Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" Ziemas kausa finālā spēlēs ar pāri palikušajiem dublieriem

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Ventspils" Ziemas kausa finālā spēlēs ar pāri palikušajiem dublieriem
Jurģis Pučinsks
Foto: M.Jankovskis, Spotacentrs.com

Šo svētdien Rīgā "Skonto" hallē norisināsies Virslīgas Ziemas kausa fināls starp pēdējo divu gadu Latvijas čempionēm "Ventspili" un Daugavpils "Daugavu". Diemžēl ventspilnieki spēlēs pat ne tuvu labākajā sastāvā - uz treniņnometni Turcijā dosies arī daži dublieru komandas līderi.

Kā Sportacentrs.com pastāstīja FK "Ventspils" preses sekretārs Mihails Koroļovs, "Ventspils" ceturtdien dosies uz treniņnometni Turcijā, turklāt starp aptuveni 20 prombraucējiem būs ne tikai pirmās komandas futbolisti, bet arī daži dublieru komandas līderi, piemēram, Valentīns Raļkevičs, Edgars Vērdiņš, Eduards Tīdenbergs, Vladimirs Mukins. Attiecīgi Virslīgas Ziemas kausa finālā dublieru komandas trenera Aleksandra Žižmanova vadībā spēlēs pārējie "Ventspils" dublieri.

Par šo radušos situāciju neapmierinātību neslēpj FK "Ventspils" galvenais treneris Jurģis Pučinsks, kurš kluba mājas lapā citēts sekojoši: "Protams, gribējās, lai finālā spēlē mūsu spēcīgākie futbolisti - lai fināls patiešām būtu fināls, lai pretī čempioniem stātos nevis bērni [tēlains trenera apzīmējums - aut.piez.], un lai fināls izraisītu paaugstinātu interesi no skatītāju puses. Mēs griezāmies gan pie turnīra organizatoriem, gan pie pretiniekiem ar lūgumu spēli pārcelt, taču diemžēl "Ventspilij" pretī nenāca. Un tagad sanāk, ka finālā grūti sagaidīt sportiski nopietnu spēli, kurā Ziemas kausa uzvarētājs tiktu noskaidrots sīvā un interesantā cīņā. Nu ko, ja organizatori tā redz situāciju, tad viņi to tā redz..."

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

  +1 [+] [-]

, 2013-02-12 19:35, pirms 11 gadiem
vitolniek, visas ceribas uz tevi

  +2 [+] [-]

, 2013-02-12 20:08, pirms 11 gadiem
Neesmu futbola eksperts, bet kāpēc jātaisa treniņnometne turnīra laikā?

  +1 [+] [-]

, 2013-02-12 20:44, pirms 11 gadiem
artinho rakstīja: vitolniek, visas ceribas uz tevi
Ļoti cerīgi

  -2 [+] [-]

, 2013-02-12 21:40, pirms 11 gadiem
iedomājos, ka tagad barsa vai real karaļa kausa pusfināla laikā uztaisa treniņnometni un raud par to ka organizatori šiem nenāk pretī..

  +3 [+] [-]

, 2013-02-12 22:42, pirms 11 gadiem
Pārmetums organizatoriem nu galīgi nevietā. Ja Daugavpils piekristu, tad varētu spēli pārcelt, bet, ja Daugavpils pastāv uz iepriekš apstiprināto spēļu kalendāru, tad tās ir viņu tiesības un organizatoriem tās jārespektē, lai kā negribētos. Savukārt ventspilniekiem un FC Jūrmala ir visas tiesības ignorēt Ziemas kausu un aizbraukt uz treniņnometni, jo ZK tomēr ir tikai treniņturnīrs, kuru nav obligāti traktēt pārāk nopietni. Bet tā sūkstīties, kā šoreiz Pučinsks, tad gan nevajadzētu.

     [+] [-]

, 2013-02-13 08:51, pirms 11 gadiem
olga rakstīja: Pārmetums organizatoriem nu galīgi nevietā. Ja Daugavpils piekristu, tad varētu spēli pārcelt, bet, ja Daugavpils pastāv uz iepriekš apstiprināto spēļu kalendāru, tad tās ir viņu tiesības un organizatoriem tās jārespektē, lai kā negribētos. Savukārt ventspilniekiem un FC Jūrmala ir visas tiesības ignorēt Ziemas kausu un aizbraukt uz treniņnometni, jo ZK tomēr ir tikai treniņturnīrs, kuru nav obligāti traktēt pārāk nopietni. Bet tā sūkstīties, kā šoreiz Pučinsks, tad gan nevajadzētu.
bet ja nometne Turcijā bij plānota krietni pirms tam ,kad mūsu futbola visvarenie izdomāja šo ZK,ko tad?

  -1 [+] [-]

, 2013-02-13 15:46, pirms 11 gadiem
LFF klouni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-14 00:43, pirms 11 gadiem
ZK ir ļoti labs piedāvājums, lai padarītu šo sagatavošanās posmu mazliet interesantāku gan futbolistiem, gan līdzjutējiem. Bet tas nav nekas obligāts vai supersvarīgs; kurām komandām tas galīgi neiekļāvās plānos, tās nemaz nepiedalījās, kurām daļēji nesaskan ar plāniem, tās arī ZK piedalās daļēji. Viss kārtībā, tur nav par ko sūdzēties, jo pieskaņot ZK kalendāru visu desmit Virslīgas komandu plāniem gluži vienkārši nav iespējams.

     [+] [-]

, 2013-02-14 00:48, pirms 11 gadiem
Ne jau organizatori "nepanāca pretī", bet gan "Skonto" iespītējās un atteicās pārcelt savu treniņu 10.februārī uz kādu citu laiku. Iemesls - ir tikai 2 halles, bet trenēties un spēlēt gribētāju daudz

     [+] [-]

, 2013-02-17 14:09, pirms 11 gadiem
Domāju,ka Jurģis vienkārši izteica savu viedokli.Te vispārībā nebūtu ko stresot,jo treniņturnīrs ir un paliek treniņturnīrs.Katrs spēlē kā grib un ar ko grib.Veiksmi Sašam!