Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Lemajičs atrodas Beļģijā un tuvojas zem miljona vērtam transfēram uz ''Gent''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lemajičs atrodas Beļģijā un tuvojas zem miljona vērtam transfēram uz ''Gent''
Darko Lemajičs. Foto: RFS

Latvijas futbola Virslīgas komandas RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis raidījumam ''Futbolbumbas'' atklājis, ka vienības uzbrucējs Darko Lemajičs šobrīd atrodas Beļģijā un tuvojas transfēram uz šīs līgas klubu ''Gent''. Transfēra summa lēšama nedaudz zem viena miljona eiro.

Tieši pret ''Gent'' RFS spēlēja UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešajā kārtā, divu spēļu summā zaudējot ar 2:3. Vienus no diviem rīdzinieku vārtiem guva leģionārs Darko Lemajičs, kurš Latvijā spēlē kopš 2017. gada. Vispirms Lemajičs pārstāvēja ''Riga'', 2018. gadā kļūstot par Virslīgas čempionu un labāko vārtu guvēju. 2019. gadā spēlētājs pārcēlās uz RFS, vēlreiz kļūstot par čempionāta labāko vārtu guvēju un tiekot atzīts par sezonas labāko spēlētāju. Šosezon Lemajičs 11 Virslīgas spēlēs izcēlies piecas reizes.

Jau pagājušās nedēļas beigās tika ziņots par ''Gent'' iespējamo interesi par Lemajiča transfēru. Toreiz RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' nedz apstiprināja, nedz noliedza baumas. ''Varam apstiprināt, ka no ārzemju klubiem ir interese par vairākiem mūsu spēlētājiem. Pārrunas notiek, taču pagaidām vēl ir pāragri izdarīt secinājumus un paredzēt, vai kāds darījums varētu arī tikt noslēgts."

Pirmdien ''Sportacentrs.com'' raidījumam ''Futbolbumbas'' Verpakovskis atklāja, ka Lemajičs jau atrodas Beļģijā un puses praktiski vienojušās par transfēru. Pēc Verpakovska vārdiem, transfēra summa būs līdzīga kā Činonso Oforas pārdošanā uz ASV - nedaudz zem miljona eiro.

Virslīgā ar 46 punktiem 18 spēlēs RFS ieņem otro vietu, par punktu atpaliekot no līderes ''Valmieras'', taču rīdziniekiem ir trīs spēles rezervē. Savukārt ''Gent'' sezonas sākums Beļģijas čempionātā nav iesācies veiksmīgi. Četrās spēlēs ar vienu uzvaru un vienu neizšķirtu vienība atrodas tikai 15. vietā 18 komandu konkurencē. Tikmēr UEFA Konferences līgas ''play-off'' kārtas pirmajā spēlē tā piedzīvoja zaudējumu ar 0:1 pret Vladislava Gutkovska pārstāvēto ''Rakow''.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-23 22:44, pirms 3 gadiem
Sauciet mani par pesimistu, bet nekas vairāk par Tolu gadījumu nesanāks, jo šis ir Latvijas čempionāts.

  +8 [+] [-]

, 2021-08-23 22:47, pirms 3 gadiem
Futbols ir karalis, bez komentāriem... Vismaz finansiāli arī Latvijā. Basketbolam tas ir" Sapnis vasaras naktī", hokejam arī

 +10 [+] [-]

, 2021-08-23 22:50, pirms 3 gadiem
Pandora rakstīja: Sauciet mani par pesimistu, bet nekas vairāk par Tolu gadījumu nesanāks, jo šis ir Latvijas čempionāts.
Protams, ka nesanāks, bet ne Latvijas klubiem par to raizēties. Naudiņa ieripojusi, spēlētājs parakstījis līgumu, tagad tā ir otra kluba darīšana

  +5 [+] [-]

, 2021-08-23 23:09, pirms 3 gadiem
Pandora rakstīja: Sauciet mani par pesimistu, bet nekas vairāk par Tolu gadījumu nesanāks, jo šis ir Latvijas čempionāts.
Tolu bija vienas sezonas uzplaiksnījums un leciens augstā čempionātā. Lemajičs ir stabilāks, nobriedušāks.

  +4 [+] [-]

, 2021-08-23 23:37, pirms 3 gadiem
tagad ir pienākusi Moroza kārta īdēt katrā pēcspēles preses konferencē cik ļoti viņam pietrūkst Lemajičs...

  +5 [+] [-]

, 2021-08-24 07:54, pirms 3 gadiem
Futbols ir lielākā naudas mašīna sporta nozarē ,miljons tajā ir sīknauda un tādus kā Lemajičus,Tolu klubi pērk čupām ( a moška izšauj un var pārdot talāk) tāpat kā mūsejie perk lētos āfrikāņus ,lētos Japāņus ,Serbus ut

  +1 [+] [-]

, 2021-08-24 11:00, pirms 3 gadiem
Bujumbura rakstīja: Futbols ir karalis, bez komentāriem... Vismaz finansiāli arī Latvijā. Basketbolam tas ir" Sapnis vasaras naktī", hokejam arī
Karalis finansiāli, bet kur mūsu valstsvienība atrodas pasaules rangā, labāk nekomentēsim.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-24 11:58, pirms 3 gadiem
Paldies Aināram!

