Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Dinaburg" iesniegusi protestu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Dinaburg" iesniegusi protestu
Andris Treimanis parāda brīdinājumu Dzintaram Zirnim
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Daugavpils futbola komanda "Dinaburg" iesniegusi protestu Latvijas futbola federācijai (LFF) par mača "Dinaburg" un "Liepājas Metalurgs" galvenā tiesneša Andra Treimaņa darbību.

Svētdien Daugavpilī tika aizvadīta ļoti interesanta LMT Virslīgas spēle starp Daugavpils "Dinaburg" un "Liepājas Metalurgs". Pirmajā puslaikā vadībā izvirzījās "Dinaburg", taču liepājnieki vēl līdz pārtraukumam spēja ne tikai panākt izlīdzinājumu, bet arī izvirzīties vadībā ar 2:1. Abus vārtus guva Kristaps Grebis, pie tam otros viņš guva pēc mača galvenā arbitra Andra Treimaņa piešķirtā 11 metru soda sitiena. Šis piešķirtais soda sitiens tika plaši apspriests, jo ne visi uzskatīja, ka tas bija jānozīmē.

Gan "Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija, gan kluba vadība bija ļoti neapmierināta ar tiesneša lēmumu, tādēļ klubs LFF iesniedzis protestu pret tiesneša darbību, to portālam eSports.lv apstiprināja futbola kluba "Dinaburg" direktors Aleksandrs Isakovs.

"Latvijas čempionāta noteikumi aizliedz iesniegt apelāciju, kurā tiek izrādīta neapmierinātība ar 11 metru soda sitiena piešķiršanu, tādēļ mēs iesniedzām protestu pret tiesneša darbību visa mača garumā. Spēles gaitā viņš pieņēma dīvainus lēmumus. Neceram uz to, ka tas kaut kādā veidā var mainīt spēles iznākumu, taču vēlamais, lai šai spēlei tiktu piešķirta uzmanība un tiesnesis saņemtu sodu. Jau otro reizi pret liepājniekiem tiesnesis bija izteikti nelabvēlīgs pret mums," sīkāk komentēja Isakovs.

Spēles labākos momentus un strīdīgi piešķirto pendeli varat vērot šeit: Video: Dinaburg - Liepājas Metalurgs 1:2

1 2 36 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Guevara
Slēpts komentārs: kārumiņš
Slēpts komentārs: ervains91
Slēpts komentārs: Rand.oM^
Slēpts komentārs: mosdef
Slēpts komentārs: olga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2009-08-18 18:34, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Sniedzas Sokolovs pec bumbas un Rakels sniedzas nu Jurijs leca , bet Rakels nee , un taa sanaca
Bet tas nav sods, nav runa tīšām vai netīšām?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-08-18 18:55, pirms 15 gadiem
Pendele tur bija, protests ir lieks....

  +3 [+] [-]

, 2009-08-18 18:55, pirms 15 gadiem
Bez komentāriem,bet viens pazīstams tiesnešu kritiķis teiktu,nu grib novākt pēdējo lojālo LM tiesnesi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2009-08-18 18:59, pirms 15 gadiem
Maču redzēju,Treimanis neslikti novadīja,ko Dinaburga grib panākt?Murgs kaut kāds!Pendele bija tīra un neapspriežama!Ieteiktu vēl pārskatīt kompensācijas laikā piešķirto soda sitienu(uz LM vārtiem),pasekojiet,tad ja par pendeli nav ne mazāko šaubu,tad vai tik (video 8:32),tur nenotēloja Dinaburgas futbolists,lūk šeit jau varētu diskutēt vai pareizu lēmumu pieņēma Treimanis par labu Pertijas kungam,Treimanis nozīmēja vismaz 3 bīstamus soda sitienus uz LM vārtiem no apm . 16 m. Izrādās Perija ir mēsls,tiesnešiem var un vajag pārmest,BET TIKAIS TAD JA IR IEMESLS!

