Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Demurs Harebovs

Video: "Ventspils" un "Liepājas" duelī vārti netiek gūti

21. augustā Ventspils Olimpiskā centra stadionā norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas 19. kārtas spēle starp FK "Ventspils" un FK "Liepāja/Mogo". Šajā mačā vairāk uzbruka mājinieki, kamēr viesi centās izmantot pretuzbrukumus un pretinieku kļūdas. Pirmajā puslaikā "Ventspilij" bija vairāk iespēju gūt vārtus, tomēr lielākoties sitieni bija neprecīzi, un pārējos momentus realizēja viesu vārtsargs Valentīns Raļkevičs, kamēr "Liepājai" labāko momentu radīja Artūrs Karašausks, bet viņa sitienu atvairīja mājinieku vārtu vīrs Andrejs Pavlovs. Otrajā puslaikā komandas tā arī nespēja izveidot bīstamus momentus, un spēle līdz ar to noslēdzās ar neizšķirtu 0:0.

, 2017-08-22 00:49, pirms 7 gadiem
Momentu mums maz bija.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
2

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Ruans Ribeiru. Foto: Jānis Līgats
3

"Valmiera" atgūst tiesības pieteikt jaunus spēlētājus

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārās komitejas (DK) sēdē pieņemts lēmums par iepriekš "Valmierai" piespriestā jaunu spēlētāju pieteikšanas lieguma atcelšanu.
"Grobiņas" futbolisti un līdzjutēji. Foto: Liepājniekiem.lv
14

Tukumnieki uzbrūk biežāk, taču "Grobiņa" gūst pirmo uzvaru izbraukumā

Latvijas futbola Virslīgā pirmoreiz izbraukumā uzvarējusi "Grobiņas" komanda, šodien reabilitējoties "Tukumam 2000"/"Telms" par klupienu (0:2) savstarpējā cīņā pirmajā aplī.