Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" ar Vambā sastāvā Kiprā pendelēs piekāpjas Spānijas komandai

Rolands Eliņš

"Riga" ar Vambā sastāvā Kiprā pendelēs piekāpjas Spānijas komandai
Leonels Vambā. Foto: Zigismunds Zālmanis

Latvijas futbola klubs "Riga" Kiprā aizvadījis pirmo maču "Korantina Homes Cup" turnīrā, kur pamatlaikā spēlēja neizšķirti 2:2 pret Spānijas Futbolistu asociācijas (AFE) komandu un pēc tam zaudēja pendelēs.

"Riga", kas tikai nesen lika punktu Virslīgas sezonai, paliekot ceturtajā vietā, nedēļas nogalē ieradās Kiprā uz pēcsezonas pārbaudes turnīru, kurā piedalās sešas komandas. "Riga" spēlē A grupā, kur šodien sacentās ar Spānijas AFE – Futbolistu asociācijas komandu.

"Riga" sastāvā šodien bija iekļauts arī Kamerūnas uzbrucējs Leonels Vambā, 19 gadus vecais uzbrucējs, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Jūrmalas "Spartaku" un ar 14 vārtu guvumiem bija līgas labākais snaiperis. "Riga" savā relīzē par spēli viņu vārdā nenosauc, taču Vambā redzams kluba publicētajos fotomateriālos. Neoficiāla informācija liecina, ka viņš ir pārbaudāmā spēlētāja statusā.

Kā informē "Riga" savā mājaslapā, pēc pirmā puslaika vadībā ar 1:0 bija no Spānijas futbolistiem nokomplektētā komanda, bet otrajā puslaikā "Riga" atspēlējās. Pēc Mikaela Soisalo centrējuma 60. minūtē vārtus guva pārbaudāmais futbolists (ne Vambā), bet 83. minūtē Soisalo realizēja 11 metru soda sitienu.

Spēles beigās fantastisku iespēju neizmantoja Veslijs Nata, un teju nākamajā uzbrukumā spāņi guva vārtus un izlīdzināja rezultātu (2:2). Pēc tam Spānijas komanda uzvarēja pendelēs, iesitot visus piecus sitienus, kamēr "Riga" sastāvā Soisalo savu iespēju neizmantoja.

Turnīrā tas nozīmē to, ka AFE jau garantējusi uzvaru A apakšgrupā, jo iepriekš ar 2:1 uzvarēja Kipras komandu "Aris". "Riga" pret šo komandu spēlēs rītdien 10:30, bet pēc tam 18. novembrī aizvadīs maču par trešo vai piekto vietu turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/386

     [+] [-]

, 2021-11-15 20:07, pirms 2 gadiem
Riga sastāvā, šķiet, bija arī Musa no Mettas, vismaz vārds sakrīt. Viņš arī guva vārtus. Vēl bija amerikāņu uzbrucējs, kurš spēlēja pirms tam Maltā, un kāds Daniils (Ulimbaševs?).

     [+] [-]

, 2021-11-15 21:06, pirms 2 gadiem
Musa ir kopā ar Rigu 😉