Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kičigins: "Mūsu uzdevums ir progresēt"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Kičigins: "Mūsu uzdevums ir progresēt"
Edgars Kārkliņš
Foto: auda-fk.lv

Virslīgas debitantu Ventspils "Tranzīta" galvenais treneris Igors Kičigins pēc mača ar "Dinaburg" atzina, kurā pēdējās sekundēs tika izlaista uzvara, atzina, ka nedaudz pietrūcis pacietības, bet ar spēlētāju atdevi ir apmierināts.

"Sezonas pirmajā spēlē varbūt ne visas darbības bija pareizas un loģiskas, bet par spēlētāju atdevi, par vēlēšanos cīnīties katrā epizodē pretenziju nav. Puiši centās nezaudēt nevienu divcīņu," Kičigins kopumā bija apmierināts ar aizvadīto spēli. Treneris gan piebilda, ka beigās nedaudz pietrūcis uzmanības un koncentrēšanās, kas arī neļāva nosargāt uzvaru.

Par neizcīnīto uzvaru treneris pārāk nepārdzīvoja, jo komandai ir pilnīgi citi uzdevumu: "Rezultāts ir labs, kad mēs progresējam un tieši tāds ir mūs uzdevums – ar katru maču progresēt, spēlēt arvien labāk. Šis uzdevums mums ir galvenais. Protams, gribas arī uzvarēt, kas vienmēr ir patīkami." Tagad jaunos ventspilniekus (tikai diviem spēlētājiem, kas devās laukumā, bija vairāk par 20 gadiem) gaida nopietna gatavošanās spēlei ar "Skonto". "Gatavosimies un noskaņosimies nopietnai cīņai, bet no pretinieka nebaidīsimies," Kičigins nedomā griezt ceļu arī "smagsvariem".

Ventspilnieku pirmo vārtu autors, 18 gadus vecais Edgars Kārliņš žurnālistu uzmanība apmulsināja, bet tomēr atzina, ka sajūta pēc mača ir ļoti patīkama: "Pat nezinu, vai treneris jau iepriekš bija plānojis mani sūtīt laukumā, bet, kad teica, ka jāiet spēlēt, biju ļoti uztraucies. Jau sapnī biju redzējis, ka gūšu vārtus, un paldies Oļegam Malašonokam, kurš visu izdarīja, lai man būtu vieglāk iesist – paņēma divus spēlētājus, atdeva labu piespēli, un man bija grēks neiesist. Tas būs labs stimuls, lai turpinātu nopietni trenēties."

"Komanda ir ļoti draudzīga, kā jau tam jābūt. Domāju, ka cīnīsimies ar visiem sāncenšiem, lai parādītu savu labāko spēli, kas jau arī ir mūsu sezonas uzdevums – rādīt labāko spēli katrā mačā," Kārkliņš uzskata, ka "Tranzīta" jauniešiem ir pa spēkam vismaz likt pasvīst katram sāncensim.

Spēli jaunais futbolists pabeidza klibodams, bet, kā izrādās, vaina nav pārāk nopietna: "Pirms tam biju samežģījis potīti, tāpēc šoreiz stingrāk sēju bučus un sanāca pārāk stingri."

Pēc mača ļoti labā omā bija FK "Ventspils" prezidents Jurijs Bespalovs, kurš personīgi apsveica "tranzītus" ar pirmo punktu.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-14 19:04, pirms 16 gadiem
Ir labi

  -2 [+] [-]

, 2009-03-14 19:27, pirms 16 gadiem
Labs Kārkliņ atkal jau lido Turies

     [+] [-]

, 2009-03-14 19:31, pirms 16 gadiem
Edgaram pirmie vārti virslīgā.Pirmajā līgā bieži sita garām no labām pozīcijām,šoreiz sabijos ,jo domāju,ka tikai atkal nenomāzē.Tomēr,nē.
tas nozīmē ,ka progresē.Lai veicās turpmāk!

     [+] [-]

, 2009-03-14 20:16, pirms 16 gadiem
Tranzīts sakapās visus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-14 20:40, pirms 16 gadiem
Skonto ir Olimps
Ventspilij ir Tranziits

Vai ir veerts siim savstarpeejaam speeleem pieveerst iipasju uzmaniibu. Skiet Olips Skonto punktus ir atneemis tikai vienreis, pirms 4 gadiem.

  -4 [+] [-]

, 2009-03-14 21:00, pirms 16 gadiem
kegums rakstīja: Skonto ir Olimps
Ventspilij ir Tranziits

Vai ir veerts siim savstarpeejaam speeleem pieveerst iipasju uzmaniibu. Skiet Olips Skonto punktus ir atneemis tikai vienreis, pirms 4 gadiem.
Sutlbs esi ??? Gribi teikt, ka Dinaburga ir Ventspils LABS!

     [+] [-]

, 2009-03-14 22:07, pirms 16 gadiem
Apsveicu "Tranzītu", ar Solovjovu un Malašenoku, tas noteikti nebūs pēdējais (šajā sakarā domāju par "Abuls" negatīvo pieredzi pirmajā līgā). Apsveicu arī Kārkliņu ar pirmajiem gūtajiem vārtiem. Bet priekš "Dinaburg" tas nav īpaši labs rezultāts, ja tie grib tikt pie medaļām.

P.S. Gribētos redzēt abu komandu sastāvus, lai var paskatīties uz "Tranzīta" spēlētājiem un uzzināt beidzot, kurš kamerūnietis spēlēs "Dinaburg". Vēl interesē vai Žavarankovs palicis ar komandu, vai Kandovs spēlējis, un kā gājis Piedelam jaunās komandas vārtos...

     [+] [-]

, 2009-03-18 21:19, pirms 16 gadiem
Šim čalim visu cieņu,esam pazīstami kopš bērnu kājas! Šis ir tikai pats sākums "Edžiņ" - esmu pārliecināts ka būsi sezonas lielākais pārsteigums, galvenais turpini visu kā esi iesācis, skaties uz priekšu ...

"kkadas lapas" - saprati ja ?