Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Noraidītais "Audas" pussargs Ulimbaševs apvaino tiesnesi un izlaidīs trīs spēles

Agris Suveizda

Noraidītais "Audas" pussargs Ulimbaševs apvaino tiesnesi un izlaidīs trīs spēles
Šovakar nedrīkstēs spēlēt nedz Aleksejs Saveļjevs, nedz Daniils Ulimbaševs. Foto: Kristians Putniņš/FK "Auda"

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja "Audas" pussargam Daniilam Ulimbaševam piespriedusi trīs spēļu diskvalifikāciju – viņam būs jāizlaiž mači pret pagājušās sezonas medaļniecēm "Valmieru", "Riga" un RFS.

"Auda" iepriekšējā kārtā ar 0:4 Rīgā kapitulēja "Liepājai", un spēles lūzums bija pirmā puslaika izskaņā, kad Daniils Ulimbaševs laukuma vidusdaļā nogāza Saksesu Makandžuolu un pie rezultāta 0:0 nopelnīja otro brīdinājumu. Par to viņam pienācās vienas spēles diskvalifikācija, taču ar to, kā izrādās, viss nebeidzās, jo pārtraukumā viņš esot sagaidījis Edgara Maļceva vadīto tiesnešu brigādi un arbitram veltījis necenzētus vārdus un apvainojumus.

Par aizvainojošu un nepieklājīgu vārdu lietošanu pienākas divu spēļu diskvalifikācija un 140 eiro sods. Finansiālās sankcijas Ulimbaševam gan tika samazinātas uz pusi – viņam būs jāšķiras no 70 eiro, bet divu maču diskvalifikācija paturēta spēkā. Līdz ar to Ulimbaševam kopsummā būs jāizlaiž trīs spēles – pret "Valmieru", kurai "Auda" pirmajā aplī zaudēja ar 0:4, pret "Riga", kurai zaudēja ar 0:2 un pret kuru Ulimbaševs nespēlēja arī pirmajā aplī, un pret RFS, pret kuru "Auda" nosargāja bezvārtu neizšķirtu.

Šovakar Valmierā "Audai" nevarēs palīdzēt vēl viens centrs pussargs – ceturto brīdinājumu sezonā nopelnīja Aleksejs Saveļjevs. Valmieriešiem savukārt nebūs centra aizsarga Roberta Veipa, kurš pret "Super Nova" (3:1) arī tika noraidīts par diviem brīdinājumiem. Līdzīgi kā Saveļjevs, brīdinājumu normas pārsniegšanas dēļ šo kārtu izlaidīs arī viens no "Liepājas" uzbrukuma līderiem Dodo (liepājnieki šovakar uzņems "Riga") un "Metta" gruzīnu kreisais aizsargs Zurabs Ruhadze ("Metta" rīt uzņems tukumniekus).

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/15819/lff-dk-1...

  -1 [+] [-]

, 2023-05-12 12:25, pirms 11 mēnešiem
Saveļjevs šo kartīti izpelnījās sēžot uz soliņa, tiekot nomainītam.