Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Biezais: "Šosezon spēlējām labāk, taču bijām neveiksmīgāki"

Agris Suveizda

Biezais: "Šosezon spēlējām labāk, taču bijām neveiksmīgāki"
Artūrs Biezais
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Artūrs Biezais, "Mettas"/LU kapteinis, pamatvārtsargs un vārtsargu treneris vienā personā, sarunā ar Sportacentrs.com uzreiz pēc otrās pārspēles (4:2 pret "Gulbeni") beigām pastāstīja gan par to, kādēļ kļūdījās otrajos ielaistajos vārtos, gan arī novērtēja visu aizvadīto sezonu.

"Man nekad nav izdevies izcīnīt čempiona titulu, bet, tāpat kā pagājušajā gadā, mums bija veiksmīgs sezonas nobeigums. Patīkami, ka uzvarējām – esmu priecīgs," pirmās emocijas pēc sezonas beigām raksturoja Artūrs Biezais.

"Redzēju, ka bumba aizgāja pa kreisi no manis. Apmēram jutu, ka tā ir vienā līmenī ar stabu, bet tieši tajā brīdī uzspīdēja saulīte un bumba nedaudz pazuda no mana redzes loka. Un pēdējā mirklī, kad to ieraudzīju, jau bija par vēlu. Bet paldies čaļiem, ka izvilka [spēli]," Biezais komentēja ielaistos otros vārtus, kad Jevgēņijs Kazura viņu pārsteidza ar tālsitienu.

"Skaidrs, ka mums bija jāgūst vārti – un vēlams ne tikai vienus vārtus vien. Šajā gadījumā, iesitot pirmos, komanda nedaudz atslāba, un tas nospēlēja nedaudz sliktu lomu, jo mums vajadzēja turpināt uzbrukt un turpināt sist. Paldies Dievam, ka otrajā puslaikā savācāmies," sacīja Biezais.

"Es teiktu, ka nebūt nē," rīdzinieku kapteinis neuzskata, ka Alekseja Bespalova noraidījums salauza spēli "Mettai"/LU par labu. "Domāju, ka tas varēja nospēlēt arī pretēju lomu, jo komandas bieži vien pēc noraidījuma vēl vairāk spēj savākties – iekšā ir niknums, un viņi zina, ka nedrīkst atslābt. Šajā gadījumā teiktu, ka tas pat bija bīstams moments, jo viņu noraidījums varēja mums nospēlēt par sliktu. Bet veiksmīgi to [noraidījumu] izmantojām."

"Ļoti grūti vērtēt," Biezais atbildēja uz jautājumu, kā vērtē aizvadīto sezonu. "Par sasniegto rezultātu varētu teikt, ka tas ir starp "apmierinoši" un "neapmierinoši". Bet pašatdeves ziņā šī sezona bija daudz labāka nekā iepriekšējā. Par to esmu apmierināts, jo daudzas spēles vairāk zaudējām neveiksmīgi, nevis pēc parādītā snieguma."

"Spēles ziņā šī sezona bija labāka, taču vairākos momentos tā bija neveiksmīgāka. Pret to pašu "Jūrmalu", kurai, var teikt, zaudējām sešus punktus. Neteiktu, ka šogad spēlējām slikti – domāju, ka spēlējām labi," Biezais turpināja. "Mūsu komandā nenotiek lielas spēlētāju rotācijas – filozofija viena gada laikā nemainās," Artūrs sacīja, vaicāts par nākamo sezonu.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-18 18:01, pirms 10 gadiem
Nezinu - smieties vai raudāt... Ja šogad spēlēja labāk, tad nezinu, ko sagaidīt nākamgad.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-19 16:52, pirms 10 gadiem
Biezā skatījums, protams, subjektīvs, bet par Mettas spēli aizsardzībā varētu piekrist, tā noteikti bija progresējusi. Cita lieta -- uzbrukums; Milaševičs pēc traumas tā arī nesasniedza pagājušā rudens formu, bet pārējo progress nebija tik jūtams, lai pilnībā kompensētu uzbrukuma līdera problēmas.