Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks priecājas par uzvaru, Morozovu uztrauc acis

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Grigorčuks priecājas par uzvaru, Morozovu uztrauc acis
FK "Ventspils" treneris
Romāns Grigorčuks
Foto: Romāns Kokšarovs,
"Sporta Avīze"

Pēc "LMT virslīgas" mača starp FK "Ventspils" un FK "Rīga" ar komandas sniegumu lāgā nebija apmierināts ne uzvarētāju ventspilnieku treneris Romāns Grigorčuks, ne neveiksminieku rīdzinieku treneris Genādijs Morozovs.

"Esmu priecīgs par uzvaru, jo trīs punktus izcīnījām pret nopietnu komandu. Priecē arī tas, ka kopumā spēle kļūst labāka un arī spēlētāju attieksme mainās, tomēr pieļāvām pārāk daudz kļūdu. Spēlētāji kļūdījās uz līdzenas vietas, vienkāršās situācijās pieņemot kaut kādus fantastisku lēmumus. Ar to, protams, būs jātiek galā," pēc mača atklāts bija Grigorčuks. Treneris arī atzina, ka šajā mačā nav apmierināts ar uzbrucēju sniegumu: "Šādās spēlēs viegli var noticēt, ka viss jau būs labi un pārāk nomierināties. Spēle bija jāatsvaidzina, tāpēc izdarīju uzreiz divas maiņas, tajā skaitā nomainot arī Butriku. Mača beigās nomainīt vajadzēja arī Rimku, kurš pēdējās 15 minūtes vienkārši izgāza, bet mums nebija vēl viena uzbrucēja, ko laist laukumā. Šo problēmu jau nākamajā mačā atrisināsim."

Savukārt Morozovs uzsvēra, ka viņa komandā vairāki spēlētāji nebija noskaņoti cīņai: "Kopumā spēle man patika, lai gan pirmajā puslaikā bijām tādi kā nobijušies. Varbūt tas ir tādēļ, ka ventspilnieki spēlē labu uzbrukuma futbolu, tomēr pirms spēles mēģinājumu noskaņot spēlētājus uz to, ka viņiem vienkārši jādara savs darbs. Tas īsti nesanāca, jo, ja bija redzams, ka ventspilniekiem deg acis, tad mūsu komandā spēlētājiem tā nebija. Tāpēc arī nomainīju Kalonu un Žigajevu – viņiem nedega acis, bet šādos mačos mēs nevaram atļauties spēlēt ar astoņiem vai deviņiem futbolistiem desmit vietā. Jā kāds negrib spēlēt, vietā jānāk citam." Morozovs gan piebilda, ka otrajā puslaikā komanda jau darbojusies labāk: "Otrajā puslaikā nomierinājāmies un jau spēlējām labāk, tomēr savus momentus tā arī nerealizējām. Kopumā Ventspils komanda šodien bija spēcīgāka."

Grigorčuks bija gandarīts ar to, ka beidzot vārtus guvis slaidais aizsargs Igors Savčenkovs: "Viņam ir jāgūst vārti. Tas, ka cilvēks ir garš, vēl nenozīmē, ka viņš arī labi spēlē ar galvu, bet Igors tiešām spēlē. Turklāt viņam ir arī fantastisks lēciens – lec kā volejbolists! Tomēr realizēt šīs īpašības pagaidām īsti nesanāk."

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 21:30, pirms 16 gadiem
vienu dienu braucu Rigas travaja pats budams sagruzijies.. un zinat ko? manuprat Riga dzirkstelite acis ir TIKAI katram piecpadsmitajam.. tas nozime tikai vienu - Rigas komanda ir kads kam tada acis ir.

     [+] [-]

, 2008-04-16 21:32, pirms 16 gadiem
Morozovu uztrauc acis ........ interesanti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-16 21:35, pirms 16 gadiem
Nauris Kalnins (Valmiera) rakstīja: vienu dienu braucu Rigas travaja pats budams sagruzijies.. un zinat ko? manuprat Riga dzirkstelite acis ir TIKAI katram piecpadsmitajam.. tas nozime tikai vienu - Rigas komanda ir kads kam tada acis ir.

ko tu ar to biji domājis?

  -1 [+] [-]

, 2008-04-16 21:40, pirms 16 gadiem
Richy's rakstīja: ko tu ar to biji domājis?

pilnīgu taisnību cilvēks saka. Tas pofigisms, kas ir uz ielas ir vienkārši sviests

     [+] [-]

, 2008-04-16 21:42, pirms 16 gadiem
Richy's rakstīja: ko tu ar to biji domājis?

nu ja nav pamatsastava kadam tad noteikti bus kads kas rezevistos (ari talakajos) grib sevi pieradit un vienalga vai pretim ir Rimkus vai Pahars. pa dzivi jau lidzigi (darbs - maja - darbs .. pelekiem purniem)

  -3 [+] [-]

, 2008-04-16 21:58, pirms 16 gadiem
slims tas ukrainis

     [+] [-]

, 2008-04-16 22:00, pirms 16 gadiem
Viens kas Rīgai nespēlēja ar pilnu atdevi 100 punkti buus bijis Kalonas. Sačoks vēl tas.

     [+] [-]

, 2008-04-16 22:00, pirms 16 gadiem
Savčenkovs sāk attaisnot uz sevi liktās cerības!

     [+] [-]

, 2008-04-16 22:15, pirms 16 gadiem
Grigorčuks ir labs, bet stingrs treneris, intervijā Futbolam, Gorkšs teica tikai labākos vārdus par FKV kā kolektīvu, un ja ir rezultāts, tad metodes ir otrā plānā, bet izlasot virsrakstu man bija doma, ka Morozovs grib braukt prom, jo viņam ir radušās problēmas ar redzi

     [+] [-]

, 2008-04-16 22:29, pirms 16 gadiem
UserSupport rakstīja: Grigorčuks ir labs, bet stingrs treneris, intervijā Futbolam, Gorkšs teica tikai labākos vārdus par FKV kā kolektīvu, un ja ir rezultāts, tad metodes ir otrā plānā, bet izlasot virsrakstu man bija doma, ka Morozovs grib braukt prom, jo viņam ir radušās problēmas ar redzi


Man tas pats, domāju, ka šamējam būs operācija acīm vai kaut kas uz to pusi!

     [+] [-]

, 2008-04-16 22:31, pirms 16 gadiem
Domāju par šo treneri dzirdēsim pēc gadiem 5ciem ļoti daudz,

  +1 [+] [-]

, 2008-04-17 00:12, pirms 16 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Domāju par šo treneri dzirdēsim pēc gadiem 5ciem ļoti daudz,


Par kuru treneri Tu domā? par Morozovu? Pēc pieciem gadiem tikai futbola vēsturnieki par tādu atcerēsies. Kas zina, varbūt tā būs jau pēc pieciem mēnešiem. jau sen pierādījies - krievu treneri ilgi Latvijā neturas - ilgi jau ir pussezona.

  -2 [+] [-]

, 2008-04-17 08:40, pirms 16 gadiem
Nedeg acis? Tad palaistiet ar benzinu un aidedziniet