Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Meļņičenko: "Rīga pieļāva rupju kļūdu"

Meļņičenko: "Rīga pieļāva rupju kļūdu"
FK "Rīga"
Foto: R.Vambuts

"Pirmos vārtus viesiem izdevās gūt pēc rupjas mājinieku aizsarga kļūdas," sarunā portālam eSports.lv pēc LMT Virslīgas spēles starp FK "Rīga" un Daugavpils "Dinaburg" skumji atzina Rīgas kluba treneris Jurijs Meļņičenko.

Noskumis par spēles iznākumu, treneris Meļņičenko komentēja: "Spēles rezultāts (1:1) ir likumsakarīgs, lai gan mums bija zināms pārākums tehniskajā meistarībā. Taču pēc vēlēšanās uzvarēt, pašatdeves un azarta Daugavpils komanda bija laba. Tieši tāpēc neizšķirts ir likumsakarīgs rezultāts.

Protams, mums šāds rezultāts ir nepatīkams. Aptuveni līdzīga spēle bija arī Daugavpilī, taču toreiz viņiem bija pārsvars un mēs zaudējām. Šajā spēlē rezultātu, manuprāt, izšķīra psiholoģija. Komanda bija pārliecināta, ka agri vai vēlu iesitīs vārtus, taču tas neizdevās. Neizdevās nospēlēt ar pilnu spēku .

Kad "Dinaburg" iesita pirmos vārtus - tā bija mūsu kļūda, turklāt pietiekami rupja kļūda. Taču mēs cenšamies nepersonificēt nevienu (konkrēti nevainot). Jo kad ir ielaisti vārti, tad vainīga ir visa komanda, jo vārtus ielaiž komanda.

Iespējas iesist vēl vienus vārtus un uzvarēt bija, taču nepietiekami agresīvi nospēlējām uzbrukumā, pārāk maz sitām pa vārtiem. Un arī tie momenti kuri mums bija - tos neizmantojām. Kopumā šo spēli uzskatām par neveiksmīgu.

Jā, salīdzinot ar pretinieku uzbrukām vairāk, taču jāuzsver viņu treneris (Pertija), kurš ļoti labi prot noskaņot komandu, lai tā spēlētu ar milzīgu vēlēšanos. Līdz ar to viņi šodien nopelnīja neizšķirtu, bet mēs - nenopelnījām, ko gribējām. Mums bija iniciatīva, taču rezultātā, kas ir vissvarīgākais, tas neparādās."

Citi komentāri:
Pertija: "Palika neizmantoti momenti"
Roberts Mežeckis: "Bija jāuzvar!"