Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Isakovs: "Gavrilovs jau iepriekš piedāvāja futbola skolas direktora vietu"

Ints Megnis
Ints Megnis

Isakovs: "Gavrilovs jau iepriekš piedāvāja futbola skolas direktora vietu"
Aleksandrs Isakovs un Vugars Askerovs. Foto: Preiļu BJSS

No Latvijas futbola diskvalificētais Oļegs Gavrilovs jau pirms Naura Mackeviča atstādināšanas no amata Daugavpils Futbola skolas direktora vietu piedāvājis kādam citam, sarunā ar Sportacentrs.com pastāstīja biedrības "Futbola centrs Daugavpils" valdes loceklis Aleksandrs Isakovs. Tikmēr Daugavpils mērs Rihards Eigims savā "Facebook" profilā atklājis vienu no pierādījumiem, kas viņam ir pret Mackeviču, paužot pārsteigumu, ka direktora atstādināšana raisījusi tik lielu ažiotāžu.

"Mums ir simtprocentīga informācija, ka Gavrilovs vienam Latgales reģiona cilvēkam piedāvāja skolas direktora vietu, tomēr viņš atteicās, mums ar viņu ir ļoti labas attiecības," sarunā ar Sportacentrs.com Isakovs norādīja, ka Gavrilovs joprojām ir tuvu Daugavpils futbolam.

"Aleksandra Vlasova pirmā darbdiena direktora amatā bija pirmdien un jau astoņos no rīta Aleksandrs Jakubovskis sēdēja viņa kabinetā, konsultēja visos jautājumos. Jakubovskis piecus gadus pavadīja cietumā un nedrīkstētu atrasties tajā kabinetā. Jau piektdien visi dokumenti no skolas bija Vlasova kabinetā, pirmdien Jakubovskis tos pārkopēja - audzēkņu, vecāku, treneru datus," Isakovs stāstīja par Jakubovski. Iepriekš otrdien BFC "Daugavpils" publiskā paziņojumā pauda, ka "Jakubovskis piedāvā konkrētiem cilvēkiem un klubiem “atdot” spēles, lai pašam Gavrilovam to nevajadzētu darīt". "Latvijas Futbola federācijai ir gan rakstiska, gan mutiska informācija no dažādiem Latgales reģiona klubiem, ka Jakubovskis tiem zvanījis, prasot, ka varbūt ir ieinteresēti zaudēt. Viņš praktiski katru dienu sēž ar Gavrilovu kafejnīcā un trīs stundas runā. Daugavpils ir maza pilsēta, šeit par katru zin visu."

Kā liecina Sportacentrs.com informācija, Gavrilovs šogad manīts telpu futbola spēlē starp "LDz Cargo"/DFA un "Beitar" komandām, kā arī UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas spēlē starp Mariampoles "Sūduva" un Belgradas "Crvena Zvezda", turklāt no starptautiskās cīņas viņš pēc kāda Daugavpils futbola audzēkņa lūguma ticis padzīts. Tāpat viņš bijis arī Jūrmalas "Spartaka" un "Crvena Zvezda" spēlē, piekrītot fotogrāfēties ar saviem atbalstītājiem.

"Es šogad vienu reizi redzēju Gavrilovu mūsu mājas spēlē - pret Tukumu. Viņš 15 minūtes stāvēja stadiona stūrī, skatījās spēli un tad aizgāja. Mums ieeja ir par brīvu, katrs var nākt stadionā," Isakovs saka, ka viņiem nebija domu Gavrilovu dzīt prom. "Arī telpu futbolā viena Jakubovska kluba "LDz Cargo"/DFA spēle bija aizdomīga. Pretinieku komanda gāja pie tiesneša un teica: "Mājinieki mums atdod spēli.""

Tikmēr šonedēļ atvaļinājumā esošais Eigims paziņojumā nav komentējis savu iespējamo saikni ar Gavrilovu, tomēr atklājis iemeslus Mackeviča atstādināšanai.

"Daugavpils futbola skolas direktora N. Mackeviča atstādināšana izraisīja ažiotāžu, ko nebiju gaidījis. Laikam ir vērts izskaidrot mana lēmuma motīvus. Pirmkārt, N. Mackevičs ir tikai uz laiku (līdz 2019. gada 8. janvārim) atstādināts (nav atlaists!). Otrkārt, neviens nevēršas pret viņu ar jebkāda veida apsūdzībām. Viņam ir iespēja iesniegt dokumentus un paskaidrojumus par visiem strīdīgajiem jautājumiem noteiktajā termiņā un turpināt strādāt savā amatā," raksta Eigims. "Bet es nevarēju pievērt acis situācijā, kad, piemēram, mūsu Futbola skolas treneris un vienlaikus UEFA inspektors Andrejs Sipailo saskaņā ar darba laika uzskaites tabelēm strādāja vienlaikus divās vietās. Man ir šāda tabele, saskaņā ar kuru tajā dienā, kad Sipailo plkst. 17.00 piedalījās futbola mača tiesāšanā Maltā (sala 3,5 tūkst. km attālumā no Latvijas), viņš nostrādāja arī 7 stundas Daugavpils Futbola skolā. Sakiet lūdzu, vai tas ir fiziski iespējams? Bet par to viņām samaksāta alga no budžeta līdzekļiem."

