Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīga pārdod spēļu translācijas un cer turpināt sadarbību ar Sportacentrs.com

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Virslīga pārdod spēļu translācijas un cer turpināt sadarbību ar Sportacentrs.com
Normunds Malnačs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" noslēgusi divu gadu līgumu par vismaz 140 spēļu interneta translāciju pārdošanu, informē līgas mājas lapa.

Virslīgas izpilddirektors Normunds Malnačs komentē darījumu sekojoši: "Pagājušajā gadā pirmo reizi mums izdevās pārdot Virslīgas spēļu interneta translācijas. Mūsu sadarbības partneri ir acīmredzami apmierināti ar sadarbību un piedāvāja noslēgt līgumu jau uz diviem gadiem, palielinot pārdodamo spēļu skaitu šogad, bet nākošgad - arī maksu par spēli. Līgumā paredzēts, ka partneriem ir tiesības iegādāties arī 2014. un 2015. gada Virslīgas Ziemas kausa spēļu translācijas. Šis līgums ir vēl viens pierādījums Virslīgas spēļu kvalitātei un mūsu tehnisko partneru Sportacentrs.com profesionalitātei, ar kuriem ceram turpināt sadarbību."

Izmantotie resursi:
www.futbolavirsliga.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-22 16:39, pirms 11 gadiem
Forši, bet īstenībā jau pērn bija ziņa par to, ka translāciju tiesības pirmo reizi pārdotas kādai ārvalstu kompānijai, proti, bet365 no Anglijas, kas ir patiesi populāra.

  +3 [+] [-]

, 2013-02-22 17:10, pirms 11 gadiem
Pozitīvas ziņas.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-22 20:11, pirms 11 gadiem
Es nesaprotu kam pārdotas..? kādai kompānijai..?
Un kā ar Sportacentrs..? Viņi vnk ir sadarbības partneris..? Vai kā..?