Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Roberts Mežeckis: "Bija jāuzvar!"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Roberts Mežeckis: "Bija jāuzvar!"
Roberts Mežeckis
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc šodien aizvadītās spēles LMT Virslīgā starp "Rīgu" un Daugavpils "Dinaburg" domās par spēli portālam eSports.lv dalījās abu komandu futbolisti - Roberts Mežeckis ("Rīga") un Māris Eltermanis ("Dinaburg").

Tāpat kā pārējie rīdzinieki, arī aizsargs Roberts Mežeckis diez ko apmierināts ar rezultātu nebija: "Protams, gribējām vinnēt. Ar tādu domu arī gājām laukumā. Tomēr ielaidām golu jau pirmajā puslaikā, savukārt otrajā spēles pusē mazliet pietrūka, lai iesistu vēl vienus vārtus. Tomēr - tas ir futbols - neko darīt.

Laikam pie pirmajiem vārtiem drīzāk mēs vairāk kļūdījāmies nekā "Dinaburg" kaut ko izspēlēja. Spēle bija jāuzvar - žēl, ka nesanāca. Ja reiz neiesitām, tad principā labāki nebijām."

Nesen Mežeckis pirmoreiz dzīvē tika izsaukts uz izlases treniņnometni, par ko Robertam palikušas labas atmiņas: "Tā bija laba pieredze, patrenējos ar labiem futbolistiem. Bija kaut kas jauns un vērtīgs, centīšos tur tikt atkal!"

Daugavpils kluba vārtsargs Māris Eltermanis par izcīnīto neizšķirtu bija labākā omā: "Var teikt, ka mēs vairāk ieguvām no šī neizšķirta. Drīzāk "Rīga" zaudēja divus punktus šajā spēlē. Viņiem bija vairāk iespēju gūt vēl vienus vārtus, taču, manuprāt, rezultāts ir taisnīgs, varbūt pretiniekiem šķiet citādāk.

Šādā spēlē stāvēt vārtos ir daudz vieglāk nekā gadījumos, kad tiek uzbrukts un sists retāk. Ļoti žēl, ka ielaidu vārtus, bet - ko darīt. Es uzskatu, ka pie vārtu zaudējuma esmu vainīgs, jo varēju nospēlēt labāk."

Uz vārtu drošību Daugavpils komanda arī lika uzsvaru, ko apliecināja arī Eltermanis: "Treneris lika spēlēt no aizsardzības un cerēt uz pretuzbrukumiem. Centāmies spēlēt tā, kā ļāva pretinieks. Kopumā turnīra tabulā gribētos būt augstāk, bet - kā ir, tā ir. Komandai nav uzstādīts konkrēts mērķis, bet, manuprāt, par trešo, ceturto vietu veiksmīgas apstākļu sakritības gadījumā mēs varam pacīnīties."

Citi komentāri:
Meļņičenko: "Rīga pieļāva rupju kļūdu"
Pertija: "Palika neizmantoti momenti"

     [+] [-]

, 2008-06-14 20:18, pirms 16 gadiem
Es domāju, ka tāpat teiktu arī jebkurš no "Dinaburg" futbolistiem!