Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Zjuzins: "Cīņa par titulu vēl ir priekšā"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Zjuzins: "Cīņa par titulu vēl ir priekšā"
Artūrs Zjuzins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc vakardienas līderu cīņas LMT Virslīgā starp Rīgas "Skonto" un FK "Ventspils" (1:0) domās par maču sarunā ar Sportacentrs.com dalījās ventspilnieku kapteinis Artūrs Zjuzins.

"Laikam visu izšķīra veiksme... Neizskatījāmies sliktāk, bija tikai jāiesit un viss. Mums bija divi simtprocentīgi momenti pirmajā puslaikā - būtu realizējuši, sāktos cita spēle. Taču neizdevās, savukārt pretinieks trāpīja devītniekā. Pievīla realizācija..." uz aizvadīto maču atskatījās FK "Ventspils" kapteinis Artūrs Zjuzins, kuram tikai nesen apritēja 19 gadu.

Lai arī zaudēta svarīga spēle un atstatums līdz "Skonto" nu ir seši punkti, Zjuzins neuzskata, ka cīņa par čempionu titulu jau ir galā: "Viss vēl ir priekšā - Daugavpils, Liepāja un mēs - visi cīnīsies pret "Skonto", un pirmajā četriniekā katrs var pieveikt katru."

Pēc vakardienas spēles noslēdzās LMT Virslīgas otrais aplis, līdz ar to kļuvis skaidrs, kādas mājas un izbraukuma cīņas komandas gaida trešajā un noslēdzošajā aplī. Jāatzīmē, ka "Skonto" 24. kārtā savā laukumā uzņems Daugavpils "Daugavu", 26. kārtā - "Ventspili", bet 25. kārtā viesosies Liepājā. Visticamāk, šajās spēlēs arī izšķirsies zelta medaļu liktenis. Savukārt gada pēdējais Kurzemes derbijs starp "Ventspili" un "Metalurgu" 24. kārtā norisināsies Ventspilī. Spēļu kalendārs redzams ŠEIT.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-13 10:45, pirms 14 gadiem
Labi,ka puikaam iekshaa veel optimisms.Zjuzins jau vakar nospeleja pusliidz labi,iedeva divas teicamas piespeeles,kuras vareeja kljuut rezultatiivas,butu lielaaka meistariiba partneriem.Kam pieskirt kapteinja apseeju,to jau gan treneris un speeleetaaji zinaas labaak,nekaa lidzjuteeji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-13 17:38, pirms 14 gadiem
Nezaudēt cerību. Pilnīgi pareiza attieksme no spēlētāja puses.