Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Popkovs: "Trūkst meistarības un pieredzes"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Popkovs: "Trūkst meistarības un pieredzes"
"Blāzmas"
treneris Jurijs Popkovs
Foto: Romans Kokšarovs, SA

Diezgan skarbus vārdus pēc piedzīvotās sakāves LMT Virslīgas 14. kārtas spēlē pret „Dinaburg” (1:2) saviem spēlētājiem veltījis Rēzeknes „Blāzmas” futbola kluba galvenais treneris Jurijs Popkovs.

„Pirmkārt, gribu apsveikt kolēģi ar uzvaru. Mūsu komanda kopumā izskatījās labi un pirmās 15 minūtes mēs kontrolējām spēli. Visu izšķīra mūsu nevarība laikā no 15. līdz 30. minūtei. Diemžēl mūsu aizsargi uz neilgu brīdi kļuva mazkustīgi un pieļāva daudz brāķa. Abi ielaistie vārti bija mūsu kļūdas. Diemžēl tāds ir mūsu kolektīvs – trūkst pieredzes un meistarības,” iesāk Popkovs.

„Mēs progresējam, bet darāmā vienalga ir ļoti daudz. Otrajā puslaikā pretinieks spēlēja uz rezultāta noturēšanu, taču arī mums bija iespējas, taču pietrūka meistarības. Pretinieku komandā gribētu izcelt Kazijevu, jo uzskatu, ka tieši viņš izšķīra mača iznākumu. Ar šādu futbolistu var risināt visaugstākā līmeņa uzdevumus. Šodien, manuprāt, „Blāzma” varbūt arī būtu pelnījusi neizšķirtu, taču ielaist divus vārtus trīs minūšu laikā, tas ir par traku. Futbolistiem bija grūti atgūties,” situāciju skaidroja rēzekniešu treneris.

„Strādāsim tālāk. Mūsu uzdevums ir noturēties Virslīgā un mēs darīsim visu iespējamo, lai to izdarītu. Ja trūkst meistarības, tad to var kompensēt ar lielisku fizisko sagatavotību, labu organizāciju un, protams, arī ar lielu centību. Savādāk nekādu citu variantu mums nebūs. Jebkurā gadījumā vēlreiz apsveicu kolēģi, jo „Dinaburg” uzvarēja pelnīti,” pretinieku uzslavēt nekautrējās Popkovs.

Izmantotie resursi:
dinaburg.com

Slēpts komentārs: tuc tuc

  +6 [+] [-]

, 2008-07-14 00:19, pirms 16 gadiem
nu klubs augs augs
peec gan jau paris sezonam buus ok..

  +6 [+] [-]

, 2008-07-14 00:39, pirms 16 gadiem
Pirms sezonas viņš gan neteica, ka trūkst meistarības... Teica, ka Rečicki ņemtu jebkurā komandā, ka tas vispār ir odziņa (man gan viņa spēle nekad nav patikusi). Slavēja abus Silagaiļus un Gramoviču (domāju, ka jaunākais Silagailis ir labākais jaunais aizsargs Latvijā).

Kaut kā muļķīgi sanāk - komanda progresē, bet tagad trūkst meistaribas, agrāk netrūka...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-07-14 00:54, pirms 16 gadiem
CSK@_fAN1 rakstīja: u tebja zato mazgov ne hvataet et srazu vidna

horoso sto ti samij umnij zdes

  +2 [+] [-]

, 2008-07-14 08:38, pirms 16 gadiem
javinne divas nakamas speles ar olimpu un vindavu un bus ok

  -2 [+] [-]

, 2008-07-14 14:25, pirms 16 gadiem
CSK@_fAN1 rakstīja: u tebja zato mazgov ne hvataet et srazu vidna

Man "vidna" ka tev slikta redze - tas džeks raksta daudz sakarīgākus komentus par Tevi, tātad "mozgas" šim būs vairāk un arī darbojas daudz labāk

  -1 [+] [-]

, 2008-07-14 17:12, pirms 16 gadiem
CSK@_fAN1 rakstīja: u tebja zato mazgov ne hvataet et srazu vidna

lasit jau pa lv maaki.bet raxtiit kaut kaa nepadodas + veel kaut kadus aizvainojosos textus te drukaa