  +4 [+] [-]

, 2009-08-18 19:48, pirms 15 gadiem
treo rakstīja: Kā bijušais tiesnesis varu teikt, ka arī es nedotu... Diemžēl spēli neredzēju, tikai momentu par pendeli, tādēļ nebūšu ļoti objektīvs, bet Treimanis ir redzēts pāris spēles tiesājam un diemžēl ir vajadzīgs ievērojams progress, lai tiesātu virslīgas spēles.
Tāpēc jau esi bijušais tiesnesis!
Dinas spēlētājs redzēja Rakeli,bet neskatoties uz to, mainīja savu sākotnējo kustības virzienu,un leca virsū LM spēlētājam,to notriecot. Ļoti iespējams apzināti to darīja!Tā ir nepārprotama pendele!
Slēpts komentārs: Guntis7
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-08-18 20:36, pirms 15 gadiem
Ar šo gājienu Pertija,Isakovs un visa Dinaburga sevi tikai pazēmos.Atcēros daudz spēļu kurās LM tiesnieši vienkarši nonīcināja,ko tad viņiem bija jāsaka.Treimanis šo spēli notiesāja ne slikti ne labi,bija kļūdas,bet tādas kādas tiesnieši piļauj gandrīz katrā mačā.

  +4 [+] [-]

, 2009-08-18 20:48, pirms 15 gadiem
kanvit rakstīja: Ar šo gājienu Pertija,Isakovs un visa Dinaburga sevi tikai pazēmos.Atcēros daudz spēļu kurās LM tiesnieši vienkarši nonīcināja,ko tad viņiem bija jāsaka.Treimanis šo spēli notiesāja ne slikti ne labi,bija kļūdas,bet tādas kādas tiesnieši piļauj gandrīz katrā mačā.
Pareizi tiesnesim bija kļūdas, bet abpusēji.Es pārskatīju vēl uzmanīgi video,un iesaku tiem kuri raksta ka varēja nedot pendeli, apturēt kadru, kad notrieca Rakeli pasekot kur bija bumba,tieši Rakels bija tas, kas būtu pirmais ticis līdz šai bumbai,dinas spēlētājs tikais varēja šai epizodē asistēt,tāpēc arī mainīja savu virzienu un notrieca uzbrucēju,par kādu šaubīgu pendeli mēs te vēl diskutējam,ar šo gājienu Dinas futbolists visdrīzāk izglāba vārtu zaudējumu (šai epizodē).

  +5 [+] [-]

, 2009-08-18 21:13, pirms 15 gadiem
Savdabīgi. Vispār Treimani uzskatu vienu no talantīgākajiem tiesnešiem tieši jauno tiesnešu vidū. Anufrijevs, Golubevs, Direktorenko juniors vispār nekā laukumā neredz.....Bieži šie tiesneši skrien pie līnijniekiem konsultēties...Ja nosodīs Treimani, tas tikai pierādīs kaut ko, par ko uzrakstīšu nākamjā komentā, ja kaut kas tiks pieņemts pret Treimani

  -4 [+] [-]

, 2009-08-18 21:15, pirms 15 gadiem
Starp citu, pērn Osipovs (LM treneris, bijušais tiesnesis) aptaujā kā labākus minēja Treimani un Anufrijevu, bet Pertija - tikai Anufrijevu.

Par Direktorenko balsoja tagadēja vai bijuša ''Skonto'' nomenklatūra, bet par Sipailo balsoja komāndu pārstavji no dažadām pilsētām (Rīga, Ventspils, Jūrmala, Daugavpils, Rēzekne).

