Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Čempionāts turpinās aizraujoši

Vakar un šodien Latvijas futbolam laukumos tika izspēlētas LMT Virslīgas 2. kārtas spēles. Ja sestdien iztika bez pārsteigumiem, tad svētdien abas nosacītās turnīra pastarītes cīnījās godam – Rēzeknes „Blāzma” neizšķirtu pret „Liepājas Metalurgu” no rokām izlaida pašās spēles beigās, bet Ventspils „Vindava” mājās pret "Skonto" izcīnīja pirmo punktu šosezon.

Sākot ar 2. kārtu, eSports.lv plānojis pārraidīt visas LMT Virslīgas tiešraidē teksta režīmā pilnīgi jaunā versijā. Šīs piecas spēles kalpoja kā izmēģinājums jaunajai LIVE versijai, un gan mēs, gan jūs redzat, ka viss ir skaisti, taču ne perfekti. Ceram, ka nākamās nedēļas laikā lielākās LIVE programmas nepilnības tiks novērstas, un spēļu skatīšanās kļūs vēl ērtāka un skaistāka. Cerams, ka par to turpinās rūpēties arī paši futbolisti.

Pirmajās divās kārtās esam izmēģinājuši arī videotiešraides. Netipiski, taču pirmajā reizē viss sanāca daudz gludāk nekā otrajā (kam gan ir zināmi iemesli) – noteikti plānojam arī turpmāk sezonas gaitā piedāvāt jums videotiešraides LMT Virslīgas spēlēm. Bet nu par pašu futbolu.

FC Jūrmala – FC Dinaburg 0:0

2. kārtas pirmā spēle Jūrmalā sapulcēja Latvijas futbolam visai kuplu skatītāju skaitu – pēc oficiālajiem datiem 650. Čempionāts sācies drēgnāk, taču Jūrmalā līdzjutēji beidzot sagaidījuši jaunās tribīnes, un jau otro kārtu tiek baudītas to ērtības. Laukumā iznāca divas komandas, kas čempionātu ar uzvarām atklāja savā laukumā. Laukuma saimniece "Jūrmala" 1. kārtā izrāva uzvaru pār "Vindavu" ar 2:1, savukārt "Dinaburg" apklusināja pirmsspēles prognozētājus, ar 2:0 pārspējot pagājušās sezonas 3. vietas ieguvēju "Rīgu". Ja daugavpiliešu sniegums 1. kārtā bija visai baudāms, tad "Jūrmalai" uzvarēt ļāva vēl vājākā "Vindava", jo Vladimira Babičeva padoto sniegums neesot bijis kvalitatīvs, kas saprotams, jo komanda čempionātam dažādu iemeslu dēļ sāka trenēties daudz vēlāk par pārējiem.

Kā stāsta vakardienas mača aculiecinieki, "Jūrmala" nedēļas laikā acīmredzot pielikusi, jo rādītais futbols bija jau daudz labāks. Tikai vārtus nesanāca gūt – labas izdevības izniekoja Malašenoks un Paplavskis, tomēr "Dinaburg" neveiksmes (sitiens pa vārtu stabu) to atspēkoja. Galu galā visai taisnīgais bezvārtu neizšķirts 0:0, kas, šķiet, neapmierinātus īsti nepadarīja nevienas komandas spēlētājus.

Saistītie raksti:
esports.lv - Spēles LIVE teksts
"Jūrmala" un "Dinaburg" punktus dala uz pusēm
Gatis Ērglis: "Biju gaidījis vairāk no...

