Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS pagarina sadarbību arī ar zelta puisēnu Stugli

Emils Ozerinskis

RFS pagarina sadarbību arī ar zelta puisēnu Stugli
Elvis Stuglis. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Latvijas futbola Virslīgas čempiones godā vēl esošā RFS pavēstījusi par līguma pagarināšanu ar seškārtējo Latvijas čempionu Elvi Stugli, kuram līgums ar Pārdaugavas komandu spēkā būs līdz 2024. gada sezonas izskaņai.

29 gadus vecais un 192 cm garais Elvis Stuglis pēc sava pamata ampluā ir centra aizsarga pozīcijas spēlētājs, taču ne reizi vien futbolists ir pierādījis, ka jaunatnes futbolā gūtais rūdījums uzbrucēja pozīcijā nekur nav pazudis. RFS galvenais treneris Viktors Morozs bieži komandai grūtos brīžos saucis laukumā tieši Stugli, kurš kopumā šosezon aizvadījis 21 Virslīgas cīņu, sakrājot sešus vārtu guvumus. Šosezon Stuglis devies laukumā arī trīs UEFA Konferences līgas grupu turnīra spēlēs un piecos Eirokausu kvalifikācijas mačos.

Paziņojumu par līguma pagarināšanu līdz 2024. gada sezonas izskaņai RFS komanda veikusi dienu pirms Latvijas kausa izcīņas finālspēles, kurā rīdzinieki tiksies ar "Audu". Finālspēle pulksten 20:00 norisināsies "Skonto" stadionā.

Elvis Stuglis ir ieguvis sešus Latvijas čempiontitulus pēc kārtas. Savu zelta sēriju Stuglis iesāka ar čempiontituliem Jūrmalas "Spartaka" rindās 2016. un 2017. gada sezonā. Pēc pāriešanas uz "Riga" Stuglis triumfēja Latvijas futbola Virslīgā trīs gadus pēc kārtas. Savukārt pirms pagājušās sezonas futbolists pārcēlās uz otru lielo galvaspilsētas klubu RFS, paņemot līdzi sev uzvarētāja auru un dodot pirmo čempiontitulu Pārdaugavas klubam.

Septīto titulu pēc kārtas Elvis Stuglis šosezon gan sagaidāms, ka neizcīnīs. Četras kārtas līdz Virslīgas sezonas noslēgumam RFS no valmieriešiem iepaliek deviņus punktus un rīdziniekiem ir sliktāki savstarpējo spēļu rezultāti. Tādējādi, visticamāk, jau šajā nedēļas nogalē RFS komandai būs jānoliek čempiones pilnvaras.

Vēl pirms šīs sezonas noslēgšanās RFS sākusi ziņot par līgumu pagarinājumiem ar savas komandas spēlētājiem. Pirms nedēļas klubs ziņoja par sadarbības turpināšanu ar čehu malējo aizsargu Petru Marešu.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-18 22:06, pirms gada
29 gadi, vairs jau nav puisēns, nu jau vīrs!

  +2 [+] [-]

, 2022-10-19 09:35, pirms gada
mūsu zlatans

     [+] [-]

, 2022-10-22 10:49, pirms gada
Un nu jau arī vairs nav zelta, nu būs vienkārši vīrs