Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgā sāksies 26. kārta

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Šodien un rīt ar četrām spēlēm tiks aizvadīta LMT Virslīgas 26. kārta. Trīs kārtas pirms čempionāta beigām situācija turnīra tabulā vēl joprojām ir ļoti saspringta. eSports.lv piedāvās maču tiešraides teksta režīmā.

FK Rīga - FC Jūrmala, pulksten 14, Rīgā, LU stadionā.
Visai dziļā krīzē esošā "Jūrmala" pēdējās spēles aizvadījusi mainīgām sekmēm. Savā laukumā tā vēl joprojām ir bieds gandrīz jebkuram, bet izbraukumā bieži vien no cerētā nesanāk itin nekas. 4. aplī komanda līdz šim piedzīvojusi tikai un vienīgi zaudējumus, tajā skaitā arī pret turnīra divām vājākajām komandām - "Olimpu" un "Dinaburg". Tas gan nenozīmē, ka čempionāta pārsteigumu "Rīgu" gaida viegla spēle un uzvara - arī rīdzinieki turnīra finiša taisnē tomēr nerāda stabilu un noturīgu sniegumu, kas viņiem faktiski licis izsapņot sapni par zelta medaļām. Jo diezin vai "Rīga" trīs spēļu laikā sadeldēs septiņu punktu atstatumu, kas viņus šķir no līderes "Metalurga". Trīs punkti pēdējās četrās spēlēs un zaudējumi pret visām trim ierastā trijnieka komandām rīdzinieku garastāvokli noteikti uzlabojis nav.

Šosezon abas komandas tikušās trīsreiz - pirmajā aplī, kad abas vienības rādīja vislabāko sniegumu čempionātā, spēle noslēdzās bezvārtu neizšķirti 0:0. Otrā apļa spēle tika atlikta uz nedaudz vēlāku laiku, un tā noslēdzās ar rīdzinieku uzvaru ar 2:0. Savukārt 3. apļa spēlē jūrmalnieki krietni pabojāja rīdzinieku pozīcijas tabulā, uzvarēdami ar 2:0. Tātad komandu savstarpējās spēlēs šosezon vērojams līdzsvars.

Abām komandām būtu jābūt motivācijai par kaut ko cīnīties - "Rīgai" draud izkrišana no trijnieka, lai gan aizsniedzama itin reāli ir arī 2. vieta, savukārt jūrmalnieki punktu ziņā dala 5. vietu ar "Daugavu", taču sliktākas vārtu attiecības dēļ ieņem sesto vietu. "Rīgas" sastāvā diskvalifikācijas dēļ šodien spēlē nepiedalīsies Rafaļskis, Dorošs un Landirevs, bet "Jūrmalas" rindās nebūs Siņicina. Spēli tiesās Romāns Lajuks.

Ekspertu prognoze.
betway.com
1 "Rīgas" uzvara 1.10
X Neizšķirts 7.00
2 "Jūrmalas" uzvara 20.00


FC Dinaburg - FC Daugava, pulksten 14, Daugavpilī, "Celtnieka" stadionā.
Šīgada pēdējais Daugavpils derbijs arī solās būt samērā aizraujošs. Jādomā, ka "Dinaburg" tomēr vēlētos izmukt no pārspēlēm, un, lai gan pretinieki atlikušajās trīs spēlēs nav vāji, teorētiskas izredzes sadeldēt sešu punktu atstatumu līdz "Jūrmalai" vai "Daugavai" pastāv. Turnīra pēdējā aplī abas Daugavpils komandas var palepoties ar atzīstamiem rezultātiem - "Dinaburg" četru spēļu laikā izcīnījusi divas uzvaras, kā arī izrādījusi sīkstu pretestību "Metalurgam" (0:1), bet "Daugava" uzvarējusi vienreiz, toties punktus ar neizšķirtiem spējusi atņemt gan "Metalurgam", gan "Skonto".

Nedaudz pārsteidzošs fakts, bet komandu līdzšinējās cīņās labāk šosezon veicies "Dinaburg" - divas uzvaras trīs spēlēs. Pēdējo reizi gan Igors Gamula prata savējos noskaņot labāk, kas liek domāt, ka "Dinaburg" favorīti nebūs. Pēc deviņu gadu pārtraukuma "Dinaburg" nebūs ceturtajā vietā, tas kļuva skaidrs jau labu laiku iepriekš. Tomēr, ja "Dinaburg" nāksies aizvadīt pārspēles, tajās viegli var neklāties. Visticamāk, ka pretī tādā gadījumā stāsies cita Latgales komanda "Blāzma".

Maču diskvalifikācijas dēļ neaizvadīs Daņiļins ("Daugava"). Spēli tiesās Andrejs Sipailo.

Ekspertu prognoze.
betway.com
1 "Dinaburg" uzvara 6.20
X Neizšķirts 3.40
2 "Daugavas" uzvara 1.55

eSports.lv piedāvās abu maču tiešraides teksta režīmā.

Rīt spēkiem mērosies "Ventspils" un "Olimps", kā arī kārtas centrālajā mačā tiksies "Liepājas metalurgs" un "Skonto".

LMT Virslīga.
26. kārta.

21.10 /14:00 FK Rīga - FK Jūrmala
21.10 /14:00 FC Daugava - FC Dinaburg
22.10 /14:00 FK Ventspils - JFK Olimps
22.10 /18:00 SK L. Metalurgs - FC Skonto

Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv.

Turnīra tabula un rezultatīvākie spēlētāji.

     [+] [-]

, 2007-10-21 11:04, pirms 17 gadiem
Rigai jauzvar

     [+] [-]

, 2007-10-21 11:04, pirms 17 gadiem
bāc cerams ka rīga noturēsies 3niekā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-10-21 13:07, pirms 17 gadiem
Kāds nezin pa LTV7 kaut ko rādīs? Programmā rakstīts, ka šodien 14:00 rāda Skonto - Metalurgs, bet šī spēle noteik rīt.

  -1 [+] [-]

, 2007-10-21 13:07, pirms 17 gadiem
Skonto riit jauzvar Liepaajnieki..!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja