Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pirmā cīņa par Virslīgu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Pirmā cīņa par Virslīgu
Kura komanda priecāsies šodien -
"Tranzīts" vai "Blāzma"?
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv;
Ingus Ozoliņš, eSports.lv

Šodien plkst. 14:00 Ventspilī tiks aizvadīta pirmā pārspēle par vietu nākamās sezonas Virslīgas turnīrā futbolā. "Tranzīts" uzņems Rēzeknes "Blāzmu", un šo maču tiešraidē teksta režīmā translēs arī eSports.lv.

Atgādinām, ka Rēzeknes "Blāzma" šosezon LMT Virslīgā finišēja 9. vietā, savukārt Ventspils "Tranzīts" 1. līgā izcīnīja 2. vietu. Abas komandas divās spēlēs noskaidros uzvarētāju, kura būs tiesīga startēt Virslīgā nākamsezon. Pirmā pārspēle šodien Ventspilī plkst. 14:00, otrā - valsts svētkos - 18. novembrī Rēzeknē plkst. 13:00.

Virslīgā nākamsezon spēlēt vēlas abas komandas, tāpēc arī gatavošanās izšķirošajām pārspēlēm rit pilnā sparā. Abas komandas izpētījušas viena otru un šodien spēlēs gandrīz labākajos virknējumos. Rēzekniešiem laukumā trūks mačā pret "Olimpu/ASK" savainojumu guvušā Vitālija Redjko, savukārt "Tranzīta" sastāvā laukumā neizies nesen operāciju pārcietušais Mihails Rjumšins, kura nepiedalīšanās šodienas spēlē gan nav nekāds pārsteigums, bet bija zināma jau labu laiku.

"Izņemot Redjko, visi pārējie ir veseli un gatavi. Esam izpētījuši pretiniekus. Noskaņojums komandā pirms mača ir labs. Nozīmes tam, ka spēle notiks uz mākslīgā laukuma, nav, jo šosezon pret "Vindavu" uz tā jau vairākkārt spēlējām," šorīt sarunā ar eSports.lv atzina rēzekniešu galvenais treneris Žanis Ārmanis.

Gatavību mačam apliecināja arī ventspilnieku galvenais treneris Aleksandrs Žižmanovs: "Visi ir veseli, gatavojamies spēlei. Tā sanācis, ka pirmais mačs būs pie mums. Līdz spēlei vēl pāris stundas, taču nozīme būs rezultātam divu spēļu summā, tāpēc pašlaik nevēlos izteikt nekādus komentārus. Gatavojamies nopietni, lai izcīnītu vietu Virslīgā. Esam pretiniekus izanalizējuši, redzēsim, kā būs!"

Spēle norisināsies Ventspils 2. pamatskolas mākslīgajā laukumā, mača sākums - plkst. 14:00. Tiešraidē teksta režīmā maču pārraidīs eSports.lv.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-15 11:08, pirms 16 gadiem
Ibio kamer no rezeknesuz Ventspili aizbrauc;O
Nu redzesim ka bus, jo saprast neko nevar

  -1 [+] [-]

, 2008-11-15 11:29, pirms 16 gadiem
Pārmaiņas pēc nakamseszon varētu uzspēlēt ''Tranzīts''

  +1 [+] [-]

, 2008-11-15 12:06, pirms 16 gadiem
to Jurichs4
Zini ,no Ventspils līdz Rēzeknei tikpat tālu jābrauc.Pats kādreiz nevarēju
ciest kratīties ar autobusu šo gaisa gabalu.Bet galvenais ,lai būtu vismaz ciešams laiks.Solīja lietu un stipru vēju.Šobrīd gan lietus nav,bet līdz spēles sākumam vēl divas stundas un nomācies ir pamatīgi.Vai šīm divām spēlēm būs kāda nozīme redzēsim domāju tikai pavasarī,kad būs zināms virslīgas sastāvs.Nedomāju,ja Blāzma zaudētu tad viņai būtu jāatstāj virslīga.Pagājušā sezonā Blāzmas un arī protams Olimpa dēļ paplašināja virslīgu.Mani vairāk interesē meistarības starpība starp 1.līgas otro vietu un virslīgas devīto komandu.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-15 12:14, pirms 16 gadiem
lai gan esmu D-pils fans, bet sarauj Blaazma!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-11-15 12:19, pirms 16 gadiem
Sarauj Blāzma! Sorry ven fani, bet NEVAJAG virslīgā 3 komandas no ventspils! Jums stadiona ar nav! Labāk lai no Rēzeknes! Vel jalgava derētu virslīgā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja