Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Mihails Koņevs: "Trūkst vārdu..."

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Mihails Koņevs: "Trūkst vārdu..."
"Olimpa" treneris Mihails Koņevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc šodienas LMT Virslīgas aizvadītās spēles starp "Olimps/ASK" un "Rīga" (1:3) domās par spēli portālam eSports.lv izteicās abu komandu treneri, kā arī olimpiešu aizsargs Kaspars Dubra.

"Rīgas" treneris Jurijs Meļņičenko: "Spēle bija skatāma, taču mazliet nervoza. Atklājām rezultātu un panācām 1:0, guvām arī otros vārtus un jau sākām domāt par maiņām - bija plānots laist laukumā trīs jaunos spēlētājus. Tomēr "Olimps" otrajā puslaikā aktivizējās, izrādīja nopietni pretestību, nopelnīja arī pendeli, ko gan nerealizēja - īsumā, spēle patiešām bija nervoza. Pretinieki bija visai agresīvi.

Tik un tā uzvarējām pelnīti. Domāju, ka gūt vēl vismaz vienus vārtus mums bija lielākas izredzes nekā "Olimpam" atspēlēt kādus. Tomēr spēkus atdevām daudz, turklāt zaudējām centra pussargu Rafaļski, kurš nākamajā spēlē Liepājā, protams, nepiedalīsies un būs liels zaudējums. Liepājnieki būs atpūtušies, šodien viņiem spēles nebija. Parīt brauksim uz turieni, būs svarīga un principiāla spēle. Cerams, ka nospēlēsim veiksmīgi.

Kāpēc Žigajevs pēdējā laikā spēlē tik maz? Pirmkārt, konkurences dēļ, kas ir ļoti nopietna. Speciāli jau viņu neatstājam uz soliņa, esam ieinteresēti, lai viņš spēlē. Katram futbolistam ir ne tik labi periodi. Otrkārt, Žigajevs nav tajā labākajā formā. Dažas spēle viņš netika pie teikšanas, šodien, uznākot laukumā, man uzreiz iepatikās viņa spēle. Diezgan aktīvs, var just, ka futbolistam gribas spēlēt."

"Olimps/ASK" galvenais treneris Mihails Koņevs: "Man jau trūkst vārdu... Pat nezinu, ko teikt. Ļoti daudz trenējam piespēles, bumbas pieturēšanu, bet atkal tik daudz brāķa - neprecīzas piespēles, kaut kāds trakums. Runājām - netaisiet pārkāpumus, pēc iespējas vairāk izvairieties no tiem. Protams, pirmie vārti krita pēc standartsituācijas... Laikam spēlētāji nesaprot, ko runājām, kad iziet laukumā. Strādāsim tālāk, kas cits atliek. Kļūdas jālabo. Ārprāts kaut kāds, nav vārdu...

Atkal kļūdījās vārtsargs. Protams, arī aizsargi ir vainīgi, tomēr vārtsargam šādas bumbas vai nu jāķer, vai arī jāatsit prom. Tīra kļūda. Pēc pagājušā mača paslavēju viņu, bet šodien atkal rupja kļūda... Viss vienā komplektā - bet šīs komandas kļūdas jālabo, kaut kas jāmaina. Uzskatu, ka "Rīga" šodien nespēlēja ar pilnu spēku.

Vitāliju Ziļu speciāli neiekļāvām sākumsastāvā - uzskatīju, ka pagājušo spēli viņš aizvadīja vāji. Šodien Ziļs uznāca laukumā, guva vārtus un nopelnīja pendeli - uzreiz redzams, ka cilvēks izdarījis secinājumus. Bet tā jau ir visu laiku - vieni spēlē, citi - nē, bet komandas spēles nav. Ļoti daudz strādājam pie tā, lai kļūdas labotu un kopējo sniegumu uzlabotu, bet pagaidām neredzu, ka tas ko būtu devis. Jā, ir atsevišķi momenti, kur uzlabojumi redzami, bet joprojām ir daudz brāķa piespēlēs - tas uzreiz rada daudz problēmu. Nedaudz pamainījām taktiku, spēlējām ar vienu uzbrucēju. Bet jau no pirmajām minūtēm bija redzama starpība. Uzskatu, ka "Rīga" ir labākā komanda čempionātā bumbas pieturēšanas ziņā. Tikai ar simtprocentīgu atdevi un centību varam ar tādām komandām spēlēt. Puiši ir jauni - vai nu viņi to nesaprot, vai arī nevēlas saprast, bet par to runājam visu laiku."

"Olimps/ASK" aizsargs Kaspars Dubra: "Pirmajā puslaikā mums izdevās dažas labas kombinācijas, tomēr ielaidām golu aizsardzības dēļ. Nedaudz pagurām. Pirms otrā puslaika treneris teica, ka vajag lielāku ātrumu, precīzākas piespēles, lai nebūtu tehniskā brāķa. Pirmās 20 minūtes nospēlējām labi, bija pāris momenti. Neiesitām pendeli/, bet guvām vārtus pēc stūra sitiena. Pēc tam treneris taktisko shēmu samainīja, un atkal sākām spēlēt slikti...

Nezinu, kāpēc esam sākuši spēlēt sliktāk. Varbūt arī, ka esam kaut kādā bedrē. Bet "Rīga" šodien viennozīmīgi bija labāka."

  +1 [+] [-]

, 2008-05-14 23:40, pirms 16 gadiem
es gribeetu palasiit olimpa speeleetaaju komentaarus par Konjevu. Ja buus pozitiivi, tad super! Vecais baigi njem jaunos priekshaa

  +1 [+] [-]

, 2008-05-14 23:58, pirms 16 gadiem
Nu bet ko tur Olimpam cereet daudz...!? Riiga noteikti par vinjiem ir labaaka!!!

     [+] [-]

, 2008-05-15 12:24, pirms 16 gadiem
da ko gan tur spēlētāji var teikt par treneri, ja paši vāra savu zupu? tik elementāras kļūdas pat junioru futbolā nav pieļaujamas. tā vien izskatās, ka lielākā daļa spēlētāju vairāk uzmanības pievērš ārējam izskatam, nevis savai spēlei. katrā ziņā manāmi redzams attieksmes trūkums, jo pāgājušajā sezonā komanda izskatijās manāmi labāk kaut vai tā paša cīņasspara ziņā.