Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Meļņičenko: "No tās komandas vairs nekas nav palicis pāri"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Meļņičenko: "No tās komandas vairs nekas nav palicis pāri"
Jurijs Meļņičenko un Mihails Zemļinskis
Foto: www.fcdaugava.lv

Futbola kluba "Rīga" galvenā trenera vietas izpildītājs Jurijs Meļņičenko, pēc vakardien piedzīvotas sakāves mačā ar "Daugavu", pauda savu sašutumu par mazo izmantojamo spēlētāju skaitu komandā.

Atgādināsim, ka vakar "Rīga" cieta apkaunojošu sakāvi mačā ar Daugavpils "Daugavu" – 1:6. Komandas treneris Jurijs Meļņičenko šo sakāvi skaidroja ar augstas klases spēlētāju trūkumu:

"Pēc šādas sakāves nav jau daudz komentāru. Jūs paši redzat, ka no tās komandas, kas mums bija nekas vairs nav palicis. No tā sastāva, kas priecēja skatītājus ar uzvarām ir palikuši tikai divi spēlētāji, kā arī viens spēlētājs, kurš nāca uz maiņu. Nācās uzaicināt piecus futbolistus no dublieru komandas, kuriem pietrūkst gan pieredzes, gan meistarības. Es nekādā gadījumā negribu noniecināt pretinieku komandas pārākumu. Es no visas sirds apsveicu treneri un viņa padotos. Pie tam, es pats savas gaitas uzsāku Daugavpilī, tādēļ vēlos, lai šajā pilsētā būtu spēcīga komanda. Vēlreiz apsveicu Mihailu, labi nospēlējāt. Mēs nospēlējām savu iespēju robežās."

"Mums šodien bija maksimāli kaujiniecisks noskaņojums. Tas, ka mēs šodien tik daudz iesitām un tikpat daudz neiesitām, mūs tikai vēl vairāk sapurināja. Mums bija ilgstoša sausā sērija, tādēļ mums bija jāiesit. Apsveicu puišus ar uzvaru, tāpat pateicos viņiem par vēlmi uzvarēt. Esmu ļoti priecīgs par Jaškinu, kuram šie vārti bija ļoti nepieciešami. Esmu priecīgs arī par Rudņevu, kuram bija daudz momentu, bet viņš nespēja iesist. Es pat izlaidu laukumā trešo uzbrucēju, lai dotu viņam lielākas iespējas iesist. Ja viņš nebūtu iesitis, baidos, ka viņam rastos spēcīgs komplekss. Tāpat svarīgi vārti bija arī Goliševam, bet principā nesvarīgi vārti nemēdz būt. Man prieks, ka mēs parādījām skaistu futbolu. Cerams, ka komanda atgūs uzvaras garšu, kas ir ļoti svarīgi, tāpat pateicos skatītājiem, kuri mūs atbalstīja, neskatoties uz neveiksmēm," pēc spēles atzina "Daugavas" nu jau bijušais galvenais treneris Mihails Zemļinskis.

Izmantotie resursi:
fcdaugava.lv