Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ārmanis: "Silagailis, visticamāk, paliks Krievijā"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Ārmanis: "Silagailis, visticamāk, paliks Krievijā"
Žanis Ārmanis
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc šodien LMT Virslīgā aizvadītās spēles starp Rīgas "Olimps/ASK" un Rēzeknes "Blāzmu" (0:0) domās par spēli dalījās abu komandu galvenie treneri - Antons Jore un Žanis Ārmanis.

Antons Jore, "Olimps/ASK" galvenais treneris: "Komandai šodien nebija viegli spēlēt uz šī smagā laukuma, jo daudz lija lietus. Šādā situācijā kontrolēt bumbu nav viegli. No malas skatoties, pārāk daudz kļūdījāmies piespēlēs. Mums bija daži momenti, ar kuriem varējām izšķirt spēles likteni, taču tas mums neizdevās. Mums vēl daudz jāstrādā, lai uzlabotu uzbrukuma noslēgšanu un pēdējo sitienu.

Kompliments aizsargiem, jo viņiem it īpaši šādos laika apstākļos ir grūti koncentrēties un nepieļaut kādu kļūdu. Domāju, ka šī spēle, ja salīdzinām ar pēdējo reizi, kad spēlējām "Daugavas" stadionā, bija labāka - komanda arvien vairāk sāk spēlēt futbolu, un tas ir svarīgi. Mums vēl jāsaprotas, jāmācās pielāgoties, spēlētājiem jāsaprot, ko es vēlos teikt. Pozitīvi ir tas, ka pretinieki neguva vārtus un neatrāvās no mums turnīra tabulā."

Žanis Ārmanis, "Blāzmas" galvenais treneris: "Stratēģiski izpildījām uzdevumu un izcīnījām neizšķirtu. Bija ļoti grūti, kad turnīra tabulā bijām divus punktus aiz "Olimpa", bet tagad viss palika tā, kā bija. Objektīvu iemeslu dēļ mūsu jaunieguvums Pāvels Riževskis nespēlēja daudz, jo atbrauca tikai vakar. Trīsdesmit minūtes uzlaidām, taču viņš nav trenējies pusotru nedēļu, un mēs cenšamies, lai viņš atgūtu sportisko formu. Pirmais mačs bez Artūra Silagaiļa, kas bija aizsardzības balsts. Aizsargiem vajadzēja savstarpēja saprasties. Mums jau otrajā etapā bijušas divas spēles izbraukumā, taču, kad spēlēsim mājās, es domāju, uzbruksim vairāk.

Cenšamies salasīt kaut kādus punktiņus. Mūsu taktiskais uzdevums laikam jau būs palikt 9. vietā. Esam zaudējuši jau daudz punktus, un atstarpe līdz nākamajai vietai ir gandrīz desmit punkti. Cenšamies... Tomēr papildinājumu, visticamāk, nebūs - Riževskis ir pēdējais. Meklēsim kādas iekšējās rezerves.

Artūrs Silagailis pagaidām ir Maskavas "CSKA" komandā. Domāju, ka viņš tur paliks - ja ne tajā komandā, tad citā Krievijas klubā. Pagaidām viņš "CSKA" iztur pārbaudi, rīt paredzēta kaut kāda pārbaudes spēle. Pirmās atsauksmes ir pozitīvas - treneriem Artūrs ir iepaticies, it īpaši holandietim Jellem Gūsam [dublieru trenerim - aut.], kurš pērn vadīja Igaunijas izlasi. Artūrs atstāj labu iespaidu."

Saistītais raksts:
"Olimpam" neizdodas uzvarēt "Blāzmu"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-08-23 22:08, pirms 16 gadiem
Rizevskis kaadreiz bija tiiri labs...tad kaut kkur nuzuda

  +1 [+] [-]

, 2008-08-23 22:14, pirms 16 gadiem
iepaticies?

     [+] [-]

, 2008-08-23 22:24, pirms 16 gadiem
mammal rakstīja: Rizevskis kaadreiz bija tiiri labs...tad kaut kkur nuzuda

juuu Rizevski atceros no Skonto laikiem taa sakot pirmais futbolists ar kuru braucu mikroautobusaa bet biju mazaaks zinaaju,ka vinns ir Skonto futbolists,bet autograafu neprasiju!

     [+] [-]

, 2008-08-24 01:30, pirms 16 gadiem
mammal rakstīja: Rizevskis kaadreiz bija tiiri labs...tad kaut kkur nuzuda


Ja nemaldos, tad Latvijas valsts viņam piešķīra pilsonību ap to laiku, kad Miholapam.

     [+] [-]

, 2008-08-24 08:57, pirms 16 gadiem
Rodolfo rakstīja: Ja nemaldos, tad Latvijas valsts viņam piešķīra pilsonību ap to laiku, kad Miholapam.

rādās, ka viņš vēl joprojām BLR .. nez

  +1 [+] [-]

, 2008-08-24 11:56, pirms 16 gadiem
Nu Blāzmas trenerim nav pareizā attieksme. Nedrīkst teikt, plāns palikt 9. vietā. Mans teiciens: "Jācīnās līdz pēdējam, ja nesanāk, tad tā jau ir cita lieta"!

No otras puses liels prieks par Silagaili, ja viņš nonāks "CSKA", tad iespējams pēc gadiem viņu redzēsim ne tikai pirmajā komandā - pamatsastāvā, bet arī Latvijas izlasē...