Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" nospēlē neizšķirti ar Sļesarčuka "Vitebsk"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Ventspils" nospēlē neizšķirti ar Sļesarčuka "Vitebsk"
Sergejs Podpalijs
Foto: fkventspils.lv

Turcijā savas gaitas turpina futbola kluba "Ventspils" futbolisti, kuri pārbaudes mačā nospēlēja 1:1 ar baltkrievu "Vitebsk". Vienīgos vārtus ar galvu guva aizsargs Igors Savčenkovs.

Ventspilnieki pāris dienas iepriekš ar 1:2 piekāpās AAE "Bani Yas", bet ceturtdien tikās ar vienu no labākajiem Baltkrievijas klubiem "Vitebsk", kurš līdz tam bija paredzējis sparingu ar zviedriem, bet pēdējā brīdī plāni mainījās. Vērts piebilst, ka vitebskiešu rindās spēlē ventspilniekiem labi pazīstamais Igors Sļesarčuks, kurš gan šoreiz laukumā nedevās. Vēl interesantāk, ka "Vitebsk" vada kādreizējais ventiņu aizbildnis Sergejs Borovskis.

Pati spēle izvērtās vārtu gūšanas momentiem pārbagāta. Vairākas reizes savējos nācās glābt Valentīnam Raļķevičam, bet otrā puslaika ievadā bezspēcīgs bija arī viņš - sitiens no 20 metriem bija netverams. Vēl līdz tam pretinieku vārtus izdevās uzlauzt "Ventspilim". Minori Sato centrējums soda laukumā, Igors Savčenkovs lec un iesit bumbu vārtos ar galvu!

Atskaitot kapteiņa gūtos vārtus, momenti izcelties bija arī Oļegam Laizānam, Oļegam Žatkinam, Minori Sato, Vladimiram Bespalovam, vienreiz bumba trāpīja pa pārliktni, bet šoreiz nekā. Kaujiniecisks 1:1.

Ventspils - Vitebsk 1:1

Vārti: Savčenkovs
Ventspils: Raļķevičs, Savčenkovs, V.Bespalovs, Postņikovs, Gabovs, Rugins, Tukura, Laizāns, Sato, Butriks, Ahmeds.
Uz maiņu laukumā devās: Kosmačovs, Žatkins, Šibamura, Maki.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

  +7 [+] [-]

, 2011-03-18 10:59, pirms 13 gadiem
FK Ventspils sastāvs izklausās pēc suši restorāniņa : Tukura, Sato, Šibamura, Miko

  +4 [+] [-]

, 2011-03-18 11:42, pirms 13 gadiem
Izskatas ka mini-pitch laukums...

  +4 [+] [-]

, 2011-03-18 12:37, pirms 13 gadiem
ļoti latviska komanda izskatās, ka pēdējos gados aziātu cena kritusies, bet labāk lai spēlē aziāti nekā krievi, jo viņiem vismaz attieksme cilvēcīgāka!

     [+] [-]

, 2011-03-18 16:40, pirms 13 gadiem
Uzbruka FKV labi, bet tā ir mūžīgā problēma - nesokas momentu realizācija.

     [+] [-]

, 2011-03-18 22:43, pirms 13 gadiem
bļin nekas jums viepļiem nav labi,tad krievu par daudz,tad aziātu...kurš no jums iet uz stadionu spēles skatīties?....ja būs tikai letiņi iesiet?...šaubos,tik bezdēt gudri mākat

     [+] [-]

, 2011-03-21 17:50, pirms 13 gadiem
Tads mazs laukums