Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Abramčiks: "Grūti būt vadībā ar 3:0"

Abramčiks: "Grūti būt vadībā ar 3:0"
Ridigers Abramčiks
Foto: www.liepajniekiem.lv

Futbola kluba "Liepajas metalurgs" galvenais treneris Rudigers Abramčiks pēc LMT Virslīgas spēles pret "Skonto" (3:2) atzina, ka ātri iegūtais pārsvars nav nācis par labu komandas cīņassparam. Piedāvājam iepazīties ar abu komandu galveno treneru teikto.

"Mača sākumā izmēģinājām jaunu spēles shēmu, taču pēc ielaistajiem trīs vārtiem to nācās mainīt. Mums ir notikušas nopietnas izmaiņas vidējā līnijā - Perepļotkins un Morozs spēlē citos klubos, savukārt Cauņa, Višņakovs un Semjonovs ir savainoti. Vēl nākas pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Jāatzīst, ka pēc 0:3 atgūties ir ļoti grūti, taču varu tikai paslavēt savus spēlētājus par parādīto raksturu, kā arī cīņu līdz pat mača beigām," pastāstīja "Skonto" komandas galvenais treneris Pols Ešvorts.

Vaicāts par Brazīlijas pussarga Lorenso parādīto sniegumu, Ešvorts atzina, ka futbolists savā debijas spēlē laukumā izskatījās labi, tomēr futbolistam vēl ir jāiegūst labāka fiziskā forma, "Sīkāk par viņa sniegumu varēs spriest pēc trīs-četrām spēlēm," tā Ešvorts.

"Pirmais puslaiks man patika, jo spēlētāji laukumā darbojās tieši tā, kā pirms mača bijām runājuši. Otrajā puslaikā vairs situācija nebija tik spoža, turklāt varēja redzēt, ka savās valstsvienībās šonedēļ spēlējošie futbolisti tomēr ir saguruši. Patiesībā ir grūti būt vadībā ar rezultātu 3:0. Pārtraukumā teicu puišiem, ka spēles otrais puslaiks sākās ar rezultātu 0:0. Ka mums ar šādu rezultātu ir arī jādodas mājup," pēc mača pastāstīja "Liepājas metalurga" galvenais treneris Rudigers Abramčiks.

Izmantotie resursi:
lff.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-08-24 21:40, pirms 16 gadiem
asaras aciiis.. minusi esportā, bet žēl, zēl, ka Skonto zaudeja... ar visu sirdi par jums

     [+] [-]

, 2008-08-24 21:41, pirms 16 gadiem
mhm, labi, ka 4:0 nebija, tad vispār sanāktu vakars uz ezera.
Slēpts komentārs: angelos33
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2008-08-24 21:47, pirms 16 gadiem
Tas gan ir taisnība,ka vidējā līnijā izmaiņas vienmēr dārgi maksā.

  +7 [+] [-]

, 2008-08-24 22:56, pirms 16 gadiem
Grūtāk man liekas būt zaudētājos ar 0:3