Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Gamula: "Gaidīšu Romačku Daugavpilī"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gamula: "Gaidīšu Romačku Daugavpilī"
Igors Gamula
Foto: www.fcdaugava.lv

Pēc LMT Virslīgas 19. kārtas spēles starp "Daugavu" un "Ventspili" treneri sniedza pēcspēles komentārus. Atgādināsim, ka ar rezultātu 1:0 uzvarēja pašreizējie valsts čempioni "Ventspils".

"Jūs paši redzējāt, ka spēle bija ļoti kaujinieciska – lietus, laikapstākļi, Anglija. Noskaņoju savus futbolistus cīnīties. Pirmajā puslaikā daudz kas izdevās, taču otrā puslaika pirmajās desmit minūtēs zaudējām modrību. "Ventspils" uzvarēja pelnīti. Mēs centāmies, mums izdevās vairāki labi pretuzbrukumi. Mēs ļoti labi pārgājām no aizsardzības uzbrukumā. „Ventspils” futbolistiem patīk iespēlēt futbolistiem, kuri ieskrien soda laukumā, tieši ar to otrā puslaika sākumā mēs netikām galā. "Ventspils" tādas kļūdas nepiedod.

Strādāsim tālāk, centīsimies atņemt pretiniekiem pēc iespējas vairāk punktu. Izlidot mēs vairs nevaram, tādēļ cīnīsimies. Apsveicu mājiniekus ar uzvaru. Šodien mēs neizskatījāmies pēc peramajiem zēniem. Man vienmēr ir patīkami uz šejieni braukt, jo hohols hohlu saprot [ukrainis ukraini saprot – aut.]. Novēlu jums veiksmi, un gaidīšu Romačku jaunajā stadionā, centīšos kaut ko izdomāt [smejas]," pēc spēles humora izjutu nebija zaudējis jaunieceltais "Daugavas" galvenais treneris Igors Gamula.

"Paldies par apsveikumiem. Es pilnīgi piekrītu kolēģim – "Daugava" šodien pilnīgi noteikti nebija peramo zēnu lomā. Mums pretiniekos bija ļoti labi organizēta komanda, kura bija lieliski noskaņojusies. Mēs izcīnījām trīs punktus smagā cīņā, cīņā pret spēcīgu pretinieku. Esmu par to ļoti priecīgs. Novēlu Igoram veiksmi turpmākajā darbā ar "Daugavu", novēlu, lai "Daugava" atņem pēc iespējas vairāk punktu mūsu konkurentiem," savu novēlējumu izteica "Ventspils" galvenais treneris Romāns Grigorčuks.

Izmantotie resursi:
fcdaugava.lv

  +6 [+] [-]

, 2008-08-25 15:37, pirms 16 gadiem
Skat, ko ukraiņi var darīt LMT Virslīgā... Latviešiem pat nav tādas iespējas - jokot "latvietis latvieti saprot"...

  +3 [+] [-]

, 2008-08-25 15:55, pirms 16 gadiem
No vietējiem treneriem "LMT Virslīgā" ir palikuši tikai Lapsa "Vindavā", Babičevs "Jūrmalā" un Ārmanis "Blāzmā"...

  +1 [+] [-]

, 2008-08-25 16:11, pirms 16 gadiem
AndrejsV rakstīja: No vietējiem treneriem "LMT Virslīgā" ir palikuši tikai Lapsa "Vindavā", Babičevs "Jūrmalā" un Ārmanis "Blāzmā"...

Skarbaa realitaate...

  +5 [+] [-]

, 2008-08-25 16:18, pirms 16 gadiem
Interesanta bilde, varētu padomāt, ka LMT virslīgas spēles notiek pie garāžiņām:

     [+] [-]

, 2008-08-25 16:20, pirms 16 gadiem
Igor, nesabojā prieksštatu par ukraiņu treneriem... Roma ir pacēlis laktiņu diezgan augstu... (laikam jau mūsu futbolistiem vajag kādu, kurš no malas pasaka: "Tu, (pī) (pī) skoreje begi. (Pī) (tfū)").

     [+] [-]

, 2008-08-25 16:57, pirms 16 gadiem
AndrejsV rakstīja: No vietējiem treneriem "LMT Virslīgā" ir palikuši tikai Lapsa "Vindavā", Babičevs "Jūrmalā" un Ārmanis "Blāzmā"...