JFK Olimps/ASK – FK Rīga

2. kārtā "Daugavas" stadionā, kas šosezon ir abu komandu mājvieta, laukumā devās divas Rīgas komandas – "Olimps/ASK" un "Rīga". Abas vienības 1. kārtā cieta zaudējumus gan rezultātu, gan spēlētāju rindās – "Olimps/ASK" piekāpās "Liepājas metalurgam" ar 1:3, bet "Rīga" no Daugavpils mājās brauca ar zaudējumu 0:2 pret "Dinaburg". Abās komandās 1. kārtā netrūka pa rupeklim, kurus LFF sodījusi godīgi. "Olimps/ASK" spēlētājs Deniss Petrenko par rupju pārkāpumu (no aizmugures sitiens pa kājām) saņēmis divu spēļu, bet Roberts Mežeckis ("Rīga") par nesportisku rīcību pēc mača (sitiens pretiniekam pa vēderu) – trīs spēļu diskvalifikāciju.

Vakardienas mačs sapulcēja 220 skatītājus, par spīti lietus draudiem un drēgnajam laikam. "Olimps/ASK" sniegums, salīdzinot ar 1. kārtā iespēto, bija palicis sliktāks, kamēr "Rīga" veikli izmantoja savas izdevības. Jau pašā mača sākumā Mihails Miholaps ne bez pretinieku vārtsarga Ikstena palīdzības izvirzīja "Rīgu" vadībā, bet, kas daudz svarīgāk, guva savus 200. vārtus Virslīgā karjeras laikā. Arī turpinājumā, neskaitot retus uzplaiksnījumus, visos spēles elementos pārāka bija "Rīga". Pateicoties slapjajam laikam, vispirms "Rīga" panāca 2:0 (Špakova sitienu caur cimdiem izlaida Ikstens), bet "Olimps/ASK", kad rezultāts jau bija 3:0 (Žigajevs realizēja izgājienu viens pret vienu), guva goda vārtus, kad no prāva attāluma jaunlatvietis Kostjuks ar soda sitienu bumbu izslidināja caur Trifonova cimdiem – taisnīgs 3:1, un šoreiz "Olimps/ASK" punktus bija pelnījusi daudz mazāk nekā pagājušajā kārtā.

Saistītie raksti:
esports.lv - Spēles LIVE teksts
"FK Rīga" izcīna pirmo uzvaru šosezon
Video: "FK Rīga" pret "Olimps/ASK"
Foto: "Rīga" - "Olimps/ASK"

FC Daugava – FK Ventspils 1:4

Daugavpilī savu pirmo spēli "Celtnieka" stadionā šogad aizvadīja Mihaila Zemļinska trenētā "Daugava", kas uzņēma valsts čempioni "Ventspili". Pirmajā kārtā sausā nepalika neviena no šīm komandām – "Daugava" spēlēja neizšķirti 1:1 pret "Blāzmu", bet "Ventspils" ar 1:0 pārspēja "Skonto". 1. kārtā šī spēle tika uzskatīta par centrālo – tam bija pamats, jo abas komandas ļoti vēlas šogad vismaz iekļūt četriniekā (ventspilniekiem mērķi gan ir augstāki). Romans Grigorčuks, ventspilnieku treneris, pirms mača paredzēja grūtu spēli – pēc spēles izrādījās, ka šie vārdi patiesībai īsti neatbilda.

Nebūt jau nebija tā, ka 1:4 par sliktu mājniekiem atainoja spēles gaitu. Pirmajā mača daļā "Daugava" pat kontrolēja spēles gaitu un pat izvirzījās vadībā (vārtus izgājienā pret vārtsargu guva Nikolajs Rindjuks), taču pietika salūzt pēdējās 25 minūtēs, lai gala iznākums būtu pavisam bēdīgs – 1:4. Pēc Rindjuka vārtiem ventspilnieki atspēlējās uzreiz, kad precīzi sita Rimkus. Savukārt pārējos trīs vārtus kurzemnieki guva jau pieminētajās pēdējās 25 minūtēs – vispirms vadībā čempioni izvirzīja Andrejs Butriks, bet tad Vīts Rimkus sev nodrošināja pirmo hat-trick šīgada čempionātā, gūdams vēl divus bezatbildes vārtus – 4:1. Labs čempionāta sākums "Ventspilij", ar nepacietību jāgaida viņu sniegums nākamajā kārtā pret "Rīgu".