"Tieši par šādām lietām es paprasīju N. Mackeviča skaidrojumus. Palūdzu korektā formā, ļaujot pienācīgi sagatavoties. Neatlaižot viņu, nedraudot ar atbildību. Bet ažiotāžu atkal ceļ politiķi. Tie, kuri ir gatavi aizstāvēt mūsu "futbola" trijinieka (N. Mackeviča, A. Sipailo un A. Isakova) intereses, neraugoties ne uz ko," saka Eigims.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-13 16:20, pirms 5 gadiem
"Man ir šāda tabele, saskaņā ar kuru tajā dienā, kad Sipailo plkst. 17.00 piedalījās futbola mača tiesāšanā Maltā (sala 3,5 tūkst. km attālumā no Latvijas), viņš nostrādāja arī 7 stundas Daugavpils Futbola skolā. Sakiet lūdzu, vai tas ir fiziski iespējams? Bet par to viņām samaksāta alga no budžeta līdzekļiem."

Ar musdienu tehnologijam ir iespejams attalinati stradat
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2018-11-13 17:10, pirms 5 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: "Man ir šāda tabele, saskaņā ar kuru tajā dienā, kad Sipailo plkst. 17.00 piedalījās futbola mača tiesāšanā Maltā (sala 3,5 tūkst. km attālumā no Latvijas), viņš nostrādāja arī 7 stundas Daugavpils Futbola skolā. Sakiet lūdzu, vai tas ir fiziski iespējams? Bet par to viņām samaksāta alga no budžeta līdzekļiem."

Ar musdienu tehnologijam ir iespejams attalinati stradat
Malta ir neliels ciemats starp Daugavpili un Rēzekni

     [+] [-]

, 2018-11-13 17:15, pirms 5 gadiem
Bildē pirmās līgas bombardieris Askerovs. Cerams priecēs mūs nākošsezon virslīgā !!!

  +3 [+] [-]

, 2018-11-13 17:39, pirms 5 gadiem
ivans_bargais_106311447049099 rakstīja: Vot to es gribeetu redzeet, kaa piemeram tiesnesa asistents vienlaicigi nofiksee aizmuguri ar eergla precizitaati un veel uzmana lai jaunie palaidni izpilda visus trenera noradijumus otraa pasaules malaa
Darbs nesastav tikai no siko uzmanisanas, noteikti ir jaraksta atskaites, japlano trenini vai vel nezin kas. To visu var mierigi darit, kamer sedi lidmasina vai viesnica pirms/pec speles.

Es tikai spekuleju, es nezinu kadi ir Sipailo amata pienakumi, vnk ne jau vienmer lai stradatu jaatrodas uz laukuma vai kabineta Daugavpili. Ka ari, ja tas ir atrasts viens gadijums, ta tak vienkarsi var but cilveciga gramatvezha kluda, ka nav atzimejis darba laikus precizi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-11-13 18:06, pirms 5 gadiem
Es domāju, ka pilnīgi jebkurā uzņēmumā var atrast aizdomīgākas lietas par Eigima minēto...

Te ir acīmredzami, kas notiek

  +1 [+] [-]

, 2018-11-13 18:06, pirms 5 gadiem
ivans_bargais_106311447049099 rakstīja: BET veel pardomas raisa tas, ja reiz Nauris un Co tik daudz zina, ka pat speelees nolej, kaapec lietas cel augshaa tikai tad kad pashus no amatiem gaazh??? ja reiz ir taadi fakti, tad darbojieties un attiriet savu kraju no tiem toto speelmaniem...
Gavrilova aprindas ir pietiekoši tumšas lai būtu pamatotas bailes par savu veselību ceļot augšā šādus faktus. Protams, kad tev grib atņemt gan tavu ienākumu avotu gan arī tava vairāku gadu darba augļus, tad vadzis var trūkt un viss kas nāk gaismā.

  +6 [+] [-]

, 2018-11-13 21:00, pirms 5 gadiem
Mani visvairāk uzjautrināja Eigima uztraukšanās par budžeta līdzekļu izsaimniekošanu..

  +1 [+] [-]

, 2018-11-13 21:43, pirms 5 gadiem
Sipailo bija Maltas ciematā, kur tiesāja mana krustdēla spēli ar erfēšā puišeļiem.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-13 23:11, pirms 5 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: "Man ir šāda tabele, saskaņā ar kuru tajā dienā, kad Sipailo plkst. 17.00 piedalījās futbola mača tiesāšanā Maltā (sala 3,5 tūkst. km attālumā no Latvijas), viņš nostrādāja arī 7 stundas Daugavpils Futbola skolā. Sakiet lūdzu, vai tas ir fiziski iespējams? Bet par to viņām samaksāta alga no budžeta līdzekļiem."

Ar musdienu tehnologijam ir iespejams attalinati stradat
ka tikai tā nav Malta, kas Maltas pagastā, un Eigims zin tikai salu, bet to ka LV ir Malta un tur futeni spēlē, lielais specs laikam nezin
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-11-14 10:48, pirms 5 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Bildē pirmās līgas bombardieris Askerovs. Cerams priecēs mūs nākošsezon virslīgā !!!
Priecēs priecēs Gavrilova maku....

  -2 [+] [-]

, 2018-11-14 10:53, pirms 5 gadiem
Treneris ir jau Daugavpilij cik saprotu Aleksandrs Isakovs. Vugars Askerovs uzbrucējs.

     [+] [-]

, 2018-11-14 12:09, pirms 5 gadiem
26 Juillet 2018, 18:00 CET - Ta' Qali (Centenary Stadium)
Balzan FC (MALTE) - ŠK Slovan Bratislava (SLOVAQUIE)

Observateur Arbitre UEFA: Andrejs Sipailo (LETTONIE)
Délégué UEFA: Olzhas Abrayev (KAZAKHSTAN)

UEFA - EUROPA LEAGUE - 2ème Tour Qualificatif...