Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kačanovs atrādās Polijas "Jagiellonię"

Agris Suveizda

Kačanovs atrādās Polijas "Jagiellonię"
Deniss Kačanovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases un futbola kluba "Ventspils" aizsargs Deniss Kačanovs uz pārbaudes laiku pievienojies Polijas Ekstralīgas vienībai "Jagiellonię". Bez Kačanova tiek pārbaudīts arī brazīliešu pussargs Markuss Vinisiušs.

Latvijas izlases aizsargs Deniss Kačanovs (29) šodien aizvadīja pirmo treniņu Polijas čempionāta komandā "Jagiellonię", ziņo Polijas mediji. Bez Latvijas aizsarga poļu klubs testē arī 25 gadus veco brazīlieti Markusu Vinisiušu, apstiprina kluba oficiālā mājaslapa.

"Jagiellonię" pēc divu dienu pauzes šodien atsāka treniņus un uzsāka gatavošanos kārtējai Polijas čempionāta spēlei, kurā sestdien tiksies ar Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvēto Gdaņskas "Lechia". Bjalistokas pilsētā bāzētais klubs pagaidām Polijas čempionātā ieņem tikai 14.vietu 16 komandu konkurencē. "Jagiellonię" 14 mačos iekrājis 21 punktu (ar to pietiktu septītajai pozīcijai), taču tik zemu turnīra tabulā tas atrodas tādēļ, ka sezonu uzsāka ar mīnus 10 punktiem, kas klubam tika atņemti korupcijas skandāla dēļ. Latvijas futbolistu pārstāvētā "Lechia" ar 19 punktiem ieņem astoto vietu.

Deniss Kačanovs, kurš var spēlēt gan malējā, gan centra aizsarga pozīcijā, ir stabils Latvijas izlases pamatsastāva spēlētājs. Viņš bija arī viens no "Ventspils" aizsardzības balstiem, taču jau vairākus mēnešus joprojām nezināmu iemeslu dēļ kluba sastāvā laukumā nav izgājis. Latvijas izlasē Kačanovs aizvadījis 27 spēles.

Izmantotie resursi:
sportall.pl
jagiellonia.pl

 +11 [+] [-]

, 2009-11-23 18:57, pirms 15 gadiem
nu Dens varēs savu izslavēto un pat apskaužami bagāto "mātes vārdu" sortimentu izrādīt Polijas publikai.

  +8 [+] [-]

, 2009-11-23 19:07, pirms 15 gadiem
Parakstīs, viņš tam līmenim atbilst

  +3 [+] [-]

, 2009-11-23 19:09, pirms 15 gadiem
Nu ceru, ka izdosies, pats personīgi pazīstu gan viņu, gan brāli, kas agrāk Igaunijā spēlēja, kā arī liela daļa jelgavnieku futbolistu ir trenējušies pie viņa tēva, vienīgais, ko varu pateikt, jautrs čalis, bet pret darbu atdod visus 100%

     [+] [-]

, 2009-11-23 19:37, pirms 15 gadiem
Vai kāds zina kas ar Rimku?

  +3 [+] [-]

, 2009-11-23 21:11, pirms 15 gadiem
seregaol rakstīja: Vai kāds zina kas ar Rimku?
Jā un kas ir ar Laizānu, Kozlovu un Hščanoviču, kuri uz Lechia aizbrauca atrādīties?

Ja runājam par Kačanovu, tad ceru, ka izdosies sevi labi parādīt Polijā un parakstīt līgumu, jo spēļu praksi vajag un sēdēt dziļā, dziļā rezervē FKV nav Kačanova līmenī!

Lai izdodas!