Saistītie raksti:
esports.lv - Spēles LIVE teksts
"Ventspils" Daugavpilī no 0:1 uz 4:1

FHK Liepājas Metalurgs – SK Blāzma 1:0

Lai gan pirmajā kārtā „Liepājas metalurgs” ar 3:1 pret „Olimpu/ASK” izcīnīja pārliecinošāko uzvaru no visām, liepājnieku sniegums laukumā par to nepārliecināja – Latvijas un Lietuvas izlasēs rūdītie metālisti pirmie ielaida vārtus un, kas zina, kā spēle būtu beigusies, ja Kazura neiesistu savos vārtos, bet Petrenko pie 2:1 nedabūtu sarkano kartīti. Tikmēr „Blāzma” jau pirmajā kārtā pie pilnām tribīnēm izcīnīja punktu pret saviem kaimiņiem Daugavpils „Daugavu”.

Šīsdienas spēle izcēlās ar neierasti daudziem spēlētāju kritieniem dēļ slapjā zālāja, kas vairāk priekšrocību deva rēzekniešiem, kuriem patīk piekopt fizisku futbolu. Liepājnieki mača gaitā nerealizēja vairākas ārkārtīgi labas iespējas, garām un virsū vārtsargam tika sists gan no vienpadsmit, gan no četriem, gan arī no viena metra, bet vienīgos vārtus burtiski pēdējā uzbrukumā iesita Deniss Ivanovs, izmantodams nesaprašanos „Blāzmas” soda laukumā. Liepājnieki sākuši ar maksimālo punktu skaitu, bet, lai turpinātu tādā pašā tempā arī pret spēcīgākiem pretiniekiem, tādas izdevības kā šodien ir jāizmanto daudz biežāk. Savukārt „SK Blāzma” uzņemtais starts vērtējams pozitīvi, un, cerams, ka sezonas gaitā rēzekniešu spēlē redzēsim tikai uzlabojumus. Par vienu lietu gan „Liepājas metalurgu” nevar neuzslavēt – sanākušo skatītāju skaits 2. kārtā pamatīgi pārsteidza, un Latvijas Futbola Federācijas nosauktie seši simti noteikti neataino situāciju tribīnēs. Kā stāsta aculiecinieki, skatītāji bijuši krietni pāri tūkstotim, ja ne viss pusotrs tūkstotis, bet fanu grupējuma svinības pēc uzvaras vārtiem bijis iespējams dzirdēt daudzu desmitu metru attālumā.

Saistītie raksti:
esports.lv - Spēles LIVE teksts
"Liepājas metalurgs" izrauj uzvaru

FK Vindava – Skonto FC 1:1

Pirmo kārtu skontieši noslēdza dalītajā pēdējā vietā, bet minimāls zaudējums pret valsts čempioniem noteikti nebija iemesls, lai kauninātu Pola Ešvorta komandu. Tiesa, ja pirmajā mačā „Skonto” vairāk nācās demonstrēt savas prasmes aizsardzībā, tad šodien tika gaidīta un nesagaidīta uzbrukuma arsenāla atrādīšana. Tikmēr „Vindava” cīņu par palikšanu Virslīgā uzsāka ar dramatisku zaudējumu pret „FK Jūrmalu”. Lielu daļu spēles ventspilnieki atradās vadībā, bet divi vārtu zaudējumi spēles izskaņā sagādāja nepelnītu zaudējumu.

