Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaks" pēc spāņa lūguma lauž līgumu ar galveno treneri Basadri

Agris Suveizda

"Spartaks" pēc spāņa lūguma lauž līgumu ar galveno treneri Basadri
Viktors Basadre. Foto: FK Spartaks Jūrmala

LETA. Par sadarbības pārtraukšanu ar galveno treneri Viktoru Basadri trešdien paziņoja "Optibet" Latvijas futbola virslīgas vienība Jūrmalas "Spartaks".

Jūrmalnieki piedzīvojuši zaudējumus pēdējās sešās virslīgas spēlēs, bet pēdējos astoņos mačos tikuši tikai pie viena punkta un čempionāta kopvērtējumā ar 18 punktiem 31 spēlē ieņem devīto vietu desmit komandu konkurencē. Ar tādu pat punktu skaitu, bet sliktāku vārtu bilanci pēdējie tabulā ir Salaspils "Super Nova" futbolisti.

"Mēs esam pieņēmuši Viktora Basadres lūgumu pārtraukt līgumu ar mūsu klubu," teiksts kluba paziņojumā. "Pateicamies Viktoram par ieguldīto darbu un profesionalitāti, strādājot mūsu klubā, un vēlam veiksmi arī turpmāk!" 52 gadus vecais speciālists par "Spartaka" galveno treneri kļuva vien jūlijā, kad nomainīja uz Saūda Arābiju devušos portugāli Fabjānu Floru. Pirms darba Jūrmalas klubā Basadre kopš 2021.gada vadīja Lietuvas klubu Marijampoles "Sūduva".

Nākamo maču "Spartaks" aizvadīs svētdien, kad viesos tiksies ar "Super Nova" futbolistiem, kuriem iepriekšējā mačā savā laukumā zaudēja ar 2:3 (2:2). Turnīra tabulas galvgalī ar 31 mačā sakrātiem 74 punktiem ir "Valmiera", 69 punkti ir "Riga" futbolistiem, bet 67 punktus sakrājusi RFS. Vadošo četrinieku ar 60 punktiem noslēdz "Liepāja", piektā ir "Auda" ar 48 punktiem, sestā - "Tukums 2000"/"Telms" komanda, kurai ir 36 punkti, kamēr "Daugavpils" ar 29 punktiem ir septītā, bet astoto vietu ar 21 punktu ieņem "Metta".

2022.gada virslīgā spēlē desmit komandas. Virslīgas čempionātā pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja RFS, otrajā vietā ierindojās "Valmiera", bet bronzas godalgas izcīnīja "Liepāja". Tikmēr iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Riga" ieņēma ceturto vietu. "Optibet" Nākotnes līgā aizvadītajā sezonā pirmās trīs vietas ieņēma "Auda", "Tukums 2000"/TSS un "Super Nova" komandas, pievienojoties virslīgas klubiem.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2022-10-13 11:47, pirms 2 gadiem
Spartaks 'til i die

bāc, varētu nointervēt kādu no aizgājušiem treneriem, ko viņiem sola pirms viņi atnāk, ķip viņi neredz kāda būs komanda?

     [+] [-]

, 2022-10-13 14:08, pirms 2 gadiem
Spānis zināja , ka būs ūdīgi , bet , ka tik traki ūdīgi , ka steidzīgi jāmūk.....

     [+] [-]

, 2022-10-13 15:24, pirms 2 gadiem
mo taverna rakstīja: Spartaks 'til i die

bāc, varētu nointervēt kādu no aizgājušiem treneriem, ko viņiem sola pirms viņi atnāk, ķip viņi neredz kāda būs komanda?
Nekas netiek pārsolīts - Alga 1000€, infrastruktūra vāja, sastāvs par īsu, trenera palīgu nav.

Tādi treneri grib strādāt augstākajās līgās, jo nav ko zaudēt. Izglābs no izkrišanas tad sasniegums uz CV, ja nesanāks vienalga pieredze augstākās līgas klubā.

     [+] [-]

, 2022-10-13 16:40, pirms 2 gadiem
the return of the punkts rakstīja: Nekas netiek pārsolīts - Alga 1000€, infrastruktūra vāja, sastāvs par īsu, trenera palīgu nav.

Tādi treneri grib strādāt augstākajās līgās, jo nav ko zaudēt. Izglābs no izkrišanas tad sasniegums uz CV, ja nesanāks vienalga pieredze augstākās līgas klubā.
un ja redz, ka izkrišana ir tuvu, tā mūk prom

     [+] [-]

, 2022-10-13 21:42, pirms 2 gadiem
Alga 1000 eiro....Dienā?

     [+] [-]

, 2022-10-14 15:38, pirms 2 gadiem
Kaut kas jauns Virslīgas 31 sezonu vēsturē: no komandas sezonas gaitā pēc paša vēlēšanās aiziet jau trešais pilntiesīgais galvenais treneris (Lagožnijs, Flora, Basadre).

Daugavpils "Daugavai" 2014.gadā pēc paša vēlmes prom devās divi (Demidovs, Orbu), bet trešais - nebūt ne pēc paša gribas (aizturēšana kriminālprocesā un pagaidu diskvalifikācija).