Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" piesaista "Valmieras" otro vārtsargu, Skopenko nonāk "Spartakā"

Emils Ozerinskis

"Liepāja" piesaista "Valmieras" otro vārtsargu, Skopenko nonāk "Spartakā"
Vjačeslavs Kudrjavcevs. Foto: Jānis Līgats

Futbola klubs "Liepāja", pie kura stūres atgriezies Tamazs Pertija, pavēstījis par trīs Latvijas futbolistu piesaistīšanu. Bez jau iepriekš zināmajām Gļeba Kļuškina un Alekseja Grjaznova pārejām, paziņots arī par Vjačeslava Kudrjavceva pievienošanos Kurzemes vienībai.

Starp trīs oficiāli paziņotajiem spēlētājiem zināms pārsteigums ir 24 gadus vecā vārtsarga Vjačeslava Kudrjavceva pievienošanās Tamaza Pertijas trenētajai komandai. Vārtsargs pēdējo gadu bijis Riharda Matrevica dublieris "Valmierā". Kudrjavcevs pie teikšanas Vidzemes komandā ticis pavisam minimāli, aizvadot vienu Latvijas kausa spēli pret "Dinamo Rīga" pagājušajā sezonā un nospēlējot maču pret "Daugavpili" šīs Virslīgas sezonas turnīrā.

Iepriekš nebija noslēpums, ka šajā pāreju periodā "Liepājas" rindām pievienosies divi pussargi. 29 gadus vecais Gļebs Kļūškins šīs sezonas pirmajā pusē ar 11 spēlēs diviem gūtiem vārtiem palīdzēja "Mettai". Savukārt 24 gadus vecais Aleksejs Grjaznovs gada pirmajā pusē pārstāvēja Armēnijas komandu Jerevanas "Noah".

Grjaznovs savas karjeras spilgtākās spēles aizvadījis tieši pie Tamaza Pertijas "Valmieras" sastāvā, tomēr valmieriešu dumpī pret komandas tā laika treneri treneri Grjaznovs kļuva par vienu no spēlētājiem kurš no komandas tika atskaitīts. Pertija gan pēc kļūšanas par "Liepājas" treneri izteicis apņēmību sastrādāties gan ar Grjaznovu, gan ar Artūru Karašausku, ar kuru pretējās nometnēs bijuši saspīlējumi.

Tikmēr cits spēlētājs, kurš savas košākās spēles aizvadījis tieši pie Perijas, atgriezies Virslīgas čempionātā. Par Jūrmalas "Spartaka" papildinājumu kļuvis 22 gadus vecais uzbrucējs Daniils Skopenko, kurš pēdējoreiz spēlējis Igaunijas komandā Tartu "Tammeka".

  +3 [+] [-]

, 2022-06-17 13:57, pirms 2 gadiem
ertija gan pēc kļūšanas par "Liepājas" treneri izteicis apņēmību sastrādāties gan ar Grjaznovu, gan ar Artūru Karašausku, ar kuru pretējās nometnēs bijuši saspīlējumi.

Prognozēju, ja līdz šīs zenas beigām šī apņēmība būs izsīkusi, it sevišķi attiecībā pret Karašausku.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-17 19:34, pirms 2 gadiem
kāda jēga vārtsargam no Valmieras nr2 pārcelties uz Liepāju un dabūt to pašu vietu nr2 aiz Zviedra?

     [+] [-]

, 2022-06-17 20:16, pirms 2 gadiem
+1 [+] [-] Ziņot
placis , 19:34, pirms 36 minūtēm , ignorēt , atbildēt
kāda jēga vārtsargam no Valmieras nr2 pārcelties uz Liepāju un dabūt to pašu vietu nr2 aiz Zviedra?


Grūti spriest ko Kamazs solījis. Viņš - neprognozējams . Gorjačaja,krovj.Tagad mazliet atdzisis.

     [+] [-]

, 2022-06-17 23:09, pirms 2 gadiem
Kara nemaz nevienā bildē nav redzams ko Liepāja likusi pedejas nedeljas…un tā pat nav redzams Dodovičš…