Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Marko Regžu atzīst par Virslīgas labāko spēlētāju jūlijā, Stipiču - labāko treneri

Marko Regžu atzīst par Virslīgas labāko spēlētāju jūlijā, Stipiču - labāko treneri
"Super Nova" uzbrucējs Marko Regža. Foto: Oļegs Baibakovs/SK Super Nova

''Supernova'' uzbrucējs Marko Regža žurnālistu un līdzjutēju balsojumā atzīts par jūlija mēneša labāko futbola Virslīgas spēlētāju. Tikmēr Futbola federācijas Treneru padome iepriekšējā mēneša labākā trenera godu piešķīrusi ''Audas'' speciālistam Tomislavam Stipičam.

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumā par Latvijas futbola virslīgas labāko jūlija spēlētāju atzīts ''Supernova'' uzbrucējs Marko Regža, kurš kluba labā iesita piecus vārtus un palīdzēja tai izcīnīt divas uzvaras četros mačos.

Vēl mēnesi iepriekš "Super Nova" bija Virslīgas pastarīte, ieņemot pēdējo vietu tabulā, taču trīs uzvaras pēc kārtas komandai ļāva atgriezties cīņā par palikšanu Latvijas futbola elitē. Šobrīd "Super Nova" ir tikpat punktu kā "Mettai", bet Jūrmalas "Spartakam" ir tikai par trim punktiem vairāk.

Mēneša labākā balvai Latvijas Futbola federācijas Treneru padome un biedrība ''Latvijas Futbola Virslīga'' izvirzīja ''Auda'' spēlētājus Fabrīsu Ondoa un Niangu, RFS spēlētāju Denisu Rakelu, ''Valmieras'' futbolistu Alvi Jaunzemu un jau pieminēto Regžu.

Par mēneša labāko treneri pirmo reizi atzina ''Audas'' speciālistu Tomislavu Stipiču, kura vadītā komanda ieņem piekto vietu un jūlija mēnesī demonstrējusi kvalitatīvu spēli laukumā.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Izmantotie resursi:
https://optibetvirsliga.com/news/pa...


, 2022-08-17 13:51, pirms 2 gadiem
spēcīgi , lai neteiktu vairāk
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.