Kas neizdevās pirmajā kārtā, izdevās otrajā, un abas komandas tika pie pirmajiem punktiem šajā sezonā. Spēle visiem par pārsteigumu izvērtās līdzīga, un sava komandas biedra Oliščuka kļūdu 23. minūtē ar precīzu 11 metru soda sitienu ātri laboja lietuviešu leģionārs Mižigurskis, kurš ir viens no patīkamākajiem pārsteigumiem „Vindavas” sastāvā. Protams, nopelni šajā neizšķirtā pienākas arī mākslīgajam segumam, uz kura ventspilnieki jutās daudz ērtāk (Ešvorts tieši seguma dēļ arī izvēlējās pietaupīt Astafjevu), tomēr tas tikai lieku reizi apliecina, ka viesos pret „Vindavu” viegli neklāsies nevienam. „Skonto” čempionāta gaitā noteikti progresēs – drīz no pirmajā kārtā gūtās traumas atkopsies potenciālais uzbrukuma līderis Pahars, labāk iespēlēsies iegādātie leģionāri, kā arī visai komandai noteikti nepieciešams laiks, lai izveidotos vienots kolektīvs, jo šīs sezonas modelis diezgan pamatīgi atšķiras no iepriekšējā sezonā redzētā.

Saistītie raksti:
esports.lv - Spēles LIVE teksts
"Skonto" nespēj uzveikt "Vindavu"
Ešvorts neapmierināts

2. kārtas spēles

Datums Spēle Rezultāts Vārtu guvēji
12.04.2008 Jūrmala - Dinaburg 0:0 -
12.04.2008 Daugava - Ventspils 1:4 Rindjuks - Rimkus (3 vārti); Butriks
12.04.2008 Rīga - Olimps 3:1 Miholaps; Špakovs; Žigajevs - Kostjuks
13.04.2008 Vindava - Skonto 1:1 Mižigurskis - Oliščuks (savos)
13.04.2008 Metalurgs - Blāzma 1:0 Ivanovs

Turnīra tabula

Vieta Komanda S U N Z Vārti Punkti
1. FK Ventspils 2 2 0 0 5:1 6
2. SK Liepājas Metalurgs 2 2 0 0 4:1 6
3. FC Dinaburg 2 1 1 0 2:0 4
4. FK Jūrmala 2 1 1 0 2:1 4
5. FK Rīga 2 1 0 1 3:3 3
6. FK Vindava 2 0 1 1 2:3 1
7. SK Blāzma Rēzekne 2 0 1 1 1:2 1
8. Skonto FC 2 0 1 1 1:2 1
9. FC Daugava 2 0 1 1 2:5 1
10. JFK Olimps/ASK 2 0 0 2 2:6 0

3. kārtas spēles

Datums Laiks Spēle
19.04.2008 18:00 Skonto FC - FC Daugava
20.04.2008 18:00 SK Blāzma - FK Rīga
20.04.2008 18:00 FK Ventspils - SK Liep. Metalurgs
20.04.2008 18:00 JFK Olimps/ASK - FK Jūrmala
20.04.2008 18:00 Dinaburg FC - FK Vindava

Rezultatīvākie spēlētāji

Vieta Spēlētājs Klubs Vārtu guvumi
1. Vīts Rimkus Ventspils 3
2. Valērijs Mižigurskis Vindava 2
3. Deniss Ivanovs Liepājas Metalurgs 1
3. Mihails Miholaps Rīga 1
3. Ivans Špakovs Rīga 1
3. Jurijs Žigajevs Rīga 1
3. Andrejs Kostjuks Olimps 1
3. Nikolajs Rindjuks Daugava 1
3. Sergejs Zangarejevs Ventspils 1
3. Andrejs Butriks Ventspils 1
3. Vadims Gospodars Jūrmala 1
3. Artūrs Zakreševskis Jūrmala 1
3. Zaurs Kazijevs Dinaburg 1
3. Georgijs Uļjanovs Dinaburg 1
3. Dmitrijs Šiļuks Olimps 1
3. Ričards Beņušis Liepājas Metalurgs 1
3. Arkādiušs Kļimeks Liepājas Metalurgs 1
3. Vjačeslavs Daņilins Daugava 1
3. Ervīns Krainis Blāzma 1

Sarkanās kartītes

Vieta Spēlētājs Klubs Kartīšu skaits
1. Deniss Petrenko Olimps/ASK 1
1. Roberts Mežeckis Rīga1
1 2 43 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2008-04-13 23:00, pirms 17 gadiem
malachi FKV FKV(vindava) un FKB es par ventspili un jkaunpienaaceejiem un OLIMPU

  +6 [+] [-]

, 2008-04-13 23:01, pirms 17 gadiem
Skonto un Vindavai pa punktam!

