Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Mettai" pievienojas Norvēģijas pussargs no Ikaunieka bijušās komandas

Rolands Eliņš

"Mettai" pievienojas Norvēģijas pussargs no Ikaunieka bijušās komandas
Albans Kadriu. Foto: godset.no

Latvijas futbola klubs „Metta” ziņo, ka tās sastāvu papildinājis kosovietis Albans Kadriu, kuram ir Norvēģijas pase. Savukārt klubu atstājis cits leģionārs Danuli Perasolli.

„Priecājamies paziņot, ka meistarkomandai pievienosies 19 gadus vecais kosovietis ar Norvēģijas pasi Albans Kadriu,” vēstīts „Mettas” mājaslapā.

Uzbrūkošais pussargs iepriekš pārstāvēja norvēģu „Strømsgodset II”, kuras pirmajā komandā šo sezonu sāka Jānis Ikaunieks, to gan ātri atstājot, un bija savas vienības kapteinis. Albans ir aizvadījis vairākas pārbaudes spēles arī pirmajā komandā, kā arī 4 spēles Kosovas U-19 valstsvienības sastāvā.

Savukārt komandas sastāvā vairs nebūs Danilu Perasolli, Brazīlijas pussarga, kurš sezonas sākumā bija stabils sākumsastāvā spēlētājs, taču iepriekšējos mačus izlaida traumas dēļ. Kā rakstīts kluba mājaslapā, „FK „Metta” rindās Danilu aizvadīja 10 spēles un 520 minūtes, bet ar rezultativitātes punktiem neizcēlās”.

Tiek norādīts, ka Danilu karjeru turpinās Maltas čempionātā.

Tāpat arī no „Mettas” puses apstiprināta Ričarda Žaldovska pārcelšanās uz „Daugavpili”, kur viņš izīrēts līdz sezonas beigām. Žaldovskis spēlēja Daugavpils sastāvā jau nedēļas nogalē.

Izmantotie resursi:
FK Metta ziņo par sastāva aktualitātēm - FS...

     [+] [-]

, 2020-08-17 23:16, pirms 4 gadiem
A, kāpēc Žaldovskis atdots prom?