Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Kalns: "Pēc pirmā puslaika man gribējās vemt, pēc otrā izvēmos"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Svētdien Latvijas Virslīgas trešo vietu zaudēja "Valmiera", kas savā laukumā nenosargāja divu vārtu pārsvaru un nospēlēja 2:2 pret "Jelgavu". Komandas galvenais treneris Jurģis Kalns bija ļoti kritisks par komandas sniegumu un attieksmi. "Mūs šodien vazāja. Varam būt pateicīgi, ka vispār dabūjām punktu, jo viņi bija labāki. Ļoti vājš sniegums," pauda Kalns, kurš savu uzrunu sāka ar nelabu dūšu.
Vērtējums:

  +4 [+] [-]

, 2023-08-14 10:40, pirms gada
Kurš šādus spēlētājus salasīja , pa āfrikas kūtspakaļām !

  +3 [+] [-]

, 2023-08-14 10:46, pirms gada
Nav jau tikai Āfrikas kūtspakaļas, ir arī it kā talantīgi čaļi, kas nāk no pasaules it kā lielvalstīm... Bet laukumā pretinieka vārtus atrast nejēdz! Kāpēc tas pats Gaušu nāk tikai uz 20 minūtēm, lai taču mauc no zvana līdz zvanam, ja reiz skaitās snaiperis! No aizmugures vēl bumbai iespert, kas jau vārtos ripo, tur daudz prāta nevajag...

  +1 [+] [-]

, 2023-08-14 16:33, pirms gada
Pēc narika izskatās... Bet cik bravurīgs bijis iepriekšēja sezona. Tagad pats priecājas par neizšķirtiem.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-14 20:38, pirms gada
coman rakstīja: Pēc narika izskatās... Bet cik bravurīgs bijis iepriekšēja sezona. Tagad pats priecājas par neizšķirtiem.
Nav pat tik tālu jāskatās, vēl šīs sezonas sākumā bija bravūrīgs. Bet neapskaužu Jurģi, sezonas sākumā vēl izskatījās, ka varētu būt normāla sezona, pēc tam jau īpašnieks sāka savus prikolus bīdīt ar poļu čomiem. Neticās, ka Kalnam tur jebkāda teikšana bija un tagad jāstrādā ar tiem zaļajiem (vai sapuvušajiem) tomātiem, kuri Valmierā vēl atstāti.

     [+] [-]

, 2023-08-15 00:27, pirms gada
ko saimnieks nopirka tie arī jādresē