  -3 [+] [-]

, 2021-08-24 12:24, pirms 3 gadiem
Kaa vienmer paardod pie pirmaas iespeejas. es saprastu vel butu kadi 5m. bet knapi 1m tak nav pat puse no jusu gada buzeta. kur jega atdot labako uzbruceju un palikt vajakiem gan lv gan eirokausos kur to miljonu var nopelnit. Ceru LV chempionu titulu neizcinisiet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-08-24 12:40, pirms 3 gadiem
Molodchiks rakstīja: Lol marketa vina vertiba radas 270k, te vinu pardos par vismaz 3x lielaku summu
Kartejo reizi parliecinos ka fkCSDD markets iesukaa,pec ta pat ciganiks 3x vertigaks par lemajicu un pat ikavniece
Abas ikaunieku māsas vērtīgākas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2021-08-24 13:02, pirms 3 gadiem
rronijs rakstīja: Kaa vienmer paardod pie pirmaas iespeejas. es saprastu vel butu kadi 5m. bet knapi 1m tak nav pat puse no jusu gada buzeta. kur jega atdot labako uzbruceju un palikt vajakiem gan lv gan eirokausos kur to miljonu var nopelnit. Ceru LV chempionu titulu neizcinisiet!
28 gadus vecu spēlētāju pa lielam pēdējā iespēja pārdot. 1 miljons no LV līgas ir milzu nauda, kādi vēl tev 5 miljoni par virslīgas!!!! spēlētāju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-08-24 13:22, pirms 3 gadiem
Molodchiks rakstīja: 28 ir tieshi labakais vecums smailes uzbrucejam, uz nuhu un chuju var ezz nemt un sist
Vakar zinas radija ka 70% sveiciesu atbalsta geju un lezbu laulibas,par shemaliem nez, to neteica. Vot liberastu aaksti
Ļoti interesanti šīs abas tēmas sasaistīji vienā komentārā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2021-08-24 13:34, pirms 3 gadiem
Molodchiks rakstīja: 28 ir tieshi labakais vecums smailes uzbrucejam, uz nuhu un chuju var ezz nemt un sist
Vakar zinas radija ka 70% sveiciesu atbalsta geju un lezbu laulibas,par shemaliem nez, to neteica. Vot liberastu aaksti
Ir ir labākais vecums, problēma ir tā, ka nopērkot 28 gadus vecu uzbrucēju diez vai izdosies viņu pēctam pārdot par tādu pašu summu lai atgūtu līdzekļus, kur nu vēl nopelnīt. Tāpēc spēlētāji, kuri tuvojas 30 gadu slieksnim parasti maksā lētāk nekā kāds 20 gadnieks, lai gan ir objektīvāki spēcīgāki futbolisti. Tā kā RFS viena no pēdējām sezonām, kur par tādu Lemajiču varēja tu ļimonu izspiest.

Pilnīgi pie kājas ko un kas atbalsta, bet ja gribās paspīdēt tad ietiektu nedaudz iepazīties ar ģeopolitisko situāciju. Šveice ir viena no vis-ne-liberastiskākajām valstīm rietumu pasaulē pajoliņ. Pēdējais kantons kurš iedeva sievietēm tiesības balsot bija 1991 gadā!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2021-08-24 13:37, pirms 3 gadiem
Pandora rakstīja: Sauciet mani par pesimistu, bet nekas vairāk par Tolu gadījumu nesanāks, jo šis ir Latvijas čempionāts.
Tolu, Akinemei (kas slēpās no FK Ventspils un tomēr pēc laiciņa atgriezās, ko pārdeva Norvēģijas klubam IK Start un tagad čalis sēž uz rezervistu soliņa Norvēģijas pēc spēka otrajā līgā) - šiem abiem spēlētājiem bija viena neraža - viņi bija jauni un naivi - gan Ventspils, gan Valmiera viņus uzreiz nevēlējās laist projām sakot, ka viņi vēl nav gatavi, bet nu nigērietim bērna prātā pasaki, ka par viņu interesējas Bundeslīgas klubs, vai Tippealigen tā sākas viņu histērija. Lemajičš tomēr izskatās nobriedušāks + tā nav RFS problēma vairs, ja viņi iegrābsies un viņš tur neko no sevis neparādīs, jo tālāk jau ir paša spēlētāja ziņā cik noderīgs viņš viņiem būs - RFS nopelnīs smuku naudiņu uz šā spēlētāja rēķina - un RFS to tālāk varēs ieguldīt kluba attīstībā.

