Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Video: SMScredit.lv Virslīgas 26.apskats

SMScredit.lv Virslīgas 26.apskatā raidījuma vadītājs Matīss Timofejevs kopā ar sporta žurnālistu Edmundu Novicki ("Sportacentrs.com") analizēja aizvadītās pārspēles par vietu virslīgā starp FS "Metta/Latvijas Universitāti" un Gelbeni, kurā divu spēļu summā ar 5-2 pārāki bija mettieši. Tāpat raidījumā tika apspriestas Latvijas izlases pārbaudes spēles ar Īriju (0-3) un Yeovil Town (1-0), kā arī U-21 izlases EČ kvalifikācijas cikla spēles ar Lihtenšteinu (2-0) un Horvātiju (1-3). Raidījuma izskaņā Edmunds Novickis izteica viedokli par katru Virslīgas komandu aizvadītajā sezonā.

Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
5

Komandas paildzina neuzvarēto maču sērijas: Tukums un Liepāja cīnās neizšķirti

''TonyBet'' futbola Virslīgas desmitās kārtas mačā starp ''Tukums 2000/Telms'' un ''Liepājas'' komandām tika fiksēts bezvārtu neizšķirts.
Eduards Tīdenbergs. Foto: Aiga Veisa
3

Tīdenbergam tiek mīkstināts sods, diskvalifikācija noslēgsies nākamnedēļ

Latvijas futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja pēc FK "Liepāja" un Eduarda Tīdenberga iesniegumu izskatīšanas nolēmusi par mēnesi samazināt futbolistam piešķirto diskvalifikāciju. Tādējādi liepājnieku rindās futbolists varēs atgriezties jau nākamās nedēļas spēlē pret RFS.
Foto: FC Valmiera
11

"Metta" zaudējumu sēriju pārtrauc ar neizšķirtu pret "Valmieru"

"TonyBet" futbola Virslīgā "Valmiera" viesos nespēja pieveikt "Mettu", kas bija zaudējusi četros iepriekšējos mačos pēc kārtas, un spēlēja neizšķirti 1:1, turklāt mača lielāko daļu vadībā bija "Mettas" komanda.