menedžeriem un Igaunijas Futbola asociāciju par potenciāli trīs spēļu aizvadīšanu A līgā ar izteiktu dublieru sastāvu.