  +3 [+] [-]

, 2008-04-13 23:02, pirms 17 gadiem
Scuba rakstīja: a Ivanovam nebija tie 2 varti ?


bija gan...esportam kļūda

  +2 [+] [-]

, 2008-04-13 23:05, pirms 17 gadiem
FK Vindava – Skonto FC 1:1 ta rakstiits!
bet kapec tabula FK Vidavai nav tā 1 punkta?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-04-13 23:06, pirms 17 gadiem
autor luudzu izlabo kluudu vindavai ir 1pts. un ivanovam ir 2 goli ne 1

  +3 [+] [-]

, 2008-04-13 23:08, pirms 17 gadiem
Virslīgā Ivanovam 1. vārti
Vieni bija Baltijas līgā

  +3 [+] [-]

, 2008-04-13 23:10, pirms 17 gadiem
Rimkus jau 3 bankas ielicis

  +2 [+] [-]

, 2008-04-13 23:12, pirms 17 gadiem
šogad arī izskatās pietiekmi grūti kaut ko prognozēt, bet tas tikai interesantāk!
Slēpts komentārs: Kolhoznieks

  +7 [+] [-]

, 2008-04-13 23:15, pirms 17 gadiem
Tavs niks izsaka tavu būtību, savācies!
Kolhoznieks rakstīja: Ja šis ir LR čempionāts, tad arī nacionālais litrobola čempionāts ir LR čempionāta cienīgs:
1) skatītāju skaits vienkārši - ierēkt (kā teica Zalāns)
2) izteikti "minoritātes" (lasi, krievu) spēle; kad SWH apskatā paklausījos, kas guvuši vārtus, reāli var "ierēkt" - vieni vienīgi krievi vai krievijas leģionāri, kas pilnībā uzsver, ka futbols Latvijā ir Latvijas otrās lielākās etniskās grupas "aizraušanās";
3) mediju ažiotāža ap Latvijas izcilo futbolu ir vienkārši nesaprotama - tad jau labāk atspoguļojiet Alsungas pagasta ciema svētkus - tur ir vairāk skatītāju un interesentu.

 +12 [+] [-]

, 2008-04-13 23:18, pirms 17 gadiem
man tomēr fascinē šī gada izspēles kārtība:
jo tomēr teorētiski ir taču iespēja, ka 7 komandas ļoti blīvi pabeidz pirmās 2 kārtas un punktu starpība ir maza..
un tā komanda kas paliek septītajā vietā nekādies ar labu otro pusi sezonas vairs nevar pacīnīties par čempiona titulu un ja ne par čempiona titulu, tad ļoti reāli ir tā, ka varētu cīnīties par 3.vietu un eirokausiem,bet maximums var palikt tik 7tai vietā man liekas tas neder..

  +1 [+] [-]

, 2008-04-13 23:18, pirms 17 gadiem
Vaartu guveeju sarakstaa ir visi vaartu guveeji, iznemot Butriku

  +6 [+] [-]

, 2008-04-13 23:20, pirms 17 gadiem
Ehhh, žēl, ka Blāzma nespēja noturēt neizšķirtu pret LM. Bet sākums labs, cerams arī turpinājums būs tāds pats..

  +1 [+] [-]

, 2008-04-13 23:23, pirms 17 gadiem
Lielisks raksts!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-13 23:49, pirms 17 gadiem
Bildē.
Nepierasti Kalonasu redzēt šādā formā
Slēpts komentārs: Kolhoznieks

  +1 [+] [-]

, 2008-04-14 00:13, pirms 17 gadiem
NU tas, ja jaunpienaaceeji un palalpalizeeji arii turpmaak guus REGULAARI punktus , tad LFF buus jaapadomaa, tiesaam speelju skaits ir tik milziigs un vai nevajag tomeer laist visas komandas speeleet visu cempionaatu katrai ar katru. Taads atsevisks gadiijums ir pagaidaam patiikams paarsteigusms, bet tomeer jaukaak skatiities uz liidziigu komandu ciiksteesanos un neprognozeejamu rezultaatu.