  +2 [+] [-]

, 2021-08-24 13:39, pirms 3 gadiem
Visā šajā stāstā pozitīvi ir tas, ka Virslīgai ir laba reklāma - vēlies tikt uz Vāciju, Norvēģiju, Šveici, Beļģiju, Franciju, Zviedriju utt. - nāc leģionār spēlēt Virslīgā un tālāk jau viss atkarīgs no tevis paša!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-08-24 14:04, pirms 3 gadiem
Gent pagarina rezervistu soliņu? Lai veicas Lemajičam! Gan jau RFS kādu citu -iču dabūs vietā!

  +1 [+] [-]

, 2021-08-24 14:08, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Tolu, Akinemei (kas slēpās no FK Ventspils un tomēr pēc laiciņa atgriezās, ko pārdeva Norvēģijas klubam IK Start un tagad čalis sēž uz rezervistu soliņa Norvēģijas pēc spēka otrajā līgā) - šiem abiem spēlētājiem bija viena neraža - viņi bija jauni un naivi - gan Ventspils, gan Valmiera viņus uzreiz nevēlējās laist projām sakot, ka viņi vēl nav gatavi, bet nu nigērietim bērna prātā pasaki, ka par viņu interesējas Bundeslīgas klubs, vai Tippealigen tā sākas viņu histērija.
Tas ir koks ar 2 galiem. Kā lai pasaka, kad ir vai kad nav gatavs?

Situācijā, kurā ir nopietna interese no ārzemēm, ir tikai normāli, ja spēlētājs grib izsisties augstāk. Būtu nenormāli, ja negribētu.

Un ja nu pēc spilgtas sezonas vai 2 nosēžas un pēc tam nav vairs

Ne iespēja izsisties spēlētājam
Ne iespēja nopelnīt klubam

Taimings ir svarīgs. Interese ir konkrētā brīdī, tā nav beztermiņa pasākums.

     [+] [-]

, 2021-08-24 14:37, pirms 3 gadiem
Nez kam Gent pērk Lemajiču, ja no Chelsea tiek pirkts uzbrucējs Ike Ugbo...

  -1 [+] [-]

, 2021-08-24 14:39, pirms 3 gadiem
Dažu klubu peļņas dēļ pieņemtais leģionāru limits dzen Latvijas futbolu bedres dziļumā.

     [+] [-]

, 2021-08-24 15:07, pirms 3 gadiem
Molodchiks rakstīja: Ja tads lemajoc sasitis 15 belgija,vinu pec gada pa 3 vares nopardot!
Acimredzot tam duram nevajadzeja laut balstiesibas, i pashas duras i vechus par tadiem pataisijushas
70%
ja Lemajic sasitis 30 tad varēs arī pa 6 miljoni pārdot Ja neiesitīs nevienu tad varēs viņam maksāt nākamos 3 gadus lai sēž uz sola 28 gadnieks diez vai dramatiski uzlabos savas spējas, kamēr 20 gadnieks vēl noteikti pieliks un varbūt pēc 2 vai 3 sezonām tos 15 varēs iesist. Nenoliedzami lielāks risks pirkt vecāku spēlētāju no vājākas līgas, tāpēc arī maksā salīdzinoši lētāk.

Šaubos par taviem 70% ,te mazie vācu kantoni ir super konservatīvi un referendumā ir netikai balsu vairākums jāsavāc, bet arī kantonu vairākums tā kā arī ar visiem 70% atbalstītāju nav teikts, ka kantonu vairākumu iegūs. Pa lielam, ja neesi k-kāds slēptais gejs, kāpēc lai kādu uztrauktu geju laulības? Mani tas netraucē.

     [+] [-]

, 2021-08-24 15:09, pirms 3 gadiem
rodgerz rakstīja: Nez kam Gent pērk Lemajiču, ja no Chelsea tiek pirkts uzbrucējs Ike Ugbo...
Nevis Gent bet Genk - divi dažādi klubi.

     [+] [-]

, 2021-08-24 15:28, pirms 3 gadiem
Kad tad būs oficiālais paziņojums?

     [+] [-]

, 2021-08-24 15:39, pirms 3 gadiem
Molodchiks rakstīja: Tikai ja kadi 10 parejot uz to augstako limeni bus vaji un bezcerigi,tad taa driz klus par antireklamu. Bet nu shobrid jaa,vienglu navaru var taisit ja izdodas puslidz normalus mellos izrakt no afrikas savannam!
Nu Tolu iekš Amiens šobrīd pat ir spējis iesist vienu golu - protams gan, ka no 11 metru soda sitiena, bet nu 3x spēlēs vieni gūti vārti viņam statistikā - galvenais, lai Valmiera nopelna un mums maza daļa par Tolu. Redzēs kā Friday sevi parādīs Zviedrijas Allsvenskan līgā iekš SK Orebro - ceru, ka Spartaks gūs kādu labumu no šī darījuma, kā tas savulaik bija ar Patriku Twumasi. Virslīgai ir jābūt kā labākajai līgai starp trijām Baltijas valstīm, lai spēcīgākie leģionāri izvēlas primāri Virslīgu un nevis A Lyga, vai Meestiliga.