Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavpils" aizsardzības cietoksni arī nākamsezon cementēs Akpudže

Emils Ozerinskis

"Daugavpils" aizsardzības cietoksni arī nākamsezon cementēs Akpudže
"Daugavpils" centra aizsargs Džošua Akpudže. Foto: Zigismunds Zālmanis

Par savu pirmo starpsezonas darījumu pavēstījusi BFC "Daugavpils", kuras rindās arī nākamsezon spēlēs raženais nigēriešu centra aizsargs Džošua Akpudže.

Aizvadītās sezonas Virslīgas sestās vietas ieguvēja "Daugavpils" paziņojusi par līguma noslēgšanu ar 23 gadus veco nigēriešu centra aizsargu Džošua Akpudži, kurš Latgales komandā spēlēja jau iepriekšējās divās sezonās.

Akpudže Latvijā ieradās 2020. gada vasarā, gadu vēlāk pēc sev labi pazīstamā Tolu Arokodares, ar kuru abi nigēriešu futbolists kopā spēlēja dzimtenē. Kā vēsta "Daugavpils", tad komandai ir izdevies noturēt savās rindās vienu no vienības fiziski visapdāvinātākajiem spēlētājiem, kurš arī nākamsezon sargās savu vārtu priekšu.

Kopumā divu sezonu laikā Akpudže Virslīgas čempionātā nospēlējis 44 spēles, atzīmējoties ar vienu rezultatīvu piespēli un desmit nopelnītām dzeltenajām kartītēm kā arī vienu sarkano plāksteri. Latvijas kausā Akpudže nospēlējis trīs mačus, jo gan pērn, gan šogad daugavpilieši patrāpījās pa ceļam turnīra finālistei "Liepājai".

     [+] [-]

, 2021-11-11 21:43, pirms 2 gadiem
Oho, tad jau D-pils nākamsezon spēlēs.