Bet driizaak aatraak vajadzeetu pamainiit Baltijas liigas izpeeles kaartiibu, lai sezonas pirmajaa pusee buutu pietiekami daudz starptautisko speelju, lai var uz Eirokausiem ieskrieties.

  +4 [+] [-]

, 2008-04-14 00:14, pirms 17 gadiem
Labi, ka ir šāds čempionāts, ja man būtu nauda un iespējas es arī ieguldītu futbolā, paldies, tiem nedaudzajiem biznesmeņiem, kas to dara un mums ir kaut kāds futbols. Bet tu droši vari aiziet un pateikt Indriksonam, Mališkovam, Zaharnijam u.c, ka viņi ir pilnīgi nenormali, lai neteiktu, ko rupjāku, ka iegulda futbolā.
Kolhoznieks rakstīja: St.German, raksti "po ruski", citādi nevar Tevi saprats. Tie pacani, kas lamājoties skātās aizraujošo LR čempionātu latviski nesaprot.

  +4 [+] [-]

, 2008-04-14 00:14, pirms 17 gadiem
To pāķi kolhozniek
Vispārībā futbols ir angļu sporta veids un ja vēsturiski tā izveidojies,ka to Latvijā pārsvarā spēlē minoritātes,tad latvieši paši vien vainīgi.Varbūt savu laik negribējās pa dubļiem mīcīties un krieviski runājošos treneros klausīties jo kārtīgi latviešu treneri par tādām mazām aldziņām laikam negribēja strādāt.Tāpēc lielais vairums gāja uz to nēģera sportu -basketbolu.To tu gribēji dzirdēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Kolhoznieks

  +5 [+] [-]

, 2008-04-14 02:17, pirms 17 gadiem
Kolhoznieks rakstīja: Ok, ok, iespējams situācija mainījusies, bet no malas skatoties nav skaidrs kas motivē lielās kompānijas, piemēram Nordea, ieguldīt Latvijas futbolā - TV pārklājums nekāds, skatītāju nav, starptautisku panākumu klubu līmenī nav - nav nekādas loģikas, tikai emocijas pēc principa "labi, ka tā". Videjo LR čempionāta basketbolā spēli noskatās butiski lielāks skaits skatītāju. Varbūt mums atzīt, ka futbols nav priekš LR un koncentrēties basim un volejbolam ?


Bet varbūt mums atcerēties to, ka tieši futbolisti izcīnīja vislielāko panākumu Latvijas sporta vēsturē? Ka tieši viņu "uztaisīja" vislielāko PR Latvijas sportam visā pasaulē? Ka laukumā Eiropas čempionātā Portugālē spēlēja futbolisti, kas bija izauguši tepat Latvijas čempionātā? Varbūt...

  +4 [+] [-]

, 2008-04-14 06:47, pirms 17 gadiem
Kolhozniek - lai jau LV cittatutieši spēlē futbolu, nevajag aizmirst, ka viņu te ir daudz. Ja nespēlē latvieši, tas nenozīmē, ja nevajag vispār.

  +7 [+] [-]

, 2008-04-14 08:11, pirms 17 gadiem
Atkal šīs mūžīgi stulbās sarunas. Man pilnīgi neinteresē LV basketbols, bet tādēļ es nerakstu kautkādus stulbus komentārus pie rakstiem par LV basketbolu.

Bet runājot par sezonu, domājams sadalījums divās daļās pēc divām kārtām sevi attaisnos, jo tomēr sezonas sākumā vājākām komandām ir lielāka iespēja cīnīties līdzvērtīgi ar stiprākiem pretiniekiem.

