Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Metta" vadībai Rihertam un Mihelsonam spēles diskvalifikācija par tiesnešu apvainošanu

Agris Suveizda

"Metta" vadībai Rihertam un Mihelsonam spēles diskvalifikācija par tiesnešu apvainošanu
Andris Riherts. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija pieņēmusi lēmumus pēc Virslīgas aizvadītās kārtas spēlēm.

"Metta" deviņu vīru sastāvā galotnē izglābās no zaudējuma "Tukumam 2000"/"Telms" (1:1), un emocionālajā cīņā netrūka sankciju. 45. minūtē otro brīdinājumu saņēma Vladislavs Fjodorovs, kuram būs jāizlaiž viens mačs, bet 50. minūtē tiešo sarkano kartīti nopelnīja iepriekš brīdinātais Rendijs Šibass, kurš sodīts ar divu spēļu diskvalifikāciju un 140 eiro. Brīdinājumus saņēma vēl divi "Metta" spēlētāji un fiziskās sagatavotības treneris Jānis Skābardis, bet tukumniekiem tika brīdināts trenera palīgs Pāvels Mihadjuks un pat septiņi spēlētāji.

Abi klubi attiecīgi sodīti ar 140 eiro par kartīšu normas pārsniegšanu, bet sankcijas piemērotas "Metta" vadībai – galvenajam trenerim Andrim Rihertam vienas spēles diskvalfikācija par aizvainojošiem izteicieniem tiesnešiem un prezidentam Ģirtam Mihelsonam vienas spēles diskvalifikācija par necenzētiem vārdiem pret spēles tiesnešiem. Spēles galvenais tiesnesis bija Edgars Maļcevs. Tukumnieku galvenajam trenerim Kristapam Dišleram vēl piemērots 70 eiro sods, taču tas attiecās uz izraidīšanu Latvijas kausā, par ko viņam pienācās viena mača diskvalifikācija šajā turnīrā.

Vienas spēles diskvalifikācijas divu brīdinājumu vienā mačā vai sezonas brīdinājumu normas dēļ piespriestas tukumniekiem Deņisam Rogovam un Kristiānam Kaušelim, mettiešiem Kristoferam Rēķim un Jānim Skābardim, jelgavniekiem Dāvim Valmieram un vārtsargu trenerim Andrejam Adamovičam, "Audas" spēlētājiem Režinaldu Ramirisam, Božo Mikuličam un Abiodunam Ogunniji, valmierietim Meisam Diopam un Leu Gaušu, RFS aizsargam Vitālijam Jagodinskim, kā arī Alanam Enju no "Super Nova".

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17101/lff-dk-2...

     [+] [-]

, 2023-09-26 22:03, pirms gada
Kādu laiku par Andri nebija šādi raksti

  +1 [+] [-]

, 2023-09-26 22:03, pirms gada
Gadi iet,bet Mihelsons ar Rihertu prātā nepieņemās.

     [+] [-]

, 2023-09-26 22:13, pirms gada
Tusnis par treneri

     [+] [-]

, 2023-09-27 00:39, pirms gada
lasot intervijas abi balti un pūkaini , sūdzību un žēlabu rakstīšanā izcili speciālisti , tiesnešu noriešana un apvainošana viņiem laikam ir ikdiena

  +1 [+] [-]

, 2023-09-27 07:38, pirms gada
Pāķi

     [+] [-]

, 2023-09-27 11:04, pirms gada
Gadi iet, bet arī Edgars Maļcevs nemainās. Kad tiesā viņš, vienmēr ir skaidrs, ka, viņaprāt, galvanais laukumā ir viņš, un nevis futbols vai futbolisti... Izņēmums ir, kad tiesā mūsu lielos klubus - tad pret tiem ir liels respekts un astīte ierauta kājstarpē.