Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Marko Regžu atzīst par Virslīgas labāko spēlētāju jūlijā, Stipiču - labāko treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Marko Regžu atzīst par Virslīgas labāko spēlētāju jūlijā, Stipiču - labāko treneri
"Super Nova" uzbrucējs Marko Regža. Foto: Oļegs Baibakovs/SK Super Nova

''Supernova'' uzbrucējs Marko Regža žurnālistu un līdzjutēju balsojumā atzīts par jūlija mēneša labāko futbola Virslīgas spēlētāju. Tikmēr Futbola federācijas Treneru padome iepriekšējā mēneša labākā trenera godu piešķīrusi ''Audas'' speciālistam Tomislavam Stipičam.

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumā par Latvijas futbola virslīgas labāko jūlija spēlētāju atzīts ''Supernova'' uzbrucējs Marko Regža, kurš kluba labā iesita piecus vārtus un palīdzēja tai izcīnīt divas uzvaras četros mačos.

Vēl mēnesi iepriekš "Super Nova" bija Virslīgas pastarīte, ieņemot pēdējo vietu tabulā, taču trīs uzvaras pēc kārtas komandai ļāva atgriezties cīņā par palikšanu Latvijas futbola elitē. Šobrīd "Super Nova" ir tikpat punktu kā "Mettai", bet Jūrmalas "Spartakam" ir tikai par trim punktiem vairāk.

Mēneša labākā balvai Latvijas Futbola federācijas Treneru padome un biedrība ''Latvijas Futbola Virslīga'' izvirzīja ''Auda'' spēlētājus Fabrīsu Ondoa un Niangu, RFS spēlētāju Denisu Rakelu, ''Valmieras'' futbolistu Alvi Jaunzemu un jau pieminēto Regžu.

Par mēneša labāko treneri pirmo reizi atzina ''Audas'' speciālistu Tomislavu Stipiču, kura vadītā komanda ieņem piekto vietu un jūlija mēnesī demonstrējusi kvalitatīvu spēli laukumā.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Izmantotie resursi:
https://optibetvirsliga.com/news/pa...

     [+] [-]

, 2022-08-17 13:51, pirms 2 gadiem
spēcīgi , lai neteiktu vairāk