Un cik no viņiem runā latviski??? 1,5, jo tas, ka Ārmanis runā latviski, ir diezgan patālu no tā, kā būtu jārunā.

     [+] [-]

, 2008-08-25 16:59, pirms 16 gadiem
Vecais zēns un jokupēteris Gamula

     [+] [-]

, 2008-08-25 17:35, pirms 16 gadiem
Iļja Poļakovs rakstīja: Un cik no viņiem runā latviski??? 1,5, jo tas, ka Ārmanis runā latviski, ir diezgan patālu no tā, kā būtu jārunā.

Kurš tad ir viens veselais? Lapsa latviski nerunā, bet Ārmanis runā kā jau citi no Latgales - ar akcentu, bet ļoti labi latviski.

     [+] [-]

, 2008-08-25 18:17, pirms 16 gadiem
karls rakstīja: Interesanta bilde, varētu padomāt, ka LMT virslīgas spēles notiek pie garāžiņām:

tas ir "Celtnieka" stadions, kur spēlē "dinaburg"

     [+] [-]

, 2008-08-25 19:47, pirms 16 gadiem
Gamula var jau mēģināt, bet ar tiem resursiem ir tā pašvaki. Biju samērā izbrīnīts, ka FKV uzvarēja tikai ar 1:0. Daugavā palikuši ir jaunieši un daži leģionāri, tā kā 1:0 rezultāts nedaudz pārsteidz.

     [+] [-]

, 2008-08-25 20:47, pirms 16 gadiem
Speciāli bondžam-ko tu tur raksti?laikam neseko uzmanīgi līdzi komandu sastāvam.Daugavas sastāvā spēlēja: Davidovs(28g);Gospodinovs(33g),
Logins(26g),Gabovs(21g),Sokolovs(25g);Daņilins(24g),Goliševs(23g);
Afanasjevs(26g);Rindjuks(30g),Rudņevs(20g)uz maiņu iznāca jaunie
Kuplovs-Oginskis(20g),J.Radevičs(19g)un M.Šimičs(20g)Galīgi neizskatās pēc komandas ,kur jaunieši vien.Pamatsastāvā pie jauniem var pieskaitīt Gabovu,kurš paspējis uzspēlēt divas sezonas Igaunijā,bet virslīgā 60 spēles vieni vārti un Rudņevu,kurš paspējis jau aizvadīt virslīgā 54 spēles
un jau guvis15 vārtus.Tā kā pirms raksti,padomā.Daugava jau nav FK Rīga,kas jūk ārā,domāju līdz sezonas beigām punktus atņems nevienam vien.Un spēlēja Daugava vakar tiešām labi.

     [+] [-]

, 2008-08-25 21:06, pirms 16 gadiem
TO ALGUNS

Trkulja Bojan ; Akopyants Andrey ;Tiberkanine Rachid ; Dobrecovs Viktors

Kaut kā nemanīju, ka šo manis nosaukto spēlētāju vietā kāds tiktu paņemts viņiem atbilstošs. Tātad klāt nākuši dublieri. Kāda starpība jaunais vai dublieris, pīpis viens. Es pietiekami labi sekoju līdzi Latvijas futbolam. Ja nemaldos, tad divi no manis nosauktajiem bija Daugavas vadošie spēlētāji. Paskaiti pats, cik vieņiem ir nākuši klāt no dublieriem un cik palikuši leģionāri. Tev paveicās, ka Rindjuks bija atpakaļ, savādāk vispār tevis teiktajam nebūtu nekādas jēgas. Vienalga, FKV šos censoņus bija jāuzvar pārliecinošāk. Vai tas dublieris vai jaunietis. No vienas kastes ņemti.

     [+] [-]

, 2008-08-25 22:22, pirms 16 gadiem
to bondža
Trkulja un Akopjancu vēl varētu uzskatīt par pamata spēlētājiem.Pirmais nospēlēja 10 no četrpadsmit mačiem,otrais 11 Marokānis un Dobrecovs nebija pamata spēlētāji.Jā klāt ir nākuši četri dublieri-Kovaļovs,Vorobjovs,
Radevičs un Kuplovs-Oginskis no kuriem neviens neizgāja sākuma sastāvā.
Leģionāri Daugavā palikuši seši,tā kā kādam vēl jāsēž uz bankas.Šoreiz tas bija pieredzējušais Jaškins(33g)Ar labu nakti!