Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Zelenkovs atgriežas Latvijā un pievienojas čempionei RFS

Agris Suveizda

Zelenkovs atgriežas Latvijā un pievienojas čempionei RFS
Dmitrijs Zelenkovs. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/RFS

Latvijas futbola čempionvienība RFS pavēstījusi par vienošanās panākšanu ar 22 gadus veco pussargu Dmitriju Zelenkovu, kurš gada pirmo daļu pavadīja Itālijas D sērijā jeb ceturtajā spēcīgākajā līgā.

Pēc vairāk nekā pieciem gadiem Itālijas "Empoli" sistēmā Zelenkovs atgriezās "Mettā" un 2021. gadā aizvadīja debijas sezonu Virslīgā, piedaloties 11 spēlēs, četrās no tiem ejot sākumsastāvā un vārtus negūstot. Šoziem pussargs atgriezās Itālijā, pievienojoties D sērijas klubam "Montespaccato".

Zelenkovs ir spēlējis Latvijas U17, U19 un U21 jaunatnes izlasēs. Labākais cikls U21 izlasē viņam gan bija pie divus gadus vecākiem puišiem, 2021. gada čempionāta atlasē aizvadot visas desmit spēles un astoņas no tām sākot pamatsastāvā. Iepriekšējā U21 ciklā viņam tikai trīs spēles un viena pamatsastāvā.

RFS treniņiem Zelenkovs pievienojās pirms mēneša, bet tagad ir kļuvis par pilnvērtīgu RFS kluba spēlētāju. Vienošanās panākta līdz sezonas beigām ar iespēju to pagarināt. Nākamo spēli RFS aizvadīs svētdien, Virslīgā uzņemot "Audu".

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/rfs-pievienojas-d-...

     [+] [-]

, 2022-07-22 21:19, pirms 2 gadiem
Papildināja dublieru sastāvu