Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Šabalam vārti pārbaudes spēlē, "Liepāja" zaudē armēņiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šabalam vārti pārbaudes spēlē, "Liepāja" zaudē armēņiem
Valērijs Šabala. Foto: miedzlegnica.eu

Polijas pirmās līgas klubs Legņicas "Miedz" šodien pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 3:3 pret Slovākijas vienību, un pirmos vārtus guva Valērijs Šabala.

"Miedz" rezultātu atklāja 19. minūtē, kad 18 gadus vecais Macejs Sļiva flangā ieguva bumbu un atdeva piespēli Valērijam Šabalam. Latvijas izlases uzbrucējs tika pie sitiena no soda laukuma robežas un bija precīzs, panākot 1:0. Drīz "Miedz" dubultoja pārsvaru, otrajā puslaikā Polijas komanda bija vadībā ar 3:1, tomēr beigās cīnījās neizšķirti 3:3 pret "Liptovsky Mikulas" no Slovākijas.

Šodien pārbaudes spēli aizvadīja arī Latvijas Virslīgas klubs "Liepāja", kas bija spiests atzīt "Ararat-Armenia" pārākumu – 1:2. Vienīgos vārtus liepājnieku labā guva Ričards Fraidejs. Nigēriešu pussargs komandā spēlēja arī pagājušajā sezonā, laukumā dodoties 26 mačos un gūstot sešus vārtus. Vairāk bija tikai Jānim Ikauniekam, kurš sāncenšu vārtsargus pārspēja septiņas reizes.

     [+] [-]

, 2020-02-21 00:55, pirms 5 gadiem
Sabalu uz FC Riga! Nav ko metaties pa polu 2.liigu! Ar Sabalu Rigai butu sanses lielakas ieklut eirokausu grupu turniros!!