Lai gan čempionāts ir tikai sācies, izskatās, ka FKV būs neapstādināmi. Pēc sastāva varbūt LM nav sliktāki, bet viņiem nav vārtus gūstošu uzbrucēju, vismaz pagaidām

  +2 [+] [-]

, 2008-04-14 08:47, pirms 17 gadiem
KOLHOZNIEKS:ar to jau viss ir izteikts....

  +1 [+] [-]

, 2008-04-14 08:48, pirms 17 gadiem
vienkaarshi nav ko teikt....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-04-14 09:45, pirms 17 gadiem
pirmkaart, LM jau vismaz no pagaajushaa gada vasaras ir SK nevis FHK.
otrtkaart, skatiitaaju Liepaajaa tieshaam bija maz, driizaak gribas ticeet ciparam 600-700 nevis 1,5 tk.
treshkaart, neejot uz stadionu (iem), bet izdarot kategoriskus apgalvojumus par tur valdosho atmosfeeru, kolzhoznieks nostaada sevi muljkja lomaa.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-14 09:52, pirms 17 gadiem
Redzēju FKV spēli ar Daugavu. Tiešām visus spēli FKV no nekā uztaisīja Rimkus. Pirmos vārtus visār no vietas apspēlējot aizsargu

  +6 [+] [-]

, 2008-04-14 10:03, pirms 17 gadiem
futbols ir karalis!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-14 10:31, pirms 17 gadiem
Kolhoznieks

Varbūt mums atzīt, ka futbols nav priekš LR un koncentrēties basim un volejbolam ?

Volejbolam??? Nesmīdini, kādi mums ir bijuši panākumi šajā sporta veidā - pirms 10 gadiem spēlējam EČ, kur izgāzāmies? Jauniešu/junioru līmenī arī nav bijuši gāzti nekādi kalni. Iespējams, tu domā par slaveno Radiotehniķi - komandu, kura sastāvēja no iebraucējiem no plašās tēvu zemes(ar atseviškiem izņēmumiem - Vilde, piemēram)...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-14 10:38, pirms 17 gadiem
Otrkārt, ar saviem komentāriem tu apvaino ne vien mūsu futbola
līdzjutējus, bet arī mūsu latviešus futbolā -

Rubīnu, Kļavu, Gorkšu, Verpakovski, Karlsonu, Zakraševski, Blanku,
Dobrecovu, Andri Vaņinu un citus futbolistus...

  +2 [+] [-]

, 2008-04-14 12:00, pirms 17 gadiem
Jā volejbolā mums tak to medaļu nopietnajos līmeņos - muzeju vajag atvērt lai apskatītos Un basketbolā - lietuvieši cik gadus smējas par latviešu nevarēšanu tos apspēlēt Varbūt mums atzīt, ka futbols nav priekš tādiem ka kolhoznieks un ignorēt viņu?

  +2 [+] [-]

, 2008-04-14 14:57, pirms 17 gadiem
Nu patīk man kā šogad notiek čempis un es vēl biju pret 10 komandām - rādās, ka velti, jo Vindava un Blāzma pagaidām rāda tīri labu spēli, katrā ziņā ne sliktāku kā pārējās komandas... un ja šitā turpināsies tad es neredzu variantus citām komandām, kā tikai Ventspilij .Pagaidām visspēcīgākā komanda ne tikai pēc rezultātiem, bet arī pēc spēles kvalitātes... protams vēl tikai pats sākums, bet tomēr... Žēl, bet vēl joprojām navtādas komandas kurai es izteikti justu līdzi, ja nu vienīgi simpatizē Vindava un Blāzma jo jaunpienācēji... Šogad čempionāta līmenis ir paaugstinājies visādā ziņā - skatītāji vairāk, spēles kvalitāte labāka, labāki spēlētāji, vairāk spēcīgu komandu... un protams tas ko dara eSports - aplausi jo tas ir lieliski tas ir viens no tādiem lieliem sīkumiem, kas Latvijas futbolu padara pievilcīgāku...
1 2 43 komentāri