Vāl daži bija par Lajuku un viens - par Spasjonņikovu.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-18 21:20, pirms 15 gadiem
Un vēl....Cik man zināms, tad sezonā, kad LM zaudēja FK Rīgai, ko mistiski notiesāja Sipailo, bija atklāta saruna ar vienu no LFF darbiniekiem ar LM pārstāvi. Ja viņi nepārstās kritizēt publiski tiesnešus, viņi izpelnīsies to, ka visi tiesneši nostāsies pret LM. Pēc tā gājiena uz laiku bija no LM tāds kā pamiers. Tagad izskatās, ka Dinaburga kāp uz varžacīm...Nu nu, ka tikai sev ar šo protestu neizgriežat vienas pogas vietā, četras...

  +1 [+] [-]

, 2009-08-18 21:35, pirms 15 gadiem
kasparello99 rakstīja: Un vēl....Cik man zināms, tad sezonā, kad LM zaudēja FK Rīgai, ko mistiski notiesāja Sipailo, bija atklāta saruna ar vienu no LFF darbiniekiem ar LM pārstāvi. Ja viņi nepārstās kritizēt publiski tiesnešus, viņi izpelnīsies to, ka visi tiesneši nostāsies pret LM. Pēc tā gājiena uz laiku bija no LM tāds kā pamiers. Tagad izskatās, ka Dinaburga kāp uz varžacīm...Nu nu, ka tikai sev ar šo protestu neizgriežat vienas pogas vietā, četras...
Par to kritizēšanu taisnība, arī to es sapratu,tikais saproti vienu Dinaburga šoreiz kritizē LM,atrodi oficiālu protestu(nerunāju par mača gaitā izteiktiem),pret FKV,Skonto,pasekosim LFF atbildei.

  +3 [+] [-]

, 2009-08-18 21:49, pirms 15 gadiem
to Andris5

Sveiks. Neko jau Dinaburg neiegūs no šī gājiena...Nu labi...Varbūt būs kādas sankcijas pret Treimani, ticamības pakape pielīdzināma nullei, bet zaudēs viņi ar to jebkādas iespējas šogad pacīnīties par trešo vietu..Tikai žēl Treimaņa....

  +3 [+] [-]

, 2009-08-18 22:13, pirms 15 gadiem
kasparello99 rakstīja: to Andris5

Sveiks. Neko jau Dinaburg neiegūs no šī gājiena...Nu labi...Varbūt būs kādas sankcijas pret Treimani, ticamības pakape pielīdzināma nullei, bet zaudēs viņi ar to jebkādas iespējas šogad pacīnīties par trešo vietu..Tikai žēl Treimaņa....
Sveiks!
Bet Treimanis jau tiesāja neitrāli,bija kļūdas,bet pendele pelnīta,nenozaga dinai nevienu (manā skatījumā) soda sitienu,tieši otrādi,kad guva vārtus(dina),arī kompensācijas laikā mača beigās,abi bija no LM puses diskutājami pārkāpumi ,tāpat kā pirms pendeles no Tomošauska puses,kad izpelnījās soda sitienu(iespējams bija visās epizodēs tēlošana),bet ja šajās 3 epizodēs tika tiktiešām tēloti pārkāpumi,nu pārmest Treimanim nedrīkst ,jo kas to zina vai tika tēlots vai nē ,to tikais šie futbolisti zina,pēc video nevar viennozīmīgi to pateikt.Nu bija vēl nianses, bet maču tiesāja ļoti labi.LFF atbilde jau parādīs vai tik tiešām pats pertija bija iniciators šim protestam,jo iemesla ta nebija!Pagaidīsim ko lems LFF.
Slēpts komentārs: Brighton&Hove

  +2 [+] [-]

, 2009-08-18 22:42, pirms 15 gadiem
Aizsūtīju ar vienu kameru filmēto momentu Kolinam.Viņš nosauca par idiotiskiem nejēgām tos,kuri apgalvo,ka pendele nebija.Arī Pertiju.....

