Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Skonto" pārliecinoši uzvar "Mettas/LU" dublierus

Krišs Driķis
Otrdien SMScredit.lv Ziemas kausā futbolā Rīgas "Skonto" ar rezultātu 4:0 "Skonto" hallē uzveica "Mettu/Latvijas Universitāti", izcīnot trešo uzvaru trīs spēlēs B grupā. Valērijs Šabala uzvarētāju labā guva divus vārtus.
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2014-02-11 20:47, pirms 10 gadiem
Šabalas otrie vārti var sacensties ar vakardienas Trekariči sitienu. Sastāvs uz papīra ievērojami vājāks Skonto nekā pērn, bet spēles stils nemainās. Jā, pretinieks šodien nebija tas spēcīgākais, bet kombinācijas ir vēl aizvien Pertijas pērnās sezonas stilā.

     [+] [-]

, 2014-02-11 21:15, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Šabalas otrie vārti var sacensties ar vakardienas Trekariči sitienu. Sastāvs uz papīra ievērojami vājāks Skonto nekā pērn, bet spēles stils nemainās. Jā, pretinieks šodien nebija tas spēcīgākais, bet kombinācijas ir vēl aizvien Pertijas pērnās sezonas stilā.
Tā ir, vnk tiem spēlētājiem, kas ir treniņos un komandā jāpilda tas ko liek.
piemēram - Bērenfeldam kreisajā malā neskatoties uz to, ka ir maza pieredze vnk ir jāiet uzbrukumā pa kreiso malu, ne tikai par aizsardzību jādomā un Tamazs izņēmumus nepieļauj. Ja esi komandā, tad strādā