Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Futbolisti, treneri un klubu darbinieki piedalās "Futbolbumbu" viktorīnā

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

Futbolisti, treneri un klubu darbinieki piedalās "Futbolbumbu" viktorīnā
Viktors Ņesterenko un Kristaps Blanks / Foto: LFF un Zigismunds Zālmanis/"Riga" FC

Gaidot sezonas sākumu Virslīgā un 1. līgā, Sportacentrs.com šova "Futbolbumbas" veidotāji Edmunds Novickis un Arkādijs Birjuks izaicina 16 vietējo komandu pārstāvjus [spēlētājus, trenerus un personālu] īpašajā futbola viktorīnā.

Katru komandu pārstāv ekspertu pāris, kas cenšas atbildēt uz 16 jautājumiem par un ap Latvijas futbolu. "Futbolbumbas" taujā par pēdējo sezonu spilgtākajiem notikumiem, Latvijas nacionālās izlases vēsturi un Virslīgas rekordiem. Netrūkst arī āķa jautājumu vai raundu, kur dalībniekiem jācenšas nosaukt kādu precīzu skaitli [piemēram, komentāru skaitu Sportacentrs.com portālā pie ziņas par Latvijas izlases zaudējumu Gibraltārā].

Desmit Virslīgas un sešas 1. līgas komandas sacenšas dueļos, sākot ar astotdaļfināla stadiju - uzvarētāji tiek tālāk, kamēr zaudētāji sāk gatavoties nākamajai viktorīnas sezonai. Dalībniekiem nav atļauts izmantot palīglīdzekļus. Ir jāpaļaujas tikai uz savām vai komandasbiedra zināšanām vai intuīciju. Spēles notiek virtuālo sanāksmju programmā "Zoom", bet ierakstu var atrast "Futbolbumbu" YouTube kanālā. Abonē, lai nepalaistu garām aktuālo saturu par Latvijas futbolu!

"Futbolbumbu" viktorīnas 1/8 finālu pāri

DalībniekiIeraksts
FK "Tukums 2000"/TSS - FK "Smiltene"/BJSSSPĒLES VIDEO
"Riga" FC - SK "Super Nova"SPĒLES VIDEO
"Valmiera" FC - FK RFSSPĒLES VIDEO
FK "Spartaks"- BFC "Daugavpils"
FK "Metta" - FK "Auda"
JDFS "Alberts" - Rēzeknes FA/BJSS
FK "Ventspils" - Grobiņas SC
FK "Liepāja" - FK "Jelgava"

Pašlaik "Futbolbumbu" kanālā pieejami trīs spēļu ieraksti, no kuriem īpaši jāizceļ "Riga" FC un SK "Super Nova" duelis, kur "Sporta Viktorīnas" meistars Kristaps Blanks kopā ar citu "Riga" treneri Ivanu Visocki sacentās pret pieredzējušo treneri Viktoru Ņesterenko un "Super Nova" kluba spēlētāju un treneri Edgaru Kārkliņu. Izcila sportiskā intriga un Kristapa Blanka emocionālās reakcijas neatstāja vienaldzīgu "Par Futbolu" vloga veidotāju Juriju Žigajevu.

     [+] [-]

, 2020-05-14 22:34, pirms 4 gadiem
Interesants pasākums.