  +3 [+] [-]

, 2009-08-18 23:15, pirms 15 gadiem
treo rakstīja: Tad gribēšu redzēt kā jūs visi tagad bļausiet pēc pendeles, kuru neiedeva Celtic - Arsenal spēlē... Situācija bija gandrīz identiska. Un tur visi saprot, ka nu nav tā tāda situācija, kurā dot viennozīmīgu pendeli!
Tad beidzi vienreiz murgot,ko bāzi šeit maču Celtic - Arsenal ,šeit komentāros tika komentēts par maču DIN-LM ,un par to vai tiesnesis pareizi rīkojās, nozīmējot 11m soda sitienu!
Pārkāpuma soda laukumā bija no DIN puses,ar to visa balle beigta!

  +1 [+] [-]

, 2009-08-18 23:58, pirms 15 gadiem
Dinaburgai naudu nekur likt...
Slēpts komentārs: alguns

  +2 [+] [-]

, 2009-08-19 09:18, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Viens otrs savos komentos ir ļoti kategorisks,tā it kā citas domas par šo konkrēto momentu nedrīkstētu būt.Tā viss nav.Es jau agrāk izteicu savas domas par šo pendeli,ko noraksturoju tā:"varēja dot,varēja nedot."Tādi momenti gadās gandrīz katrā spēlē.Un vēl tāda piebilde noteikumu zinātājiem.Ja tiesnesis tiesās kā burta kalps,tad tas nav nekāds tiesnesis.Piemērs.Kaut vai turēšana aiz krekla.Tādi momenti ir pie katra stūra sitiena.Un tie tiek izmantoti meistarīgi.Tad ko? Katrā momentā dot pendeli?Tas tā ,dažiem viela pārdomām.Daudzi šeit gudrie komentētāji nav ne futbolu spēlējuši,ne arī tiesājuši,tāpēc arī diletantiski spriedumi.AR TO VISA BALLE BEIGTA!!!
To ka tiesnesis DRĪKST neredzēt un nenozīmēt pendeles un vēl daudz ko, tas tā kā būtu skaidrs!
Šai epizodē nav meistarīga turēšana aiz krekla,bet gan acīmredzama Rakela nogāšana soda laukumā(Tavs komentārs arī parāda cik esi ,,objektīvs,, ,par to esmu jau agrāk pārmetis,ka tev ir vienvirziena domāšana).

Un jautājuma būtību Tu vēl neesi sapratis:

Vai tiesnesim drīkst pārmest šai gadījumā par nozīmēto 11m soda sitienu?

Tu savos komentāros centies sarežģīt šo situāciju,bet viņa ir ļoti vienkārša un acīmredzama.
Tad vēl esmu ievērojis, ka tieši ventspilnieki(vēl kāds d-pilietis) ir tie kuri NOSODA šo pareizi piešķirto 11m,ieteiktu būt tomēr objektīvākiem!

Un tagad atbildu uz šo:
<<<<Tādi momenti ir pie katra stūra sitiena.Un tie tiek izmantoti meistarīgi.Tad ko? Katrā momentā dot pendeli?Tas tā ,dažiem viela pārdomām.>>>>
1 riņķis
FKV-Blazma (1 pendele)
Skonto-FKV (1)
2.riņķis
Olimps-FKV (1)
Tranzīts-FKV (2)
3 riņķis
FKV-Olimps (1)
FKV-Blazma(1)
FKV-Tranz(2)
Tātad FKV jau sitis čempionātā 9 pendeles(neesmu kaut kā dzirdējis Tavu sašutumu kaut vai par vienu piešķirto!)
21 spēlē-9 pendeles skaitlis pat ļoti iespaidīgs!
Uz FKV vārtiem vienīgā ,tikais 3 riņķī pret Olimpu nozīmēta pendele!

     [+] [-]

, 2009-08-19 11:19, pirms 15 gadiem
ALGUN,Tavs pēdējais komentārs galīgi garām.Tādat var būt dubultmorāle un dubultlikums-vienien var,citiem nē. Ar tādu dubultmorāli esam tādā d...ā!!!
1 2 36 komentāri